lucinos έγραψε:ξέρετε τι διαφορά έχει το crunchbang από το debian; (εκτός από την ευκολότερη εγκατάσταση)
Ένα αποθετήριο μόνο. Του crunchbang. Δες τα περιεχόμενα του εδώ
lucinos έγραψε:και μια ακόμα απορία. τι display manager έχει;
Slim
Συντονιστής: Geochr
sudo apt-get install fbxkb
fbxkb &
apóstolos έγραψε:Πάντως η εγκατάσταση νομίζω πως δεν έχει διαφορά..
Learner έγραψε:Μόνη διαφορά είναι ότι δεν απαιτεί να ορίσεις χρήστη root. Κάτι σαν αυτό που κάνει και το Ubuntu. Είναι απενεργοποιημένος ο χρήστης root και ο χρήστης που φτιάχνεις είναι pre-configured με sudo. (αν θυμάμαι καλά, από την τελευταία φορά που έκανα «καθαρή» εγκατάσταση Debian)
Learner έγραψε:apóstolos έγραψε:Πάντως η εγκατάσταση νομίζω πως δεν έχει διαφορά..
Μόνη διαφορά είναι ότι δεν απαιτεί να ορίσεις χρήστη root. Κάτι σαν αυτό που κάνει και το Ubuntu. Είναι απενεργοποιημένος ο χρήστης root και ο χρήστης που φτιάχνεις είναι pre-configured με sudo. (αν θυμάμαι καλά, από την τελευταία φορά που έκανα «καθαρή» εγκατάσταση Debian)
Για το keyboard layout switch , δες εδώ. Το fbxkb είναι προ-εγκατεστημένο και όποιος (σαν εμένα) δεν έκανε configure το keyboard στην εγκατάσταση (αλλά επέλεξε το αγγλικό), μπορεί να το κάνει έτσι.
fkol k4 έγραψε:Επίσης, στην εγκατάσταση του Debian δεν συμπεριλαμβάνεται καν το sudo αν δεν εγκαταστήσεις με Gnome ή KDE, οπότε ο απλός χρήστης δεν έχει απολύτως καμία εξουσία.
lucinos έγραψε:ξέρετε τι διαφορά έχει το crunchbang από το debian;
madvinegar έγραψε:Απο θεμα rolling πως ειναι? Semi rolling σαν το LMDE ? Δλδ ερχεται πακετο με αναβαθμισεις?
fkol k4 έγραψε:Αυτό σημαίνει πως υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να χαλάσει κάτι, καθώς όπως είναι λογικό το να κάνεις 1 - 1.5GB ενημερώσεις που να περιλαμβάνουν τα πάντα έχει μεγαλύτερο ρίσκο από το να κάνεις 300 MB ενημερώσεις που περιλαμβάνουν μόνο βασικά πακέτα.
DebianTesting έγραψε:
Testing changes more often than stable, but not as crazily as unstable, so expect that new stable versions of the programs you use will be installed as soon as they are ready for next-stable testing, except when testing gets "frozen" to prepare for an imminent stable release.