Ανασύσταση Ομάδας Διαχειριστών-Συντονιστών Φόρουμ -Ψηφοφορία

...οδηγοί-προτάσεις-ιδέες-σχόλια για το forum, την κοινότητα, το ubuntu

Συντονιστής: Geochr

Εγκρίνετε την προτεινόμενη σύνθεση της ομάδας συντονιστών-διαχειριστών του φόρουμ?

Το δημοψήφισμα λήγει στις 17 Ιουν 2009, 23:50

Συμφωνώ με όλα τα προτεινόμενα μέλη.
41
93%
Συμφωνώ με όλα τα προτεινόμενα μέλη, αλλά θα ήθελα να προτείνω και τον εαυτό μου ή άλλο μέλος με το οποίο το έχω διερευνήσει και είναι θετικός.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Διαφωνώ με την συμμετοχή ορισμένων μελών τα οποία αναφέρω (μαζί με τον λόγο της διαφωνίας) σε δημοσίευση μου στο παρόν νήμα.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Διαφωνώ πλήρως και το επεξηγώ σε δημοσίευση μου στο παρόν νήμα.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Διαφωνώ με την συμμετοχή ορισμένων μελών αλλά δεν τα αναφέρω διότι επιθυμώ μυστικότητα της ψήφου που δεν παρέχεται εδώ
3
7%

Σύνολο ψήφων : 44

Re: Ανασύσταση Ομάδας Διαχειριστών-Συντονιστών Φόρουμ -Ψηφοφορία

Δημοσίευσηαπό linuxman » 10 Ιουν 2009, 14:08

Off topic:
Απλός θα κάνω μία σημείωση που παρακολουθώ εδώ και καιρό , και στο παρών νήμα και στο άλλο viewtopic.php?f=2&t=5376 , υπάρχουν ίδια και ίδια άτομα που συζητάνε και δίνουν απαντήσεις προς όλο το θέμα στο viewtopic.php?f=2&t=5376 72 και μπράβο τους συγχαρώ για ενεργή συμμετοχή τους .
Στο παρών ακόμα είναι λίγα ελπίζω να γίνουν πολλά , δεν σας φαίνεται παράξενο ότι από Σύνολο μελών 2954 , συμμετοχή δεν είναι και μεγάλη , και από ότι βλέπω δεν το ανέφερε κάνεις ακόμα , απλός υπόλοιπα μέλη τις κοινότητας δεν ενδιαφέρονται πως και τι θα γίνει στο φόρουμ η απλά δεν τους απασχολεί η κάτι άλλο είναι και απλά εγώ δεν το έχω πιάσει , είναι πολύ παράξενο να έχουμε φτάσει στους 3000 κοντά και συμμετοχή είναι πολύ μικρή σε τέτοιο σοβαρό θέμα .
Οδηγίες προς Νεοεισερχόμενους
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
http://www.greeklug.gr
Άβαταρ μέλους
linuxman
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ilpara » 10 Ιουν 2009, 14:14

Off topic:
linuxman η κοινωνία μας είναι αδιάφορη και απολιτίκ, το δημιούργησαν οι πολιτικοί με την αναξιοπιστία τους και τις λαμογιές τους, ...το πληρώνουμε και εμείς εδώ! Χρειαζόμαστε ιδέες και δράσεις για να δραστηριοποιηθεί ο κόσμος, π.χ. πολύ χάρηκα με την αποκριση που είχαν τα μαθήματα python ;) Αν υπάρχει καμιά καλή ιδέα ειναι χρήσιμο να την συζητήσουμε και να προσπαθήσουμε να την υλοποιήσουμε...
*Oδηγίες προς Nεοεισερχόμενους*ΟδηγοίLive chat (IRC)
⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
⇛ Ubuntu 12.04 32bit
⇛ Dell M4300: T7500 (2.2GHZ 4MB) ┃ 2GB ┃ NVIDIA Quadro FX 360M (256MB) ┃ Intel 4965 ┃ 15.4" WUXGA
Άβαταρ μέλους
ilpara
powerTUX
powerTUX

IRC: ilpara
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό greatst » 10 Ιουν 2009, 14:53

g00fy έγραψε:
greatst έγραψε:Υπάρχει/υπάρχουν >=1 προτεινόμενο/προτεινόμενα μέλος/μέλη για το/τα οποίο/οποία έχω επιφυλάξεις. Διαφωνώ και με τον τρόπο διεξαγωγής της ψηφοφορίας: έχουμε δικαίωμα να καταψηφίσουμε κάποιον χωρίς να το μάθει!

Επειδή το όνομά μου εμφανίζεται στη λίστα θέλω να πάρω θέση.
Και βέβαια υπάρχει το δικαίωμα να καταψηφίσεις χωρίς να το μάθει κάποιος αλλά...
1ον - Δε θα γνωρίζουμε ποτέ τον λόγο (και λέγοντας γνωρίζουμε εννοώ όλοι μας).
2ον - Αν π.χ. κάποιος θέλει να καταψηφίσει εμένα, δε θα μάθω τον λόγο ποτέ και το κυριότερο... Δε θα μπορέσω ποτέ μου να γίνω καλύτερος!

greatst έγραψε:
Προτείνω χωριστές ψηφοφορίες για κάθε μέλος που προτείνετε/προτείνεται.

