arma1 έγραψε:eliasps τιποτα φιλε, στην πρωτη επιλογη που μου ειπες δεν εγινε κατι ομοιως και στην δευτερη δυστυχως δεν ειχαμε αποτελεσμα
Δυστυχώς δεν έχω κάτι άλλο. Δεν έχω και κάποιο iPhone να κάνω δοκιμές στον δικό μου υπολογιστή μπας και βρω τίποτα.
Ίσως σε βοηθήσει αποτελεσματικά κάποιο άλλο μέλος του forum.
Σε μία αναζήτηση. βρήκα αυτό: https://launchpad.net/ubuntu/precise/+package/ifuse.
Δεν έχω ιδέα για το πως λειτουργεί το πρόγραμμα/οδηγός, αλλά υποτίθεται πως πρέπει να κάνει την δουλειά που θέλεις. Στην περιγραφή γράφει αυτό:
έγραψε:iFuse is a FUSE filesystem driver which uses libiphone to connect to iPhone
and iPod Touch devices without needing to "jailbreak" them. iFuse uses the
native Apple AFC protocol over a normal USB cable in order to access the
device's media files.
.
Although iFuse is now in a working state it is still under heavy
development and should be considered experimental.
Για να το εγκαταστήσεις, πατάς πάνω στο: ifuse 1.1.1-2 in i386 (Release).
Kαι στη σελίδα που θα ανοίξει, εκεί που γράφει "Downloadable files", κατεβάζεις αυτό: ifuse_1.1.1-2_i386.deb (13.8 KiB).
Κάνεις την εγκατάσταση, μετά επανεκκίνηση και κοιτάς να δεις αν λειτουργεί με το πρόγραμμα και πως.
Ξαναλέω πως δεν το έχω δοκιμάσει, δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για το iPhone και τις λειτουργίες του, οπότε δεν μπορώ να κρίνω αν είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιήσεις το iFuse. Aν κρίνεις εσύ ότι αξίζει να το δοκιμάσεις, τότε κάν 'το.
Καλή τύχη.