Ανασύσταση Ομάδας Διαχειριστών-Συντονιστών Φόρουμ -εξηγήσεις

...οδηγοί-προτάσεις-ιδέες-σχόλια για το forum, την κοινότητα, το ubuntu

Συντονιστής: Geochr

Re: Ανασύσταση Ομάδας Διαχειριστών-Συντονιστών Φόρουμ -Ψηφοφορία

Δημοσίευσηαπό ilpara » 15 Ιουν 2009, 20:02

να διευκρινίσω ότι το καυστικό χιούμορ του επίτιμου (bullgr) -ο οποίος ως επίτιμος δεν υπολογίζει κανέναν και τίποτα, ..."γιατί να το κρύψομεν άλλωστε" :lol: - χλευάζει αποκλειστικά και μόνο (και όχι κάποιον άλλον) την ανικανότητα μου :oops: να γράψω εύκολα και κατανοητά στην προσπάθεια μου να υπεκφύγω μιας συγνώμης...
*Oδηγίες προς Nεοεισερχόμενους*ΟδηγοίLive chat (IRC)
⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
⇛ Ubuntu 12.04 32bit
⇛ Dell M4300: T7500 (2.2GHZ 4MB) ┃ 2GB ┃ NVIDIA Quadro FX 360M (256MB) ┃ Intel 4965 ┃ 15.4" WUXGA
Άβαταρ μέλους
ilpara
powerTUX
powerTUX

IRC: ilpara
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό logari81 » 15 Ιουν 2009, 20:15

Off topic:
παιδια γιατι δεν μπορουμε να κανουμε απλώς την δουλεια μας χωρις να ασχολουμαστε με το τι ειπε ο ενας κι ο αλλος. Εάν καποιος νομιζει οτι θιχτηκε απο κάποιον άλλον ας το συζητησει προσωπικά μαζί του κι ας λύσουνε τις διαφορές τους. Το φορουμ δεν ειναι καφενείο ειναι ενα τεχνικό μεσο υποστηριξης χρηστών, τίποτα παραπάνω.

Επισης ενα τεχνικό ζήτημα: συνιστω σε ολους μας την αποφυγή του Β' πληθυντικου. Το σχήμα "εγω-εσεις" δεν αποτελεί μέσο εκτόνωσης εντάσεων αλλα δημιουριας καινουριων. Οποιος ποσταρει πριν πατησει το "Υποβολή" ας κανει εναν ελεγχο στο κειμενό του και αν χρειάζεται ας αλλαξει το B' πληθυντικό, είτε με Α´ είτε με Γ´ πληθυντικό είτε με παθητική φωνή. Είναι ενας κανόνας που αξίζει τον κόπο να εφαρμόζουμε.
http://opensourceecology.org/

Λειτουργικό: Ubuntu 10.04 lucid 64-bitΠροδιαγραφές: 4x Intel Core i5 CPU M 450 2.40GHz ‖ RAM 3696 MiB ‖ Lenovo KL3 - LENOVO IdeaPad Y560
Κάρτα γραφικών: ATI Device [1002:68c0]Ασύρματο: wlan0: Atheros Inc. AR928X Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:002a] (rev 01)
logari81
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kriti » 15 Ιουν 2009, 20:28

Πριν ενα χρονο που γραφτηκα εδω μου φανηκαν ολα τοσο αγνα,ιδανικο το κλιμα σε ολο το φορουμ και δεν προλαβαινα να ρωτησω κατι και αμεσως εβρισκα μια απαντηση και δεν εκανα λιγες 400+ ποστ ολο αποριες ,ιδιως του linuxman του χρωστω μεγαλη χαρη και στα αλλα παιδια βεβαια.Προτεινω να συνεχισουμε το καλο κλιμα που εχουμε και αυτο θελει προπαθεια απο ολους μας . :thumbup: :wave:
manjaro - hp pavilion -geforce 7400 -1,73 dualcore
Άβαταρ μέλους
kriti
daemonTUX
daemonTUX

IRC: kriti
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ftso » 15 Ιουν 2009, 20:35

