Δυστυχώς για τις εκτυπώσεις μου έχω επιλέξει τον canon mp630. H canon είναι η χειρότερη εταιρεία σε ό,τι αφορά linux support.
canon mp630 + Ubuntu 64 bit = no go.
Συντονιστής: Geochr

linuxovios έγραψε:Δυστυχώς για τις εκτυπώσεις μου έχω επιλέξει τον canon mp630. H canon είναι η χειρότερη εταιρεία σε ό,τι αφορά linux support.
sudo dpkg --ignore-depends=libcupsys2 --force-architecture -i *.deb

toumbo έγραψε:Εγω εχω το πολυμηχανημα "MP160" της Canon και μου δουλευει κομπλε!

toumbo έγραψε:Εγω εχω το πολυμηχανημα "MP160" της Canon και μου δουλευει κομπλε!
toumbo έγραψε:Μονο να επιλεξω τον οδηγο cups επιλεγοντας το ονομα και το μοντελο του εκτυπωτη μεσω του gui!Το μονο που θα θελα να ηταν να υπηρχαν επιλογες για συντηρηση(οπως καθαρισμος ή ευθυγραμμιση των κεφαλων εκτυπωσης) οπως στα windows.

Linuxlalala έγραψε:linuxovios έγραψε:Δυστυχώς για τις εκτυπώσεις μου έχω επιλέξει τον canon mp630. H canon είναι η χειρότερη εταιρεία σε ό,τι αφορά linux support.
Φίλε linuxovie, όλοι οι drivers της canon εγκαθιστώνται με την εντολή, Βέβαια αφού κατεβάσεις και αποσυμπιέσεις τους drivers.Πες μας αν δουλεύει να το ανεβάσω στο site.
- Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo dpkg --ignore-depends=libcupsys2 --force-architecture -i *.deb
Υ.Γ Τους drivers τους κατεβάζεις από το http://software.canon-europe.com/software/0031301.asp?model=

linuxovios έγραψε:
ΒΤW, υπάρχει κάποιος εκτυπωτής που να υποστηρίζει linux (από τη μαμά του και όχι από το community) και να δίνει σε linux όσες επιλογές υπάρχουν και στον αντίστοιχο driver των windows?