Θεωρώντας ότι η επιπλέον υποστήριξη θα σπαταλήσει χρόνο από τους devs να αναπτύξουν/βελτιώσουν τις εκδόσεις που τρέχουν πέρα του Απρίλη του 2013, ψηφίζω "Δεν θα ηθελα να δω επεκταση της υποστηριξης". Δεν χρησιμοποιώ το PC για σοβαρή δουλειά και αυτήν την στιγμή έχω ΚΑΙ την 10.04 LTS ΚΑΙ την 11.10. Μόλις βγει η 12.04 LTS σκοπεύω να αναβαθμίσω αμέσως την 10.04 και την 11.10 μάλλον θα την αναβαθμίσω στην 12.04 beta1 μόλις βγει!
Είναι γεγονός ότι το Gnome 2 τελείωσε! Δεν ξέρω πως θα τα πάνε τα fork του, αλλά σε αυτούςπου τους αρέσει το Gnome 2(panel) -γνώμη μου είναι- να μη θεωρούν μη σοβαρή λύση το Xubuntu με XFCE. Εξάλλου όλλες οι διανομές θα περάσουν σε Gnome 3 και είναι ενδιαφέρον πως θα τα πάνε από θέμα σταθερότητας. Επίσης ενδιαφέρον είναι το πότε το έργο XFCE θα περάσει σε GTK 3 βιβλιοθήκες. Απ' ότι φαίνεται θα αρχίσει να γίνεται port σε GTK 3, αφού βγει και η σταθερή έκδοση 4.10. Η τρέχουσα σταθερή έκδοση XFCE είναι η 4.8 και μέχρι ΚΑΙ την 4.10 το XFCE θα χρησιμοποιεί GTK 2 βιβλιοθήκες http://wiki.xfce.org/releng/4.10/roadmap