Off topic:
Παιδιά το να φέρνουμε τις συζητήσεις του irc στο φόρουμ είναι χειρότερο απο το να τις ανοίγουμε κατευθείαν εδώ.
Απο την στιγμή που υπάρχει κάποιο θέμα μετά το meeting του irc, καλό είναι να μεταφέρεται η συζήτηση και πάλι εκεί σε ένα επόμενο meeting.
Επίσης θα συμφωνήσω με τον @logari81, αν και τα τελευταία που έγραψε περί Β' πληθυντικού δεν τα πολύ κατάλαβα καθότι είμαι ολίγον σκράπας με την γραμματική (και το συντακτικό και την ορθογραφία :lol: )
Και μια παρατήρηση... Τελευταία συχνάζω στο irc και βλέπω ότι έχει σταθερά πάνω απο 20 χρήστες online! Περισσότερους απο το φόρουμ δηλαδή!!!
Παράδειγμα τώρα το forum έχει ~16, ενώ το irc ~22!
Άβαταρ μέλους
ftso
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

IRC: ftso
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό bullgr » 15 Ιουν 2009, 21:24

logari81 έγραψε:παιδια γιατι δεν μπορουμε να κανουμε απλώς την δουλεια μας χωρις να ασχολουμαστε με το τι ειπε ο ενας κι ο αλλος. Εάν καποιος νομιζει οτι θιχτηκε απο κάποιον άλλον ας το συζητησει προσωπικά μαζί του κι ας λύσουνε τις διαφορές τους. Το φορουμ δεν ειναι καφενείο ειναι ενα τεχνικό μεσο υποστηριξης χρηστών, τίποτα παραπάνω.

Άποψή μου είναι ότι όταν κάποιος λέει σε κάποιον κάτι δημόσια, το έχουν ήδη διαβάσει πολλά άτομα... Το να λυθεί σε προσωπικό επίπεδο η παρεξήγηση δεν αναιρεί τις άσχημες εντυπώσεις που έχει αποκομίσει ο θιγόμενος από τα άλλα μέλη... Σε αυτή τη περίπτωση πρέπει ο διάλογος να γίνει δημόσια και ο υπαίτιος να ζητήσει δημόσια συγνώμη...

Δεν γίνεται να πει πχ κάποιος "ο bullgr είναι μ@λ@κ@ς" και να το λύσω μαζί του σε προσωπικό επίπεδο, γιατί ο άλλος που θα το διαβάσει, όταν δει ότι ο bullgr δεν αντιδρά, αποδέχεται ότι όντως είναι μ@λ@κ@ς... Θα πρέπει να συζητηθεί δημόσια και ο υπαίτιος να ζητήσει συγνώμη, ώστε να φύγουν οι όποιες υποψίες από τους άλλους και να δεχθούν ότι ο bullgr όντως δεν είναι μ@λ@κ@ς, απλώς έκανε λάθος το Χ μέλος.
Τελευταία επεξεργασία από bullgr και 15 Ιουν 2009, 21:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ... HASTA SIEMPRE...
Άβαταρ μέλους
bullgr
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kriti » 15 Ιουν 2009, 21:27

Off topic:
bullgr ειναι δυσκολο να ανασηκωνει το αβαταρ σου και τον εναν ωμο ποτε ποτε? :D
manjaro - hp pavilion -geforce 7400 -1,73 dualcore
Άβαταρ μέλους
kriti
daemonTUX
daemonTUX

IRC: kriti
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό bullgr » 15 Ιουν 2009, 21:38

kriti έγραψε:Off topic:

Off topic:
Μη μου δίνεις ιδέες!!!

