Σύντομα ο gourgi, συντονιστής, θα αφαιρεθεί από την συντονιστική ομάδα.
Είναι γνωστό ότι ο gourgi, για προσωπικούς λόγους δεν μπορεί για κάποιους μήνες να προσφέρει στην κοινότητα από την θέση του συντονιστή του φόρουμ.
Μαζί με τον gourgi σας ανακοινώνω την αποχώρηση του nikosal (συντονιστής) από την συντονιστική ομάδα του φόρουμ και παραθέτω παρακάτω ένα σχετικό μήνυμα από τον ίδιο.
έγραψε: Το Μάιο 2008, την πρώτη μέρα λειτουργίας του φόρουμ, απάντησα στο ανοιχτό κάλεσμα για συντονιστές και πριν το καταλάβω... ανέλαβα καθήκοντα. Δεν ήταν οι τεχνικές γνώσεις στο λίνουξ το «ατού» μου, αλλά μάλλον η εμπειρία μου σε κάποια άλλα φόρουμ και κυρίως, η επιθυμία (μας) να λειτουργήσει σωστά ένα φόρουμ υποστήριξης του αγαπημένου μας λειτουργικού.
Με τα πάνω και τα κάτω του, με τον ενθουσιασμό, το αδελφικό κλίμα αλλά και τις εντάσεις (που σπανίως λείπουν από συλλογικούς και κοινωνικούς χώρους) περάσαμε όλο αυτό το διάστημα καταπληκτικά, νιώθοντας μέλη μιας κοινότητας, μιας μεγάλης συντροφιάς που απαρτίζεται από ώριμα και μετρημένα άτομα με κοινό προσανατολισμό. Αν ο χρόνος γύριζε πίσω θα επιδίωκα ξανά να γίνω συντονιστής από την πρώτη μέρα!
Σήμερα, ένα και μισό χρόνο μετά, επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις με αναγκάζουν να αφήσω την ομάδα των συντονιστών. Θα μου λείψει πολύ περισσότερο από... όσο θα της λείψω! Φυσικά, ως απλό μέλος, θα είμαι πάντα εδώ γύρω, πρόθυμος να βοηθήσω εκεί που μπορώ ή να πω τη γνώμη μου στα ζητήματα που συχνά απασχολούν την κοινότητα.
Nikosal
Τέλος, ο simosx (συντονιστής) μας ενημέρωσε ότι αποχωρεί από την συντονιστική ομάδα δίχως να αναφέρει διευκρινίσεις.
gourgi, nikosal και simosx σας ευχαριστούμε για την σημαντική προσφορά σας στην κοινότητα.