Υπάρχει ένα δημοψήφισμα που λέει τι γραφικό περιβάλλον χρησιμοποιούμε.
Αυτό το δημοψήφισμα συλλέγει πληροφορίες για το πόσοι άλλαξαν γραφικό περιβάλλον το τελευταίο εξάμηνο.
Θεωρώ πως μπορεί να πει κάτι.
Συντονιστής: Geochr

dim459 έγραψε:Είναι σχετικό, γιατί είχα και Gnome και KDE (και σε κάποιο μηχάνημα LXDE) και χρησιμοποιούσα πότε το ένα πότε το άλλο.
Υπό την έννοια ότι τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά KDE, ψήφισα <<σε KDE>>.

monkgr έγραψε:Ἐγὼ πάλι, μὲ τὴ σειρά μου, ψήφισα «Ἄλλο», ἂν καὶ ἡ κατάσταση εἶναι λίγο πιὸ περίπλοκη: Στὸ λάπτοπ μου τρέχει σχεδὸν ἀποκλειστικὰ Ε17, παρ' ὅ,τι συνυπάρχει μὲ KDE. Στὸ desktop τοῦ σπιτιοῦ μου τρέχει KDE κατὰ κύριο λόγο, ἀλλὰ ὑπάρχει καὶ χρησιμοποιεῖται περιστασιακὰ καὶ τὸ Ε17. Στὸ desktop τοῦ γραφείου συνυπάρχουν KDE καὶ Gnome3, τὸ ὁποῖο ὅμως χρησιμοποιεῖται σπάνια - κυρίως ὅταν ἔχω νὰ γράψω ἐκτενῆ πολυτονικὰ κείμενα, μιᾶς καὶ τὸ πληκτρολόγιο τοῦ KDE 4.6 καὶ 4.7 εἶναι λίγο ἄβολο ὡς πρὸς αὐτὴ τὴν παράμετρο.
Μὲ δεδομένο ὅτι τὴν κύρια χρήση στὸ σπίτι τὴ δέχεται τὸ λάπτοπ, προτίμησα νὰ ψηφίσω τὸ Ε17 καὶ ὄχι τὸ KDE, ἂν καὶ τὸ τελευταῖο ἐκ πρώτης ὄψεως φαίνεται νὰ κυριαρχεῖ στὰ συστήματά μου.