Ψηφίζουμε για ανοιχτό ή κλειστό Κάδο/Καιάδα

...οδηγοί-προτάσεις-ιδέες-σχόλια για το forum, την κοινότητα, το ubuntu

Συντονιστής: Geochr

ilpara: Oι εκτός κανόνων δημοσιεύσεις πάνε στον κάδο/καιάδα που δεν είναι ορατός στα μέλη.

Το δημοψήφισμα λήγει στις 09 Ιούλ 2009, 21:33

Ζητάω ο κάδος/καιάδας να είναι ορατός σε όλους εκτός από τα spam (αυτά να πηγαίνουν σε ΜΗ ορατό κάδο)
22
49%
Ζητάω ο κάδος/καιάδας να είναι ορατός σε όλους (και τα spam να πηγαίνουν σε ορατό κάδο)
6
13%
Ζητάω ο κάδος/καιάδας να ΜΗΝ είναι ορατός παρά μόνο σε συντονιστές-διαχειριστές
12
27%
(ΝΕΟ!) Ζητάω τα ποστ που είναι αντίθετα προς τους κανόνες του φόρουμ να μην διαγράφονται στον κάδο αλλά να τροποποιούνται από τους διαχειριστές-συντονιστές και να κλειδώνονται
5
11%

Σύνολο ψήφων : 45

Re: Ψηφίζουμε για ανοιχτό ή κλειστό Κάδο/Καιάδα

Δημοσίευσηαπό Dimitris » 02 Ιούλ 2009, 23:11

Kι άλλη ψηφοφορία! Εγώ δε ψηφίζω από αντίδραση στις ψηφοφορίες :D
Άβαταρ μέλους
Dimitris
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Nisok » 02 Ιούλ 2009, 23:16

Περίμενε... έρχονται και οι βουλευτικές... :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Nisok
Διαχειριστής
Διαχειριστής

IRC: nisok
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sokoban4ever » 02 Ιούλ 2009, 23:26

Να είναι ορατός ο κάδος εκτός από τα spam.
Θέλουμε και μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη ζωή και όσο θα ζούμε θα προσπαθούμε να την αποκτήσουμε ακόμα και αν πεθάνουμε προσπαθώντας, και αν κάποια στιγμή λιγίσουμε έχουμε το επίπεδο να πούμε κουράστηκα λίγο να ,να ξαποστάσουμε , ώστε να συνεχίσουμε πάλι δυνατοί ξανά.

Μήνυμα με αγάπη και αληλλεγγύη σε όλους τους ανθρώπους από όλους τους λαούς , ιδίως του Ελληνικού.
Άβαταρ μέλους
sokoban4ever
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό koukouvaou » 03 Ιούλ 2009, 00:21

Dimitris έγραψε:Kι άλλη ψηφοφορία! Εγώ δε ψηφίζω από αντίδραση στις ψηφοφορίες :D

Εχω αναγκη απο εναν εθισμο, οποτε τωρα που θα μου κοψουν το τσιγαρο (βρε ουστ απο δω) σκεφτομαι να ψηφιζω και 10 φορες τη μερα :lol: :lol: :lol: .Βαλτε να πανε....
Ψηφο στο 1, δαγκοτο.
Τελευταία επεξεργασία από koukouvaou και 03 Ιούλ 2009, 00:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Spoiler: show
Επίπεδο Γνώσεων: Linux: Κατι εχω μαθει.../ Προγραμματισμός: Όχι/ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ubuntu 9.10 32bit
Η/Υ&Μοντέλο: intel E5200/ μνημη: 2 gb/ Καρτα γραφων: Intel 3100/ Οθόνη & Ανάλυση:asus 19" wide/camera cyper snipa
# 28271

Ελεύθερο λογισμικό για Ελεύθερους ανθρώπους.
pirateparty.gr
Άβαταρ μέλους
koukouvaou
seniorTUX
seniorTUX

IRC: koukouvaou
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό taratatzoum » 03 Ιούλ 2009, 00:24

Nisok έγραψε:Χωρίς να μπορώ να καταλάβω γιατί η ορατότητα στο κάδο αυξάνει το gnu κιλά μας....

Δες εδώ νομίζω θα βοηθήσει...
[youtube]4eeuPMqPMwM&NR=1[/youtube]
Ιστολόγιο
1 Γνώσεις → Linux: Προχωρημένος ┃ Προγραμματισμός: Μέτριος ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Λειτουργικό → Slackware 13.37.0 64-bit (el_GR.utf-8)
3 Προδιαγραφές → CPU: 8x Intel Core i7 CPU Q 740 1.73GHz ‖ RAM 3894 MiB ‖ Dell Inc. - Dell Inc. Inspiron N5010
4 Κάρτες γραφικών: ATI Redwood [Radeon HD 5600 Series] ⎨1002:68c1⎬
5 Δίκτυα: wlan0: Broadcom BCM4313 802.11b/g/n Wireless LAN Controller ⎨14e4:4727⎬ ⋮ eth0: Realtek RTL8101E/RTL8102E PCI Express Fast Ethernet controller ⎨10ec:8136⎬
taratatzoum
daemonTUX
daemonTUX

Launchpad: rizitis
IRC: rizitis or rtz
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό jeff » 03 Ιούλ 2009, 00:39

το πρώτο κύριε Σεμπέκο..
και τα spam δε νομίζω να ενδιαφέρουν κανέναν..
οπότε ορατά αυτά που έχουν διαγραφεί για κάποιον σοβαρό λόγο.
Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Λίγο ┃ Αγγλικά: Καλά
Ubuntu 9.10 x64 | Intel Core 2 Quad Q9550 @ 2.83GHz │ Corsair 2x2GB@1333MHz │ Asus 9800GTX+ 512MB
Ubuntu 9.04 - Acer Aspire One D150
Άβαταρ μέλους
jeff
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Nisok » 03 Ιούλ 2009, 00:57

taratatzoum έγραψε:
Δες εδώ νομίζω θα βοηθήσει...

Δεν ξέρω αν καταλαβαίνω το παραλληλισμό ακριβώς όπως τον εννοείς αλλά ως άτομο που δεν έχω κάτι να κρύψω από τα πεπραγμένα μου, έχω ήδη ψηφίσει το 1.
Άβαταρ μέλους
Nisok
Διαχειριστής
Διαχειριστής

IRC: nisok
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό baker » 03 Ιούλ 2009, 05:50

Έστω ότι έχω προσωπικά με κάποιον, έστω ότι έχω τα προβλήματα μου, είμαι μακάκας ρε παιδί μου και αρχίζω να βρίζω χριστούς και παναγίες, μανάδες και αδερφές... έστω ότι γεμίζω το forum με ρατσιστικά, προπαγανδικά, αντιχριστιανικά αντισατανικά αντιμουλσουμανικά μηνύματα! έστω ρε παιδί μου έφαγα κόλλημα και κάθε μέρα κάνω καινούργιο λογαριασμό και κάνω το φόρουμ άνω κάτω! Γιατί να υπάρχουν όλα αυτά τα μηνύματα διαθέσιμα; γιατί να μπορεί πχ ένα ubuntaki 14 χρονών να δει τις πορνοεικόνες που θα ποστάρει ο μακάκας? (θα μου πεις, αν έχει ίντερνετ μπορεί να το κάνει ανα πάσα στιγμή, γιατι όμως να μπορεί από αυτό το φόρουμ?) Μπορεί να σας φαίνεται τραβηγμένο κτλ αλλά γιατί να υπάρχει το ενδεχόμενο αυτό; Κάποιοι θα πουν τέτοιου είδους ποστς να διαγράφονται τελείως αλλά να υπάρχει και ο κάδος για τα υπόλοιπα, έτσι όμως πάμε αλλού, ποιός θα αποφαζίζει, με ποιά κριτήρια; και στην τελική γιατί να είναι διαθέσιμα οποιαδήποτε διεγραμμένα ποστ; μου δίνει περισσότερη ελευθερία αυτό; από την στιγμή που υπάρχουν κανόνες που πρέπει να τηρούμε θεωρώ υπερβολή και δήθεν ελευθερία το να μπορώ να δω τα ποστς που πάνε ενάντια στους κανόνες!