Είναι καλή ιδέα για τον λόγο που εξηγώ παραπάνω.

Φίλε γκούφυ,

βασική αρχή της δημοκρατίας είναι η μυστικότητα της ψήφου! Αλλιώς, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για δημοκρατικές διαδικασίες και δεν έχει νόημα να το συζητήσουμε περαιτέρω. Η ιδέα που "έριξα" (και βλέπω ότι συμφωνείς) θα δώσει στη δυνατότητα για καλύτερα αποτελέσματα.
προσωπική ιστοσελίδαgreatst in Launchpad

Γνώσεις ⇛ Linux: Όσο ζω μαθαίνω ┃ Προγραμματισμός: Μια χαρά ┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά

Mac mini (late 2009) (8GB RAM) με OS X 10.11.6 [και Ubuntu 16.04 Server amd64 και άλλες GNU/Linux εικονικές μηχανές με 2GB RAM, 128MB VRAM+3D_acceleration η κάθε μία].
Άβαταρ μέλους
greatst
seniorTUX
seniorTUX

Launchpad: greatst
IRC: greatst
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό greatst » 10 Ιουν 2009, 14:56

logari81 έγραψε:
g00fy έγραψε:2ον - Αν π.χ. κάποιος θέλει να καταψηφίσει εμένα, δε θα μάθω τον λόγο ποτέ και το κυριότερο... Δε θα μπορέσω ποτέ μου να γίνω καλύτερος!

++++++1

Βασική αρχή της δημοκρατίας είναι η μυστικότητα της ψήφου! Διαφωνεί κανείς; Εάν θέλετε να μάθετε τι ψήφισε ο κόσμος, η διαδικασία που επιλέξατε ΔΕΝ προσφέρεται. Τι θα πετύχετε; Δεν ξέρω! Ελπίζω όχι το εξής: το να σας υπερψηφίσουν πολλοί για να μην "χαλάσουν" τη σχέση τους μαζί σας!

Γνώσεις ⇛ Linux: Όσο ζω μαθαίνω ┃ Προγραμματισμός: Μια χαρά ┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά

Mac mini (late 2009) (8GB RAM) με OS X 10.11.6 [και Ubuntu 16.04 Server amd64 και άλλες GNU/Linux εικονικές μηχανές με 2GB RAM, 128MB VRAM+3D_acceleration η κάθε μία].
Άβαταρ μέλους
greatst
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό g00fy » 10 Ιουν 2009, 15:06

Αυτό είναι ένα σοβαρό θέμα που θέτεις φίλε Σταύρο.

Προτιμώ να λαμβάνω αρνητικές ψήφους προς το πρόσωπό μου (έστω και αν δε γνωρίζω γιατί - παρόλο που αν δε γνωρίζω θα με τσούξει) παρά να μη ψηφίσει κάποιος γιατί είναι "αναγκασμένος" να αιτιολογήσει τη δυσαρέσκιά του.
Η/Υ: Intel Pentium DualCore / 2GB RAM / nVidia Geforce 8400GS / Ubuntu 10.04 64bit
Η/Υ: Toshiba Tecra R10-10S / Ubuntu 9.10 64bit

motd: May the source be with you!
g00fy@ubuntu-gr.org:~$ cat /etc/γνώσεις.conf
Linux:kuru (όχι guru) / Προγραμματισμός:Ναί / Αγγλικά:Καλά
Άβαταρ μέλους
g00fy
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Nisok » 10 Ιουν 2009, 15:40

greatst έγραψε:
logari81 έγραψε:
g00fy έγραψε:2ον - Αν π.χ. κάποιος θέλει να καταψηφίσει εμένα, δε θα μάθω τον λόγο ποτέ και το κυριότερο... Δε θα μπορέσω ποτέ μου να γίνω καλύτερος!

++++++1

Βασική αρχή της δημοκρατίας είναι η μυστικότητα της ψήφου! Διαφωνεί κανείς;

Διαφωνώ. Μάλλον η μυστικότητα είναι για να μην χαλάνε οι σχέσεις και τα μαχαίρια απο πίσω να πετάγονται σωρηδόν .

Ότι έχουμε να πούμε το λέμε ανοιχτά και παίρνουμε τις ευθύνη των λόγων μας. Αν αιτιολογίσεις την άποψη σου κανείς δεν θα γυρίσει να πεί τίποτα αρνητικό.

Εγώ είμαι υπέρ της ανοιχτής ψηφοφορίας.
Άβαταρ μέλους
Nisok
Διαχειριστής
Διαχειριστής

IRC: nisok
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό simosx » 10 Ιουν 2009, 15:42

Αν κάποιος με καταψηφίσει, θέλω να ξέρω το λόγο. Δεν υπάρχει ζήτημα με «hard feelings» ή κάτι τέτοιο.
Αν κάποιος συντονιστής/διαχειριστής έκανε πράγματι κάτι λάθος, είναι ευκαιρία να συζητηθεί για να κλείσει το θέμα.
προσωπικό ιστολόγιο ϗ πλανήτης Ubuntu-gr
Συμβάλετε και εσείς στο ελληνικό βιβλίο Ubuntu!
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Πολύ καλό ┃ Αγγλικών: Πολύ καλό
2 Ubuntu 13.10 saucy 3.11.0-031100rc1-generic 64bit (el_GR.UTF-8, Unity ubuntu)
3 AMD E-450 APU with Radeon HD Graphics ‖ RAM 3555 MiB ‖ Sony Corporation VAIO
4 AMD nee ATI Wrestler [Radeon HD 6320] [1002:9806] {fglrx_pci}
5 eth0: Atheros Inc. AR8151 v2.0 Gigabit Ethernet [1969:1083] (rev c0) ⋮ wlan0: Atheros Inc. AR9285 [168c:002b] (rev 01)
Φτιάξτε και εσείς τη δική σας υπογραφή (παραπάνω κείμενο) αυτόματα με κλικ εδώ!
simosx
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Launchpad: simosx
IRC: simosx
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό simosx » 10 Ιουν 2009, 15:44

Όπως έχει σχεδιαστεί η ψηφοφορία εδώ, αυτό που θα ήθελα είναι, όταν κάποιος έχει μια διαφωνία να την καταγράφει στην ψηφοφορία και να γράφει σε σχόλιο τι ακριβώς θέλει να πει.
προσωπικό ιστολόγιο ϗ πλανήτης Ubuntu-gr
Συμβάλετε και εσείς στο ελληνικό βιβλίο Ubuntu!
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Πολύ καλό ┃ Αγγλικών: Πολύ καλό
2 Ubuntu 13.10 saucy 3.11.0-031100rc1-generic 64bit (el_GR.UTF-8, Unity ubuntu)
3 AMD E-450 APU with Radeon HD Graphics ‖ RAM 3555 MiB ‖ Sony Corporation VAIO
4 AMD nee ATI Wrestler [Radeon HD 6320] [1002:9806] {fglrx_pci}
5 eth0: Atheros Inc. AR8151 v2.0 Gigabit Ethernet [1969:1083] (rev c0) ⋮ wlan0: Atheros Inc. AR9285 [168c:002b] (rev 01)
Φτιάξτε και εσείς τη δική σας υπογραφή (παραπάνω κείμενο) αυτόματα με κλικ εδώ!
simosx
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Launchpad: simosx
IRC: simosx
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό greatst » 10 Ιουν 2009, 15:45

Nisok έγραψε:...

Διαφωνώ. Μάλλον η μυστικότητα είναι για να μην χαλάνε οι σχέσεις και τα μαχαίρια απο πίσω να πετάγονται σωρηδόν .

Ότι έχουμε να πούμε το λέμε ανοιχτά και παίρνουμε τις ευθύνη των λόγων μας. Αν αιτιολογίσεις την άποψη σου κανείς δεν θα γυρίσει να πεί τίποτα αρνητικό.

Εγώ είμαι υπέρ της ανοιχτής ψηφοφορίας.

Καλά όλα αυτά που γράφεις αλλά -το ξαναλέω- βασική αρχή της δημοκρατίας είναι η μυστικότητα της ψήφου!

Αυτό που προτείνεις καλό είναι, αλλά είναι άλλη ιστορία. Ίσως μπορείς να το πεις ψήφο δια βοής! :silent:

Άβαταρ μέλους
greatst
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό greatst » 10 Ιουν 2009, 15:49

simosx έγραψε:Αν κάποιος με καταψηφίσει, θέλω να ξέρω το λόγο. Δεν υπάρχει ζήτημα με «hard feelings» ή κάτι τέτοιο.
Αν κάποιος συντονιστής/διαχειριστής έκανε πράγματι κάτι λάθος, είναι ευκαιρία να συζητηθεί για να κλείσει το θέμα.

simosx έγραψε:Όπως έχει σχεδιαστεί η ψηφοφορία εδώ, αυτό που θα ήθελα είναι, όταν κάποιος έχει μια διαφωνία να την καταγράφει στην ψηφοφορία και να γράφει σε σχόλιο τι ακριβώς θέλει να πει.

Ισχύει και εδώ αυτό που έγραψα ήδη:

greatst έγραψε:Καλά όλα αυτά που γράφεις αλλά -το ξαναλέω- βασική αρχή της δημοκρατίας είναι η μυστικότητα της ψήφου!

Αυτό που προτείνεις καλό είναι, αλλά είναι άλλη ιστορία. Ίσως μπορείς να το πεις ψήφο δια βοής! :silent:

Άβαταρ μέλους
greatst
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικά