Αποχώρηση / Αναζήτηση LoCo contact member

...οδηγοί-προτάσεις-ιδέες-σχόλια για το forum, την κοινότητα, το ubuntu

Συντονιστής: Geochr

Re: Αποχώρηση / Αναζήτηση LoCo contact member

Δημοσίευσηαπό Manon » 05 Οκτ 2010, 01:29

Με προγραμματισμό δεν γνωρίζω όπως ανέφερα για να βοηθήσω αλλά με μεταφράσεις και προώθηση πολύ ευχαρίστως, αν θα μπορούσε κάποιος να με καθοδηγήσει τι πρέπει να κάνω θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα, ας πούμε από πού να πάρω το υλικό που θέλει μετάφραση η πως να βοηθήσω στην προώθηση κλπ. πάντως διατηρώ ένα δικό μου blog στο οποίο εκτός από κάποια άλλα θέματα κυρίως ανεβάζω άρθρα περί του ubuntu όπως για κάθε νέο release (alpha, beta, RC) όπως και άρθρα από όλο τον κόσμο που αφορούν το ubuntu και στη συνέχεια τα μοιράζω σε twitter, identi.ca και facebook. Αναμένω για οποιαδήποτε βοήθεια η καθοδήγηση για να μπορέσω και εγώ να συνεισφέρω.
Αν θέλετε να ρίξετε μία ματιά για το τι άρθρα περί του ubuntu και του linux γενικότερα ανεβάζω στο blog μπορείτε να βρείτε το link του blog στο link της vCard που έχω στην υπογραφή μου. Δεν γράφω το link του blog γιατί δεν θέλω να θεωρηθεί spam η τίποτα τέτοιο. Ενημερωτικά το blog έχει και λίγα άρθρα άσχετα με το linux τα οποία θεώρησα σημαντικά για ανάρτηση αλλά αυτά είναι εξαιρέσεις, το 90% των άρθρων αφορούν το ubuntu. Ελπίζω αυτό να είναι κάποιου είδους προώθηση.
Ευχαριστώ.
Τεχνικός δικτύων Υπολογιστών
PC: Athlon64 3500+ @ 2.2GHz/2GB RAM Dual Channel 400Mhz DDR/NVidia GF 7100 GS/Gigabyte GA-K8NF9 Ultra Motherboard/5.1 Surround onboard/600watt PSU/1x WD 200Gb IDE,1x Maxtor 200Gb IDE,1x Samsung 80Gb IDE,3x WD 80Gb Sata,1x WD 120Gb Sata,1x WD MyBook 500Gb external/21" LCD 1920x1080 BenQ & 20" LCD Acer 1680x1050 DualScreen @ 3200x1080.

Papageorgiou Dimitrios
-Manon Korben Lopbox-
http://card.ly/korben
Manon
babeTUX
babeTUX

IRC: Manon
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό michael_k » 05 Οκτ 2010, 08:07

Ενδιαφέρον το blog σου και η συλλογή των άρθρων για το Ubuntu. Στην κοινότητα μπορείς να δραστηριοποιηθείς με πολλούς τρόπους και διαβάζοντας τα θέματα του Forum σίγουρα θα πάρεις κάποιες ιδέες. Μια και είσαι τεχνικός δικτύων θα μπορούσες να προσφέρεις τις γνώσεις σου στα υπόλοιπα μέλη στη σχετική ενότητα αλλά και ίσως κάποιους απλούς οδηγούς σχετικά με τα δίκτυα για χρήστες χωρίς εξειδικευμένες γνώσεις. Από μεταφραστές συνέχεια έχουμε ανάγκη και για να ξεκινήσεις μπορείς να συμβουλευτείς τη σχετική ενότητα στο forum αλλά και το http://wiki.ubuntu-gr.org/Community Ρίξε μια ματιά σε αυτά και ό,τι απορία υπάρχει, διατύπωσέ τη!
Επίπεδο Γνώσεων: Linux: Χαμηλό / Προγραμματισμός: Όχι / Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό Ubuntu 10.10 (32bit)
Η/Υ&Μοντέλο: Intel Core2 Duo 6400 @ 2.13GHz / 2GB / NVidia GF 7300 LE / Intel HDA VIA VT82xx / 23" LΕD, 1920x1080
Εκτυπωτής Canon Pixma MP510, Webcam Trust WB6250X
michael_k
punkTUX
punkTUX

IRC: michael_k
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό michael_k » 05 Οκτ 2010, 08:13

@MakisM1 LOL!!! Λες να την πατήσω έτσι;

@c7p Προσπαθώ να προσφέρω ό,τι μπορώ γιατί τα τελευταία 2+ χρόνια έχω πάρει πολλά από την κοινότητα. Άλλωστε το νόημα του Lead by example που είναι και στην υπογραφή σου, το έχω ενστερνιστεί εδώ και πολλά χρόνια.
Επίπεδο Γνώσεων: Linux: Χαμηλό / Προγραμματισμός: Όχι / Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό Ubuntu 10.10 (32bit)
Η/Υ&Μοντέλο: Intel Core2 Duo 6400 @ 2.13GHz / 2GB / NVidia GF 7300 LE / Intel HDA VIA VT82xx / 23" LΕD, 1920x1080
Εκτυπωτής Canon Pixma MP510, Webcam Trust WB6250X
michael_k
punkTUX
punkTUX

IRC: michael_k
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό c7p » 05 Οκτ 2010, 09:35

@Manon: Δημιουργήθηκε πρόσφατα μια μεταφραστική ομάδα απο μέλη της κοινότητας που μεταφράζει χρήσιμο υλικό για αυτήν. Είμαστε ανοιχτοί πάντα για νεα μέλη, οπότε αν θέλεις μπορείς να γίνεις μέλος της ομάδας (στείλε μου ΠΜ). Επίσης υπάρχει και το launchpad.net όπου μπορείς να μεταφράσεις διάφορα προγράμματα και μέρη του Ubuntu.
Όσον αφορά την προώθηση (στον πραγματικό κόσμο), ελπίζω να οργανώσουμε μια καλή κίνηση σύντομα αν και υπάρχουν τα καθιερωμένες εκδηλώσεις προώθησης κάθε χρόνο (fosscomm, free software day, κτλ).
Φυσικά όπως λέει και ο Μιχάλης θα μπορούσες να συμμετέχεις και στην ενότητα των δικτύων (και όχι μόνο) του φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
c7p
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Γενικά