Πρόταση μου.. τα αντίθετα προς τους κανόνες ποστς να πηγαίνουν στον κάδο ο οποίος να είναι διαθέσιμος μόνο από τους διαχειριστές έτσι ώστε το σύνολο των διαχειριστών να μπορούν να ελέγχουν και να κρίνουν μια λάθος απόφαση κάποιου διαχειριστή και επίσης ο κάδος να αδειάζει οριστικά ανα τακτά χρονικά διαστήματα! (δεν ξέρω η συσσώρευση τέτοιου υλικού με τρομάζει λίγο...)
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό │ Προγραμματισμός: Όχι │ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ⇛ Dualboot Ubuntu 9.10 & Windows XP SP3 σε Acer Aspire 5920G
Προδιαγραφές ⇛ 2x T5550 @ 1.83GHz │ 3GB DDR2 │ GeForce 8600M GS │ Intel 3945ABG │ HDA Intel │ 15,4" WXGA
Άβαταρ μέλους
baker
babeTUX
babeTUX

IRC: baker_GR
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό headless » 03 Ιούλ 2009, 07:17

Ψήφισα το 3 (όλα στον κάδο,ορατά μόνο απο τους διαχειριστές),για τους λόγους λίγο-πολύ με κάλυψε ο baker,κυρίως με αυτή την πρόταση :
«στην τελική γιατί να είναι διαθέσιμα οποιαδήποτε διεγραμμένα ποστ; μου δίνει περισσότερη ελευθερία αυτό; από την στιγμή που υπάρχουν κανόνες που πρέπει να τηρούμε θεωρώ υπερβολή και δήθεν ελευθερία το να μπορώ να δω τα ποστς που πάνε ενάντια στους κανόνες!».
Nα προσθέσω όμως - ευλογώντας και λιγάκι τα γένια μας - οτι στο παρόν forum τα flames,trolls,spam posts είναι πολύ-πολύ λιγότερα από οποιοδήποτε άλλο forum στο οποίο συμμετέχω ή συμμετείχα.
Σε σημείο που τα εν λόγω μυνήματα να αποτελούν αμελητέο ποσοστό επί του συνόλου.
Λίγο το οτι είμαστε τεχνικό forum Η/Υ,λίγο η ωριμότητα των ελλήνων ubuntu users,λίγο το άριστο moderating που υπάρχει,όλα αυτά συντελούν στο να έχουμε ελάχιστα «κρούσματα»
Γνώσεις ⇛ Linux: Καλές ┃ Προγραμματισμός: Μέτριος ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό: debian wheezy/sid 64-bit (en_US.utf8)
Προδιαγραφές ⇛ CPU: 2x Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz │ RAM 3965 MiB │ ASUS INC. P5QL/EPU
Κάρτα γραφικών: nVidia GF104 [GeForce GTX 460] [10de:0e22]
Δίκτυα: eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168]
My Blog
Άβαταρ μέλους
headless
powerTUX
powerTUX

Launchpad: headl3ss
IRC: h3adl3ss
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kon_nos » 03 Ιούλ 2009, 09:54

Και εγώ ψήφισα το 3. Τα μηνύματα διαγράφτηκαν για κάποιο λόγο, όχι για να μετακινηθούν σε άλλο θέμα, είτε αυτό λέγετε Κάδος Ανακύκλωσης είτε Πολιτιστική Ανάσταση. Επίσης γιατί οποιοσδήποτε να μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά τα μηνύματα, και να δημιουργούμε τριβές μεταξύ των μελών; Και τέλος γιατί ένα μέλος, που κάποια στιγμή έκανε ένα λάθος είτε θεμιτά είτε αθέμιτα, να του αμαυρώσουμε με αυτό τον τρόπο την διαδικτυακή του παρουσία;
Εγκατάσταση των OpenGL headers σε Ubuntu
«Tων πολλών επιδίωξη η Ηδονή, των εκλεκτών η Δόξα, των δ’ επιλέκτων η Αρετή» - Αριστοτέλης
Άβαταρ μέλους
kon_nos
dudeTUX
dudeTUX

IRC: kon_nos
Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικά