Γιατί δεν παίζουν τα πάντα που υπάρχουν στα windows?
1) το linux δεν ειναι windows
αν παίζανε όλα όσα παίζουν και στα win τότε η ερώτηση σου θα ήταν γιατί τόσοι ιοί βρε παιδιά?
2) το linux δεν ειναι windows
άν είχαμε όλοι το σθένος αντί να ζητάμε απο την κοινότητα δωρεάν υποστήριξη να κάνουμε και ένα donate έτσι για να βοηθήσουμε αυτόυς που ξενυκτάνε για να μας παρέχουν δωρεάν υπηρεσίες που στο τέλος αντί για ευχαριστώ θα τους κατακρίνουμε κιόλας για το bug που ανακαλύψαμε... τότε όλα θα έπαιζαν
3) το linux δεν ειναι windows
άν είσουν χρήστης linux και είχες διαπιστώσει τα προτερήματα του (ελαφρια γραφικα - γρηγορο download - ασφαλεια... +1000 άλλα) και έβαζες τώρα windows και σου πετούσε blue screen τί θα έλεγες?
4) το linux δεν ειναι windows
άν δέν υπήρχαν τόσα σάιτ για να κατεβάσεις πειρατικό λογισμικό πόσες εφαρμογές θα είχες στα windows σου? πόσα παιχνίδια θα έπαιζες? πόσα προγράμματα θα γνώριζες? πόσα antivirus θα άλλαζες?
5)...6)...7)...10.000) το linux δεν ειναι windows
τα θέλεις όλα και τα θέλεις τζάμπα και να έχεις και το δικάιωμα να τα κατακρίνεις αντί να βοηθήσεις στο να γίνουν καλύτερα...
συγκρίνεις ενα λειτουργικό σύστημα των 300-400ε και αντίστοιχα παιχνίδια με εκείνο που απλόχερα σου δόρισαν χιλίαδες ρομπέν των pc που ευστοχα ανέφερε κάποιος
Αγόρασες έναν καινούργιο υπολογιστή μα windows γνήσια και μετά απο ένα μήνα ο καταραμένος ο ιός σου κτυπάει το σύστημα... δέν υπάρχει γιατρεια... επανεγκατάσταση μόνο
ξέρεις πόση ώρα θα περιμένεις στο τηλέφωνο για να σου δώσουν αυτό το καταραμένο κλειδί που θα μπορέσεις να συνεχίσεις την εγκατάσταση?
κιαν αυτό το κάνεις για δεύτερη φορά θα σε παραπέμψουν σε έναν υπολογιστή που θα μιλά μαγνητοφωνημένα αγγλικα για να σου πεί οτι δέν έχεις το δικάιωμα να κάνεις ξανά εγκατάσταση!!! τότε τί θα κάνεις?
μήν πανικοβάλεσε σου έχω λύση !!!
1) θα βάλεις το live cd linux που θα βρείς στο συρτάρι σου
2) θα μπείς στο ιντερνετ
3) θα κατεβασεις το tutifruti (πρόσεξε στο service pack 3 δεν παιζει)
4) θα συνεχίσεις ανενόχλητος την εγκατάσταση των windows
5) τώρα θα κάτσεις ήρεμος να απολάυσεις την πολειτελεια που σου προσφέρει το λειτουργικό σου σύστημα... ά μήν ξεχάσεις και τα 10 cd με τους drivers που πρέπει να εγκαταστήσεις για να παίξουν όλα σωστά
το linux δεν ειναι windows
αλήθεια τι δουλειά κάνεις? αφιέρωσες ποτέ το μεροκάματο σου για να παρέχεις δωρεάν υπηρεσίες στους γύρω σου?
γιατί πρέπει εγώ να σε πληρόνω για τις υπηρεσίες που μου προσφέρεις και εσύ να ζητάς τις δικές μου δωρεάν και τέλειες?
και όποιος κατάλαβε κατάλαβε
καλή σας ημέρα