Συντονιστής: Geochr
The_Mentor έγραψε:είναι και λίγο θέμα συνήθειας...
Σας καταλαβαίνω τι λετε αλλά ας του δώσουμε λίγο καιρό να δούμε πως πάει...
Gredits και Respects στον Bullgr για την αλλαγή
The_Mentor έγραψε:είναι και λίγο θέμα συνήθειας...
Σας καταλαβαίνω τι λετε αλλά ας του δώσουμε λίγο καιρό να δούμε πως πάει...
Gredits και Respects στον Bullgr για την αλλαγή
vista killer έγραψε:Σε εμφάνιση είναι φοβερά βελτιωμένο σίγουρα αλλά είναι φοβερά στενό για forum και νομίζω ένα καλύτερος διαχωρισμός ανάμεσα στα μυνήματα θα ήταν καλύτερο.
K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |
linuxman έγραψε:Το εικονίδιο εμφάνισης τον ενεργών θεμάτων βλέπω ότι άλλαξε , το εικονίδιο πριν ήτανε καλύτερο ας το αφήσουμε όπως ήτανε .
K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |
Dimitris έγραψε:Ψάχνοντας λίγο στην ιστοσελίδα του ubuntu-gr είδα ότι υπάρχει και σελίδα για wiki, η οποία μου φάνηκε κάπως παραμελημένη. Έπειτα βλέπω πως εδώ στο forum η ενότητα Οδηγοί συνεχώς μεγαλώνει. Μία σκέψη μου ήταν αν θα μπορούσαμε να μεταφέρουμε τους οδηγούς του forum στη σελίδα του wiki http://wiki.ubuntu-gr.org/Help
Ίσως εμπλουτίζοντάς τους λίγο και διορθώνοντας τις όποιες ατέλειες και λάθη, φαντάζομαι θα γινόταν μια πολύ καλή "βάση δεδομένων" για όλα τα περι ubuntu.
ΥΓ. Είμαι φυσικά πρόθυμος να βοηθήσω στην προσπάθεια, και να μην αφήσω τους συντονιστές/διαχειρηστές να κάνουν την αγγαρεία.
ΥΓ2. Ίσως να μην ταιριάζει απόλυτα σε αυτό το νήμα.