Nisok έγραψε:Το επιχείρημα μου φαίνεται εξαιρετικά χρονοβόρο. όταν υπάρχουν ήδη σελίδες που το κάνουν αυτό και επίσημα και ανεπίσημα. Αλλά που και σε αυτό το forum δεν ξέρω αν έχουμε αφήσει μια συσκευή εκτός.
Αυτό μπορεί να γίνει αλλά όχι από τους διαχειριστές αλλά από όλα τα μέλη. Να μπαίνουν σε ένα νήμα και να λένε πόσο καλά δουλεύει το laptop τους. Αλλά αν πιάσουμε την κάθε usb συσκευή είτε pci θα πρέπει να τους κόψουμε μισθό.
Βεβαίως να γίνει από τα μέλη. ΑΠλά οι διαχειριστές να δημιουργήσουν το section (όπως ακριβώς το έχουν στην αρχική σελίδα αλλά να βάλουν τίτλο, Hardware συμβατό με Ubuntu).
Εμείς τα μέλη όταν πχ αγοράζουμε μια συσκευή και δουλεύει να το γράφουμε εκεί. Με αυτό τον τρόπο ο νέος χρήστης που θέλει να αγοράσει μια αντίστοιχη συσκευή δεν θα ψάχνει αλλά θα ξέρει τι δουλεύει.
Ότι δεν δουλεύει, πάει σε άλλη κατηγορία (μέχρι να το κάνουμε να δουλέψει, οπότε μπορεί να μετακινηθεί σε συσκευές που δουλεύουν).
Πιστεύω ότι θα είναι και ένα σπρώξιμο στις εταιρίες (έστω και μικρό στην αρχή).
Σίγουρα υπάρχουν και άλλα sites. Εγώ όταν θέλω να ψάξω, βλέπω συμβατές συσκευές αλλά μερικές δεν κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.
Παράδειγμα λέω:
Αγόρασα σήμερα μια web camera και μου δούλεψε αμέσως χωρίς ψάξιμο. Ήθελα να το γράψω στο forum και το έβαλα στο Hardware>Περιφερειακά.
Αν υπήρχε ένα Section Hardware Συμβατό>Περιφερειακά
κάθε χρήστης που θα ήθελε να αγοράσει μια κάμερα που δουλεύει στο linux θα έβλεπε όλες τις πιθανές περιπτώσεις και θα αγόραζε αυτό που τον ικανοποιούσε.
Ζήσε κάθε σου ημέρα σαν να ήταν η τελευταία ημέρα της ζωής σου. Κάποια μέρα θα τα καταφέρεις.
Ένας κανίβαλος είναι ένας άνθρωπος που αγαπά τον πλησίον του με σάλτσα.
Η σκληρή δουλειά θα σε ανταμείψει στο μέλλον. Η τεμπελιά θα σε ανταμείψει άμεσα.
Θα τινάξω τα μυαλά μου στον αέρα να γεμίσει ο κόσμος εξυπνάδα.