ποιο WP2
τι λες τωρα!?! χαχαχα
εδω πέρα στο εξωτερικό περάσαν στο WPA3 ξεπερασμένα πράγματα όχι σαν τα δικά μας εδώ, χώρια τα ειδικά προγράμματα προστασίας, και δεν μιλάω για το
backtrack το οποίο είναι για να
τσεκάρεις-τεστάρεις και καλά αν έχεις καλή άμυνα προστασίας όσων αφορα τον κωδικό σου και άλλα πράγματα
(π.χ.e-mail,acounts) να στο πω έτσι πιο απλά, τέτοιο είναι το πρόγραμμα-λογισμικό που προανέφερε ο φίλτατoς
Medigreekάσε φίλε
plig88 που άμα δεν είσαι τύπος που να του αρέσουν πολύ αυτά τα πράγματα μπορεί και να σου την δώσει άσχημα στα νεύρα για όσο θα κάνεις το ψαχτήρι και ειδικά αν δεν είσαι λάτρης τέτοιων γνώσεων και απλά θες internet για να σερφάρεις, βέβαια επειδή εγώ ξέρω να κάνω τέτοιου είδους
Black-Hat διαδικασίες για την πλάκα

επειδή τα έχω κυνηγήσει αρκετά άκου λοιπόν τι μου συνέβει (να μάθεις και 2 πραγματάκια):
Μια φορά και έναν καιρό λοιπόν για ένα διάστημα που δεν είχαμε internet στο σπιτι κατέφυγα και εγώ όπως και έσυ στο να βρω να μπουκάρω στο internet με εναλλακτικούς τρόπους αφού ήμουνα πεπεισμένος ότι στον Η/Υ θα γίνεται σίγουρα κάτι τέτοιο..όπως και γινόταν φυσικά

, από κάποιο δύκτιο που σίγουρα η γειτονιά θα είχε..και είχε

έτσι λοιπόν σαν 1ο βήμα και πολύ απλά μπήκα από κάποιο ελεύθερο δύκτιο που υπήρχε για ένα διάστημα του ενός χρόνου περίπου, αλλά ξαφνικά και αυτός έβαλε κωδικό ασφάλειας WP2

και που λες ήμουν έτοιμος να τρελαθώ

να σκίσω τα ρούχα μου

και να δαγκώσω τους σοβάδες με μανία

Ε

που λες δεν άντεξα άλλο και μετά από αρκετά βράδια μελέτης

κυριολεκτικά και άπειρες συζητήσεις με φίλους αλάνια του ίδιου κύκλου βρήκα πολλούς τρόπους... ένας από αυτούς σαν ευκολότερος, γρήγορος και πιο εγγυημένος ήταν το backtrack η έκδοση 3 ή 4 αν θυμάμαι καλά και έτσι είχα ησυχάσει από το μαρτύριο μου. Μέχρι που κάτι έγινε και έχασε ο Η/Υ τον κωδικό πρόσβασης που είχε απομνημόνευσει (από δικό μου φταίξιμο εννοείτε, κάτι είχα κάνει, μάλλον format, δεν θυμάμαι) και έπρεπε να κάνω την ίδια διαδικασία, αλλά εκκείνη την στιγμή η μάνα μου είχε καλεσμένους τους γείτονες από κάτω (και δεν φαντάζεσαι τι έμαθα),και τους είχε διειγηθεί το παρών οικογενειακό μας θεματάκι με την σύνδεση που μας την είχαν κόψει εδώ και 1 χρόνο και μπαίναμε internet από αλλού, και έτσι όπως καθόμουνα στο pc μου είπε τον κωδικό τους η γειτόνισα ο οποίος ήταν από το ίδιο δύκτιο που καθόμουνα 1 χρόνο περίπου.
Εγώ πάντως πρώτη φορά μπαίνω εδώ συγκεκριμένα σε αυτή την ενότητα του forum και πρώτη φορά ακούω τέτοιο πράγμα, γιατί να πω την αλήθεια ξαφνιάστικα

, με το ύφος του δικαστή που αντίκρισα από τα παιδιά εδώ

δεν ήξερα ότι κατακρίνεται τόσο το να ''κλέβεις'' και καλά

ταχύτητα από την γραμμή κάποιου...εντάξει έλεος ρε παιδιά

ένα πράγμα που έπρεπε να είναι τζάμπα στην κυριολεξία είναι το internet, και αυτο γιατί αποτελείται από εμάς τους απλούς χρήστες, ένας τεράστιος λόγος γιατί δεν θα έπρεπε ο κάθε ΟΤΕ να μας τα παίρνει έτσι απλα για κάτι τέτοιο απλό
τώρα όσων αφορά μια τέτοιου είδους ενέργεια είμαι απόλυτα σίγουρος και μιλώ βάζοντας το χέρι στην φωτιά ότι όλοι θα κάναμε το ίδιο πράγμα και όχι μόνο άμα το είχαμε ανάγκη γιατί κακά τα ψέματα δεν αντέχεται η σήμερον ζωή στον 21αι. της τεχνολογίας, της πληροφόρισης και ταχύτατης ενημέρωσης χωρίς δυκτίωση με τους υπόλοιπους ανθρώπους
Πάντως άμα θες κατατόπιση τσέκαρε μια εδώ στην επίσημη ιστιοσελίδα του
backtrack http://www.backtrack-linux.org/ και ψάξε λίγο στο google και την βικιπαίδεια Ελληνική και ξένη αν ξες καλά αγγλικά χρησιμοποιώντας λέξεις κλειδιά για την περιπτωσή σου π.χ. όπως penetration testing distribution, WPE-WP2-3, proxy servers.
1 Γνώσεις Linux: Πρώτα βήματα ┃ Προγραμματισμού: Πρώτα βήματα ┃ Αγγλικών: Πολύ καλό
2 Ubuntu 11.10 oneiric 32bit (en_US.UTF-8),
3 Intel Pentium 4 CPU 3.06GHz ‖ RAM 464 MiB ‖ MSI P4M266-8233 - VIA P4M266-8233
4 S3 Inc. VT8375 [ProSavage8 KM266/KL266] [5333:8d04]
5 eth0: VIA VT6102 [Rhine-II] [1106:3065] (rev 74) ⋮ wlan0: 0bda:8171 Realtek Semiconductor Corp. RTL8188SU 802.11n WLAN Adapter