Βρηκα και αυτο για ψηφησμα.....
http://linux-vote.tk/
Απ'οτι φενετε....ειμαστε περισσοτεροι του Gnome
Συντονιστής: Geochr

vagrale13 έγραψε:Απ'οτι φενετε....ειμαστε περισσοτεροι του Gnome
| K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |

headless έγραψε:Gnome,και μάλιστα όχι το "μπασταρδεμένο" gnome του ubuntu με τα ανακατωμένα μενού ,τις mono apps (tomboy,f-spot) κ.ο.κ.
Το vanilla gnome όπως το βλέπουμε στο debian.Αυτό ψηφίζω.
| K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |

linuxman έγραψε:και τι κατάλαβαν με αυτό
filippos.xf έγραψε:Πάντως όταν δημιούργησα αυτό το θέμα ήμουν σίγουρος ότι θα υπάρχει κάποια αντίσταση από την μεριά του KDE με εσένα.
filippos.xf έγραψε:Αν ψάξω μέσα στο φόρουμ για δικά σου ποστ πιστεύω ότι θα βρω πολλά στα οποία αναφέρεσαι στο KDE.

paschalis.m έγραψε:Παντως κατα την γνωμη μου το kde πλεον οδηγει τις εξελιξεις. εχει φυγει πολυ μπροστα απο το gnome, ενω η εκδοση kde 4.3 ειναι απλα τελεια. Επιπλεον ολες οι δημοφιλεις εφαρμογες εχουν περασει πλεον απο qt3 σε qt4 (βλ. amarok, kmess, vlc, opera, k3b κτλ).
Το gnome απο την αλλη δεν τολμαει σε κανενα επιπεδο. αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο.Απλα αν δεν κανει καποιες γεναιες αλλαγες, απλα θα ξεπεραστει με τον καιρο. Αν και το gnome3 ακουγεται αρκετα υποσχομενο.
Παρεπιπτοντως το kubuntu παντα μου εδινε μια αισθηση προχειροτητας. Σε αντιθεση με το ubuntu που ειναι προσεγμενο σε ολα του, το kubuntu μου βγαζει ερασιτεχνισμο. Προσωπικες καθαρα αποψεις τα παραπανω, απλα νομιζω οτι υπαρχουν και καλυτερες kde διανομες.
Καλα για το δε xubuntu δεν υπαρχουν λογια. Το εχουν υποβαθμισει πληρως.