Καθημερινή συκοφαντια του ubuntu στο adslgr

...οδηγοί-προτάσεις-ιδέες-σχόλια για το forum, την κοινότητα, το ubuntu

Συντονιστής: Geochr

Re: Καθημερινή συκοφαντια του ubuntu στο adslgr

Δημοσίευσηαπό simosx » 05 Αύγ 2008, 01:10

The_Mentor έγραψε:Πάντως από αυτού του είδους τα blog μαθαίνεις κάτι... Ότι η έλλειψη sex μπορεί να σε μεταμορφώσει σε κάτι πρωτοποριακό!!!

Από το
http://www.nytimes.com/2008/08/03/magaz ... ref=slogin
μαθαίνεις για το συγκεκριμένο θέμα. Συνιστώ την ανάγνωσή του άρθρου.
προσωπικό ιστολόγιο ϗ πλανήτης Ubuntu-gr
Συμβάλετε και εσείς στο ελληνικό βιβλίο Ubuntu!
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Πολύ καλό ┃ Αγγλικών: Πολύ καλό
2 Ubuntu 13.10 saucy 3.11.0-031100rc1-generic 64bit (el_GR.UTF-8, Unity ubuntu)
3 AMD E-450 APU with Radeon HD Graphics ‖ RAM 3555 MiB ‖ Sony Corporation VAIO
4 AMD nee ATI Wrestler [Radeon HD 6320] [1002:9806] {fglrx_pci}
5 eth0: Atheros Inc. AR8151 v2.0 Gigabit Ethernet [1969:1083] (rev c0) ⋮ wlan0: Atheros Inc. AR9285 [168c:002b] (rev 01)
Φτιάξτε και εσείς τη δική σας υπογραφή (παραπάνω κείμενο) αυτόματα με κλικ εδώ!
simosx
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Launchpad: simosx
IRC: simosx
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό align » 05 Αύγ 2008, 01:32

δεν υπαρχει λογος να ασχολουμαστε,ας πιστευει οτι θελει ο καθενας.
αρχαριος στο linux
align
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό align » 05 Αύγ 2008, 02:14

σιγουρα βρισκεις πολλες πληροφοριες εκει και υπαρχουν ατομα σε διαφορους τομεις που ξερουν πολλα,απλα δεν εξυπηρετει σε τιποτα αυτη η πολεμικη αυτο ειναι ολο.
αρχαριος στο linux
align
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό rat » 27 Αύγ 2008, 04:02

Σας χαιρετώ σαν νέος στο forum,
και γράφω και εγώ την άποψή μου επί του θέματος (που πιστεύω πως δεν υπάρχει θέμα. Η χαζομάρα του καθενός δεν είναι θέμα προς επικοδομητική συζήτηση).
Σαν πρώτη διανομή μόνος μου είχα εγκαταστήσει suse 9.0 επειδή την αγόρασα μαζί με οδηγίες (όπως κυκλοφορεί τώρα το linuxformat με ubuntu).
Ubuntu (5.10) εγκατάσταση μου την έκανε ένας φίλος μου από Θεσσαλονίκη. Από τότε έχω κάνει εγκατάσταση όλες τις επόμενες εκδόσεις που κυκλοφόρησαν σε δικούς μου υπολογιστές, σε φίλους και σε πελάτες. Σε διάφορους τύπους μηχανημάτων (φορητά, σταθερά, παλιά, καινούρια).
Από όλους όσους έχω κάνει εγκατάσταση 2 άτομα προχώρησαν μόνοι τους σε αναβάθμιση σε πιο νέα έκδοση και άλλοι 2 δοκίμασαν και άλλες εκδόσεις (fedora, puppy, slackware ....) και δεν είναι 4 τα άτομα που έχω κάνει εγκαταστάσεις.
Κι εγώ έχω δει και άλλες εκδόσεις (είτε live είτε τις έκανα εγκατάσταση), δεν είχα τον χρόνο να πειραματιστώ μαζί τους.
Και σίγουρα δεν θα μπορούσα να τις υποστηρίξω ούτε σε φίλους πόσο μάλλον σε κάποιους πελάτες.
Τους χρήστες δεν τους απασχολεί αν θα είναι gnome ή kde, αν θα είναι ubuntu ή κάτι άλλο, θέλουν να δουλεύει και να έχουν μία υποστήριξη. Κάποιος που θα ασχοληθεί περισσότερο θα βάλει και εφέ (fusion ...) ή ότι άλλο του αρέσει.
Ένας πελάτης μου την προηγούμενη εβδομάδα μου λέει βάλε μου madriva (το είχε δει σε κάποιο εργαστήριο και του άρεσε), όταν του είπα πως δεν ξέρω αν θα του δουλέψουν όλα γιατί δεν το είχα κάνει εγκατάσταση ξανά μου είπε βάλε μου ubuntu.
Δεν ξέρω αν σας φαίνονται άσχετα με το θέμα, αλλά νομίζω πως οι πιο πολλοί είναι απλοί χρήστες υπολογιστών και υπάρχουμε και κάποιοι (πολύ λιγότεροι) που κάνουμε το χόμπι μας, την δουλειά μας ......
Δεν έχει νόημα λοιπόν να ασχολούμαστε με κολλλλημένα μυαλά.
Όποιος μπαίνει σε κάποιο forum μπαίνει γιατί ψάχνει απαντήσεις σε προβλήματά του ή για να δώσει απαντήσεις όταν γνωρίζει.
Τώρα όποιος μπαίνει και αρχίζει και βρίζει ή ρίχνει το επίπεδο της συζήτησης κουραστικός γίνεται.
Ας μην δωθεί συνέχεια (γνώμη μου).

