WIZARD. έγραψε:επανερχομαι στο θεμα
προσπαθησα να κανω λογαριασμο ,σε αρκετες τραπεζες,
Στην Κύπρου;
Συντονιστής: Geochr
WIZARD. έγραψε:επανερχομαι στο θεμα

Learner έγραψε:
Πρώτη φορά τα ακούω (διαβάζω) αυτά.
Εγγύηση ;;;;;
έγραψε:
Για μια απλή χρεωστική κάρτα μιλάμε.
Αλλάξανε τόσο πολύ τα πράγματα ;
έγραψε:
Αλήθεια τι είναι αυτό που ήθελες να αγοράσεις που κοστίζει 10 ευρώ μαζί με τα έξοδα αποστολής ;
Stickers μήπως ;

konnn έγραψε:WIZARD. έγραψε:επανερχομαι στο θεμα
Στην Κύπρου;

dtrzG έγραψε:Προσωπικά έχω χρεωστική της τάξης 100 ευρώ. Την πρώτη φορά μόνο, κατά τη διαδικασία έκδοσης της χρεωστικής από τη συγκεκριμένη τράπεζα, δίνεις 100 ευρώ. + 2 'η 3 ευρώ που είναι τα έξοδα για την κάρτα. Τα 100 αυτά ευρώ, μπαίνουν κανονικά στον λογαριασμό σου (τον οποίο προφανώς θα δημιουργήσουν) και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις κανονικά. Έπειτα, αν υποθέσουμε οτι έχεις ξοδέψει τα 100 αυτά ευρώ σε αγορές, μπορείς να βάζεις όποιο ποσό θέλεις. Δε γνωρίζω όμως τα δικαιολογητικά για δημιουργία λογαριασμού, αν και δεν ζητάνε κάτι το τραγικό. Αν θες περισσότερες πληροφορίες, μπορώ να σου στείλω σύνδεσμο σε προσωπικό μήνυμα .
έγραψε:ΥΓ : ΔΕΝ έχω καμία σχέση με την τράπεζα και σε καμία περίπτωση δεν κάνω διαφήμιση .
έγραψε:ΥΓ # 2 : Αν κάνεις αναζήτηση, θα βρεις αρκετές πληροφορίες σε ελληνικά φόρουμ που συζητάνε για χρεωστικές .
έγραψε:ΥΓ # 3 : Αν όχι όλες, οι περισσότερες χρεωστικές φέρουν το σήμα VISA Electron .
(και εννοείται είναι αποδεκτές σε υπηρεσίες όπως paypal,amazon,κλπ)

WIZARD. έγραψε:konnn έγραψε:WIZARD. έγραψε:επανερχομαι στο θεμα
Στην Κύπρου;
ναι πηγα και σ'αυτην ,και αυτη
μεχρι και συμβολαιαο απο κινητο τηλεφωνο μου ζητησαν....
και εγω τους ειπα οτι εχω καρτοτηλεφωνο,και μου ειπαν δεν γινεται

simosx έγραψε:χρεωστική κάρτα.

WIZARD. έγραψε:simosx έγραψε:χρεωστική κάρτα.
τους ειπα και για χρεωστικη ,και παλι τα ιδια μου ελεγαν
εσυ με μια τραπεζα συναλασεσαι ?
ειχες πει οτι θα μου εστελνες πμ

ALdaperan έγραψε:ΥΓ: Τα προϊόντα που είναι στο Cannonical Store , από πού έρχονται ; Πόσο είναι ο φόρος ;
Σκέφτομαι ενδεχομένως να πάρω τη συγκεκριμένη τσάντα και κανένα αυτοκόλλητο και θα ήθελα να ξέρω πόσο πάει με τους φόρους.
Επίσης πώς τα αποστέλλουν ; Courier ή κάτι άλλο ;