logari81 θελωντας για ακομα μια φορα να σε ευχαριστησω για τον χρονο σου, σου παραθετω τα παρακατω προβληματα
logari81 έγραψε:
Ati Rage 128 την υποστηριζει κανονικότατα. Απλως η καρτα απόσο ξερω δεν κανει για 3D γραφικα, δεν φταιει το συστημα αλλα η καρτα. Ετσι κι αλλιως στα windows δεν εχεις 3D γραφικά.
στο συγκεκριμενο μηχανημα οποιοδηποτε βιντεο και να ανοιξω απο το youtube σε πληρη οθονη και ενω το εχει φορτωσει το συτημα κρεμαει δεν μπορω χρησιμοποιησω την μπαρα κατω δηλαδη να το σταματησω να ψηλοσω τον ηχο η ακομα και να επιστρεψω στον firefox ενω το βιντεο παιζει με κενα το μονο που δουλευει ειναι το esc ενω επιστρεφει μετα απο λίγη ωρα στον firefox
έγραψε:
Για τις καρτες Intel Ειχες απλως την ατυχια να πεσεις σε καποιο bug το οποιο με μια μικροαλλαγη το ξεπερασαμε.
ξερεις πολυ καλα όπως και εχθες που μιλήσαμε οτι όταν έπαιζε στα εξτρα και χωρίς να υπάρχουν ενεργοποιημένα 3d efects πάλι στον firefox όπως σου είπα μου δημιουργούσε πρόβλημα δέν ξέρω άν απο εχθές έγινε κάποια αλλαγή και αν βρήκατε το bug απλά κατάλαβαίνεις τωρα γιατί εχθες έκλεισα απότομα
έγραψε:
Για τις καρτες Intel που λες οτι δεν μπορουσες να εχεις 3D, ποτε εγινε αυτο;
χμμμ... αυτό στο άφηνα για το τέλος το πρόβλημα μου με το λαπτοπ το οποιο έχει και αυτό chip intel βεβαια εκεινο παιζει με την 8.04 και γιαυτο δεν ηθελα να το "μπλεξω"
έγραψε:
Αυτα τα λίγα απλως για να μην μεινουν λαθος εντυπωσεις. Γιατι νομιζω ησουν λιγο υπερβολικος στο πως το εθεσες το ζητημα αρχικα, τουλαχιστον σε οτι αφορα τα γραφικα.
συγνώμη αν έδωσα λάθος εντυπώσεις ή ακόμα κι αν η αγανάκτηση με οδήγησε στην "υπερβολή"
δεν φταιω εγώ ομως και το ξέρεις πολύ καλα όταν έρχεσαι σε πρώτη επαφή με ένα live cd και βλέπεις ότι όλα πάνε ρολόι και μία στιγμή μετά την εγκατάσταση το λειτουργικό σε κρεμάει τότε χάνεις τον κόσμο απο τα πόδια σου και ακόμα και αν η λύση είναι μπροστά σου δέν την βλέπεις
μόνο να φανταστείς ένα πράγμα
στην απελπισία μου μέσα ούτε και μου πέρασε ποτέ απο το μυαλό οτι σε περίπτωση που δέν παίζει η κάρτα δικτύου θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω το live cd για να μπώ στο ιντερνετ και να "λύσω" το προβλημα είναι μικρά πραγματάκια, λεπτομεριες που μερικές φορές κάνουν την διαφορά
σε ευχαριστώ και πάλι για όλη την βοήθεια σου κι αν έιπα κάτι που σε "πίκρανε" καλά να πάθεις γιατί εμεέις εδώ στην κρήτη << Τσ αθρώπους π αγαπούμε τσι πεδεύγομε >>
καλή σου μέρα