aidoni έγραψε:Είναι η δεύτερη φορά που βάζω και ubuntu και Κubuntu στο λαπτοπ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΉ που είμαι άσχετος και υπάρχουν εκατρομύρια , δεν μπορώ να συνδεθώ στο ιντερνετ.
ΤΟ ΛΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΈΠΟΥΝ, ΤΑ ΑΣΎΡΜΑΤΑ ΔΎΧΤΥΑ το ιδιο,
ενα φορμάτ και απο την αρχή Windows,το μόνο που μένει.
Θέλει μυαλό να βάλουν ενα πρόγραμμα για αυτόματη σύνδεση ?
Λοίπουν τα ντραιβς να τα βάλουν μέσα και αυτά, η Μιψροσοφτ ειναι ποιό έξυπνη?
ΨΆΧΝΩ 3 ΏΡΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ
και έχουν γίνει τα νεύρα μου τσατ'αλια.
Γιαυτ'ο δεν μπορούν και δεν θα μπορέσουν ποτε τα Λινουξ να γίνιυν Windows.
Κάποτε είμουνα ανίδεος και με τα Windows αλλά ψάχνοντας έμαθα,
αν πρέπει όμως να ψάξεις ακόμα και για το πως να μπεις στο νετ αστα να πανε.
Σορρυ για την γκρίνια αλλά για να μην σπάσω τίποτα κάπου έπρεπε να τα πω.
1) Αντιλαμβάνεσαι, φαντάζομαι, ότι πας να ασχοληθείς με κάτι του οποίου δε γνωρίζεις ούτε το όνομα... (το linux)
2) Το linux ούτε είναι, ούτε και θέλει να γίνει windows. Είναι απλά καλύτερο. (κατά τη γνώμη μου πάντα)
3) Στο 99% των υφιστάμενων μηχανημάτων το δίκτυο παίζει out-of-the-box. Απλά είσαι στο 1%. Και προφανώς θες να σου παίξει με ασύρματη κάρτα δικτύου, έτσι δεν είναι? (ενσύρματα δε θα είχες κανένα πρόβλημα)
4) Δε σου φταίει το linux αν εσύ έχεις κάρτα δικτύου της οποίας ο κατασκευαστής παρέχει μόνο drivers για windows (και γι'αυτό δεν παίζει αμέσως άλλωστε).
5) Παρόλα αυτά, είναι σχεδόν σίγουρο ότι υπάρχει λύση στο πρόβλημά σου. Απλά δεν ασχολήθηκες να ψάξεις να βρεις τη λύση ή να ρωτήσεις. Να εκνευρίζεσαι λοιπόν με την άγνοιά σου και όχι με το linux
6) Εδώ είμαστε για να σε βοηθήσουμε, αν ηρεμήσεις και γίνεις πιο ευγενικός. Δώσε μας αναλυτικά τη σύνθεση του μηχανήματός σου και είναι σίγουρο ότι με λίγα post θα σου βρούμε τη λύση
7) Αλλιώς γύρνα στα windows και να 'σαι καλά.