Nisok έγραψε:ίσως ο greatst..ή κάποιος άλλος, να προτείνει κάποιο συγκεκριμένο μοτίβο
kon_nos έγραψε:αλλά δεν έχω καταλάβει ακριβώς ποιες θα είναι οι αρμοδιότητες της κάθε ομάδας εργασίας
Για τα ερωτήματα των παραπάνω -αλλά και για όσους άλλους έχουν παρόμοια ερωτήματα, έχω να διευκρινίσω τα εξής:
1. Όπως είπα και σε προηγούμενη δημοσίευση στο ίδιο θέμα, ήθελα να συζητήσουμε επί της ΑΡΧΗΣ και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να θέσουμε στο πλαίσιο. Άσχετα με το ότι η ιδέα+πρόταση είναι δικιά μου, ΔΕΝ θεωρώ ότι το πλαίσιο πρέπει να καθορισθεί/επηρεασθεί από τις ιδέες/αντιλήψεις μου. Από την άλλη, μιας και εγώ το πρότεινα έχω -προφανώς- ένα τις ιδέες που μπορούν να διαμορφώσουν ένα πλαίσιο, το οποίο θα σας παρουσιάσω τις επόμενες ημέρες. Βέβαια, όποιος άλλος θέλει να παρουσιάσει ένα αντίστοιχο πλαίσιο είναι ΠΡΟΦΑΝΩΣ ευπρόσδεκτος!
2. Αφού η πλειονότητα όσων ψηφίζει -για την ώρα- συμφωνεί επί της αρχής, θα προχωρήσουμε στα επόμενα βήματα. Δηλαδή, ας θέσουμε με εκτενή τρόπο (κατά το δυνατόν) τις ιδέες μας και ας μαζευτούμε (εδώ ή/και στο irc) να δούμε τον κοινό τόπο αυτών των ιδεών, το πώς μπορούμε να τις συγκεράσουμε.