Με προγραμματισμό δεν γνωρίζω όπως ανέφερα για να βοηθήσω αλλά με μεταφράσεις και προώθηση πολύ ευχαρίστως, αν θα μπορούσε κάποιος να με καθοδηγήσει τι πρέπει να κάνω θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα, ας πούμε από πού να πάρω το υλικό που θέλει μετάφραση η πως να βοηθήσω στην προώθηση κλπ. πάντως διατηρώ ένα δικό μου blog στο οποίο εκτός από κάποια άλλα θέματα κυρίως ανεβάζω άρθρα περί του ubuntu όπως για κάθε νέο release (alpha, beta, RC) όπως και άρθρα από όλο τον κόσμο που αφορούν το ubuntu και στη συνέχεια τα μοιράζω σε twitter, identi.ca και facebook. Αναμένω για οποιαδήποτε βοήθεια η καθοδήγηση για να μπορέσω και εγώ να συνεισφέρω.
Αν θέλετε να ρίξετε μία ματιά για το τι άρθρα περί του ubuntu και του linux γενικότερα ανεβάζω στο blog μπορείτε να βρείτε το link του blog στο link της vCard που έχω στην υπογραφή μου. Δεν γράφω το link του blog γιατί δεν θέλω να θεωρηθεί spam η τίποτα τέτοιο. Ενημερωτικά το blog έχει και λίγα άρθρα άσχετα με το linux τα οποία θεώρησα σημαντικά για ανάρτηση αλλά αυτά είναι εξαιρέσεις, το 90% των άρθρων αφορούν το ubuntu. Ελπίζω αυτό να είναι κάποιου είδους προώθηση.
Ευχαριστώ.