Τις επόμενες μέρες θα ήθελα ο greatst να αναπτύξει τις απόψεις του περί μυστικής ψηφοφορίας... Περιμένω, εάν δεν το κάνει ο ίδιος, θα το κάνω εγώ... Γιατί ενώ έθεσε κάποιο σημαντικό ζήτημα, τον αποπήρανε αρκετά άτομα στο irc μη αντιλαμβανόμενοι τι εννοούσε... Θα αφήσω 2-3 μέρες να ηρεμήσουν όλοι και να προχωρήσει η ψηφοφορία και έπειτα θα επεξηγήσω τα ζητήματα που ανέφερε o greatst.
Άβαταρ μέλους
bullgr
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό logari81 » 15 Ιουν 2009, 21:39

@bullgr την προταση μου περι "κυτίο παραπόνων" την διαβασες στα logs;
http://opensourceecology.org/

Λειτουργικό: Ubuntu 10.04 lucid 64-bitΠροδιαγραφές: 4x Intel Core i5 CPU M 450 2.40GHz ‖ RAM 3696 MiB ‖ Lenovo KL3 - LENOVO IdeaPad Y560
Κάρτα γραφικών: ATI Device [1002:68c0]Ασύρματο: wlan0: Atheros Inc. AR928X Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:002a] (rev 01)
logari81
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό bullgr » 15 Ιουν 2009, 21:46

logari81 έγραψε:@bullgr την προταση μου περι "κυτίο παραπόνων" την διαβασες στα logs;

Την διάβασα αλλά δεν καλύπτει τον λόγο που είναι καλό να υπάρχει μυστική ψήφος/γνωμης... Και απ' ότι βλέπω και εσύ δεν το έπιασες τι εννοούσε ο greatst... Κάντε υπομονή μερικές μέρες και θα δώσω εξηγήσεις...
Άβαταρ μέλους
bullgr
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό greatst » 15 Ιουν 2009, 21:46

bullgr έγραψε:
kriti έγραψε:Off topic:

Off topic:
Μη μου δίνεις ιδέες!!!

Τις επόμενες μέρες θα ήθελα ο greatst να αναπτύξει τις απόψεις του περί μυστικής ψηφοφορίας... Περιμένω, εάν δεν το κάνει ο ίδιος, θα το κάνω εγώ... Γιατί ενώ έθεσε κάποιο σημαντικό ζήτημα, τον αποπήρανε αρκετά άτομα στο irc μη αντιλαμβανόμενοι τι εννοούσε... Θα αφήσω 2-3 μέρες να ηρεμήσουν όλοι και να προχωρήσει η ψηφοφορία και έπειτα θα επεξηγήσω τα ζητήματα που ανέφερε o greatst.

Τι άλλο να πω συνονόματε; Τις έχω αναπτύξει αναλυτικά τις απόψεις. Νομίζω ότι τα έχω γράψει αναλυτικότατα τόσο στο φόρουμ όσο και στη συζήτηση στο irc. Δεν έχω πρόβλημα να αναπτύξω οτιδήποτε πρόσθετο, αλλά εάν υπάρχει κάποια πτυχή του θέματος που θέλεις να αναφέρεις και μου διαφεύγει θα χαρώ να σε ακούσω και -εάν συμφωνώ- θα το πω φυσικά (νομίζω ότι είναι προφανές τουλάχιστον το ότι τη γνώμη μου δεν διστάζω να την πω και να την υποστηρίξω). Όσο για το διάλογο στο irc, έχω κι εγώ πολλά να σχολιάσω για απαντήσεις που δόθηκαν εκεί αλλά και έπειτα (στο φόρουμ) αλλά ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ να μην δώσω συνέχεια. Εάν βέβαια κάποιος αναφερθεί ονομαστικά σε εμένα θα πάρει την απάντηση του!
προσωπική ιστοσελίδαgreatst in Launchpad

Γνώσεις ⇛ Linux: Όσο ζω μαθαίνω ┃ Προγραμματισμός: Μια χαρά ┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά

Mac mini (late 2009) (8GB RAM) με OS X 10.11.6 [και Ubuntu 16.04 Server amd64 και άλλες GNU/Linux εικονικές μηχανές με 2GB RAM, 128MB VRAM+3D_acceleration η κάθε μία].
Άβαταρ μέλους
greatst
seniorTUX
seniorTUX

Launchpad: greatst
IRC: greatst
Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικά