ilpara έγραψε:
αφετέρου, δεν έχω πρόθεση (δεν θα ήταν προς όφελος της κοινότητας και διακεκριμένων μελών της να αναγκαστώ να το πράξω) να παραθέσω δημοσίως στοιχεία που ενδεχομένως να μετέτρεπαν την υπόθεση σε ήδη γεγονός. Είναι προφανές ότι εκφράστηκα επιπόλαια, δεν θα ήθελα να συνεχιστεί η συζήτηση και επαναλαμβάνω ότι ήταν διπλό λάθος μου.
Ευτυχώς το κατάλαβες , άλλα και πάλη αποφεύγεις να δώσεις την απάντηση που εγώ περίμενα και το κάνεις με ένα τρόπο εκβιαστικό με στοιχεία , θα δώσω εγώ αυτά τα στοιχεία , εάν λες για το μήνυμα που είχα γράψει το βράδυ που ο @bullgr με έβαλε στην θέση του και λίγο "πελάγωσα" γιατί από πριν ήξερα ότι θα είμαι σαν δεύτερος διαχειριστής και όχι ο μόνος και έτσι απότομα όπως έγινε .
Και εδώ είναι το μήνυμα μου εκείνο το βράδυ , το βάζω εδώ για κρίση όλων δημόσια .
έγραψε:
Εκ πρώτης ευχαριστώ τον Σταύρο Τεμερτζίδη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε.
Από την πολύχρονη εμπειρία μου ως διαχειριστής forums και χρηστών, πιστεύω πως θα ανταποκριθώ στις προσδοκίες όλων σας.
1η Απόφασή μου σαν Administrator είναι ο ορισμός του The_Mentor ως Υπερ-Συντονιστή (Super Moderator) για να με βοηθήσει στα καθήκοντά μου. Η εμπειρία του απο την διαχείριση / συντονισμό forums και χρηστών για πολλά χρόνια, αποτελεί απόδειξη ικανότητας.
Ο λόγος της απόφασης αυτής είναι ο ολοένα αυξανόμενος όγκος του φόρουμ τόσο απο πλευράς χρηστών όσο και απο πλευράς ποιοτικών πόστς αλλά και θεμάτων διαχείρισης.
Και όπως γίνεται σε όλα τα μεγάλα φόρουμ, ο administrator δεν επιτρέπεται να επιλύει προβλήματα εσωτερικής φύσεως εφόσον αυτό πρέπει να γίνεται από των Υπερ-Συντονιστή του.
Ο Υπερ Συντονιστής τίθεται σαν επικεφαλής τις Ομάδας Συντονιστών, αναφέρεται μόνο σε εμένα, και δρα με την πλήρη υποστήριξή μου στην λύση και διαχείριση των εσωτερικών θεμάτων πάσης φύσεως.
Στο επίπεδο της διαχείρισης του forum και των λειτουργικών αναγκών θα περνούν όλα απο τα χέρια μου - μετά απο απόφαση βέβαια που θα λαμβάνεται απο όλους μας. Επίσης θα είμαι και ο τελικός ρυθμιστής σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει και δεν μπορεί να διευθετηθεί μεταξύ των συντονιστών ή του Υπερ-Συντονιστή.
Παρακαλώ όλους σας να σεβαστείτε την Ιεραρχία του forum και ευελπιστώ στην συνεργασία σας.
Οι αποφάσεις μου ως Administrator θα λαμβάνονται πάντα με γνώμονα το καλό του forum και της κοινότητας.
Σας ευχαριστώ.
Και το επόμενη μέρα μετά από μία έντονη συζήτηση στο IRC το προηγούμενο βράδυ το μήνυμα αποχώρησης .
έγραψε:Λοιπόν , σαν Διαχειριστής (προσωρινός ) πήρα μία απόφαση και έκανα τον sudobash + pkst Διαχειριστές είναι πλέων στην ομάδα Διαχείρισης .
Περιμένω να μου απαντήσουν ότι μπορούνε να μπούνε στο Administration Panel και τα βλέπουν όλα οκ , και μετά θα βγάλω και τον εαυτό μου από την ομάδα .
Μιας και έχουμε Δημοκρατία , και αποφάσεις για σοβαρά θέματα πρέπει να της παίρνουμε όλοι μαζί άλλα καθένας έχει δικαίωμα να πάρει κάποιες αποφάσεις για το μπορεί και τι θέλει να κάνει και εγώ θα αποχωρίσω εντελώς από την ομάδα
Διαχειριστές + Συντονιστές και θα είμαι απλό μέλος , και έτσι θα κοιμάμαι ποιο ήσυχα και σαν αρνάκι χωρίς να βλέπω φρικιαστικά όνειρα .
Μην με παρεξηγήσετε , δεν θέλω να μπλέκω στην εντάσεις γιατί πως και τι θα γίνει , έτσι εγώ προσωπικά θα είμαι ποιο ήρεμος και ψυχικά , και θα είμαι απλό μέλος χωρίς υποχρεώσεις και αρμοδιότητες , έτσι καλύτερα είναι για μένα .
Δεν θα καταλάβετε πότε ότι και είναι προσωπική γνώμη μου ότι για να λειτουργεί κάτι κάποιος πρέπει να πάρει βάρος των αποφάσεων ( κακών και όχι ) επάνω του και αποφάσεων για σοβαρά πράγματα μιας και θέση του είναι αυτή πάνω στην οποία βασίζονται πολλά άτομα .Όταν την απόφαση θα την παίρνουν πολλοί και μετά θα αποδεχτεί ότι είναι λάθος τότε όλοι θα την παίζουν τρελήτσα και θα κάνουν τον κινέζω .
Σε μία χώρα που κάποιοι παίρνουν αποφάσεις για το τι θα γίνει και πως είναι και αυτοί που μετά θα την πληρώσουν εάν αποφάσεις του ήτανε λάθος .
Και θα κλείσω με τα λόγια του Ισοκράτη :
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας , διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την Αυθάδεια ως Δικαίωμα , την Παρανομία ως Ελευθερία , την Αναίδεια του λόγου ως Ισότητα και την Αναρχία ως Ευδαιμονία .
Υ.Γ. Ευχαριστώ όλους για συνεργασία για λίγο καιρό που ήμουνα Συντονιστής .
Και τώρα Ηλία εάν μιλάς για αυτά τα στοιχεία τα βγάζω εγώ και όχι εσύ , μην σε αναγκάσω να το κάνεις .
Το έκανα για να δούνε όλοι ότι δεν χρειάζεται να αφήνουμε και να πετάμε στον αέρα κάτι .
Και τώρα εάν κοινότητα του φόρουμ και τα μέλη τις θα κρίνουν ότι έπραξα λάθος και δεν αξίζω να είμαι σαν Επίτιμο μέλος τις ,να βγει βαθμός που μου δόθηκε.
Θα είμαι απλός μέλος τις όπως και είχα ξεκινήσει κάποτε .
Υ.Γ. Πότε δεν είχα λειτουργήσει με την προσωπική προβολή άλλα πάντα με γνώμονα το καλό του φόρουμ και βοήθεια που μπορώ να προσφέρω στους νέους χρήστες .
Οδηγίες προς Νεοεισερχόμενους1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
http://www.greeklug.gr