Zητάω συγνώμη από τον logari81 κι από την κοινότητα για το σχόλιο σχετικά με το θανάσιμο αμάρτημα (παρεμπιπτόντως είναι χριστιανική πρωτίστως ιδέα κι όχι μασονική ή των illuminati το θανάσιμο αμάρτημα κι είναι ουκ ολίγα 7 αν θυμάμαι καλά). Παρανόησα το σχόλιο συντονισμού του και δεν είδα ότι αφαίρεσε μόνο το nick του ακατανόμαστου πλέον μέλους ή πρώην μέλους στο επίπεδο του οποίου έπεσα εν ώρα καθήκοντος και μάλιστα εν γνώσει μου. Εάν οι εκφράσεις ή το στυλ των απαντήσεών μου στο εν λόγω ακατονόμαστο νήμα (τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια; Ο γάτος μου είναι καραμιδόγατος!) θεωρηθεί ότι προσβάλλουν την κοινότητα ή αντίκεινται στους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ (που αντίκεινται στο κομμάτι που λέει περί κόσμιου τρόπου έκφρασης αν το ερμηνεύσεις αυστηρά) ζητάω από την κοινότητα ταπεινά συγνώμη και οι πρώην πλέον συνάδελφοι ας πράξουν τα δέοντα.
c7p έγραψε:Ένα πράγμα έχω να πω. Τόσο σημαντικό είναι το θέμα ώστε να αποχωρίσεις; Ξανασκέψου, προσωπικά δεν το βρίσκω το θέμα τόσης μεγάλης σημασίας, ο καθένας έχει διαφορετική γνώμη. Μπορεί να υπήρξε ένας ατυχής προσδιορισμός, αξίζει ;
Δυστυχώς, το θέμα είναι τόσο σημαντικό γιατί είναι ζήτημα αρχών: δεν μπορεί εγώ ως συντονιστής να πέφτω στο ίδιο χαμηλό επίπεδο ενός κακοπροαίρετου πρώην (ελπίζω!) μέλους ή να μην εκφράζομαι κόσμια στα πάρε δώσε με την κοινότητα. Έγινε μιά, έγινε δυό, τρεις κι οι κακή μου ώρα ... στις δύο είχα ήδη καεί και το ήξερα (σ' ένα άλλο νήμα περί χακέματος) τότε είχα θέσει την παραίτησή μου στην κρίση των συναδέλφων μου ... δεν μου απάντησε κανείς θετικά ή αρνητικά, απλά μου επισημάνθηκε να είμαι πιο ευγενικός και πιο διπλωματικός στις απαντήσεις μου.
@ s.dalas: Διάβασε το εν λόγω νήμα περί aircrack ώστε να γνωρίζεις για ποιο λόγο παρεκτράπηκα και παρασύρθηκα, αν σε ενδιαφέρει. Ξέρεις το πρόβλημα είναι τι κάνεις με κάποιον σαν κι εμένα που τον συγχώρεσες μιά, τον συγχώρεσες δυό, αλλά μυαλό δεν βάζει και πάλι κάνει την ίδια πατάτα ...

Οδηγίες για νέα μέλη ----
Οδηγοί - How to - Tutorials1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Ubuntu 16.04 precise 64bit (el_GR.UTF-8), Windows 10
3 Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 8 GB ‖ Gigabyte X48-DS4
4 Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Caicos [Radeon HD 6450] [1002:6779]
5 eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 02)