Ότι είχα γράψει υπάρχει στην ιστοσελίδα μας.
thegworld.gr
Μπορείτε να βρείτε τα πάντα εκεί (πληροφρίες κ.λ.π.)*Η Ιστοσελίδα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα*
Συντονιστής: Geochr

headless έγραψε:Ωραία,αλλά...ποιοί είστε εσείς;
Εννοώ,χωρίς παραξήγηση,δεν θα ήταν πιο αποδοτικές οι προσπάθειές σας αν δουλεύατε στα πλαίσια κάποιας κοινότητας,κάποιου LUG φερ ειπείν;

| K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |

BlackBlood24 έγραψε:και αν βρεθεί κάποια κοινότητα η κάποιο LUG να μας στηρίξη θα είναι σίγουρα ευπρόσδεκτο.
BlackBlood24 έγραψε:Δεν γράφω περισσότερα γιατί δεν χρειάζεται.Μπορείετε να επικοινωνείσεται μαζί μου για περισσότερεσ πληροφορίες μέσω του forum ή μέσω msn

vagrale13 έγραψε:Καλα ολα αυτα, αλλα το project πιο ειναι ακριβως? Να ενημερωνετε τον κοσμο για το linux?
BlackBlood24 έγραψε:και αν βρεθεί κάποια κοινότητα η κάποιο LUG να μας στηρίξη θα είναι σίγουρα ευπρόσδεκτο.
Νομιζω εσεις πρεπει να στηριξετε την κοινωτητα,LUG και οχι αυτη εσας!BlackBlood24 έγραψε:Δεν γράφω περισσότερα γιατί δεν χρειάζεται.Μπορείετε να επικοινωνείσεται μαζί μου για περισσότερεσ πληροφορίες μέσω του forum ή μέσω msn
Καλυτερα να γραψεις περισσοτερες πληροφοριες για να μπορουν να καταλαβουν και ολα τα μελη περι τινος προκειτε!
ftso έγραψε:Και ποιες είναι οι έως τώρα δράσεις σας?
Πως επικοινωνείτε?

| K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |

ftso έγραψε:Τις διάφορες κοινότητες ελ/λακ και τις δράσεις τους τις γνωρίζετε ?
Τι διαφορετικό θα κάνετε?

BlackBlood24 έγραψε:Νομίζω ότι στο αρχικό Topic γράφω αρκετές πληροφορίες!
εκτος αν κανω λαθος....έγραψε:Μην Περιμένεται να σας τα δείξουμε όλα.