Δεν ξέρω αν η έκδοση που χρησιμοποιώ είναι η καλύτερη αλλά εμένα μου καλύπτει τις ανάγκες μου.
Ελπίζω να μην σας κούρασα.
Ευχαριστώ.
Γνώσεις ⇛ Linux: Λίγες ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Μέτρια
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 11.10 32bit /Ubuntu 10.04 / Mint / Win Xp / Win 7
Προδιαγραφές ⇛ Διαφορετικά μηχανήματα.
rat
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό vista killer » 27 Αύγ 2008, 13:19

Καλοσήρθες στο forum rat :D
Άβαταρ μέλους
vista killer
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό zen3 » 27 Αύγ 2008, 15:42

Είμαι μέσα για επιστολή-παράπονο στους admins/mods κτλ .
Με τέτοιου είδους συμεριφορές χρηστών (εννοώ, χρήστες που αρνούνται να βοηθήσουν ενώ ξέρουν και αρκούνται στο να χλευάζουν την διανομή του εκάστου χρήστη που ζητάει βοήθεια) οι νέοι στο χώρο του linux θα απογοητευτούν και θα συμβιναστούν με τα windows .
Το απλούστερο που μπορούμε να κάνουμε , πλην της επιστολής - είναι να αποθαρρύνουμε τους νέους χρήστες linux να στρέφονται σε αυτό το forum για βοήθεια .
Εναλλακτικά άριστα forums :
  • www.insomnia.gr για όλες τις διανομές
  • http://www.e-pcmag.gr >>
  • www.ubuntu.gr :D
zen3
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό align » 27 Αύγ 2008, 18:28

δε μπορεις να κανεις τιποτα για αυτα ,απλα μην ασχολησαι. :)

εδω θα βρεις βοηθεια και με το παραπανω,ειναι οκ τα πραγματα εδω και πανε μπροστα τα πραγματα.

καλως ηρθες κιολας :)
αρχαριος στο linux
align
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kriti » 30 Αύγ 2008, 14:21

και εγω απο εκει ξεκινησα να μαθαινω διαφορα για το ubuntu και εχει χρηστες που απαντουν με ορεξη να σε βοηθησουν αλλοι μονο το παιζουν guru και ειρωνευονται τους νεους χρηστες και αν δεν ψαξεις πριν ρωτησεις κατι και εχει πλοτερα απαντηθει σε περνουν απο τα μουτρα αντι να σε παραπεμψουν στο λινκ
απο την μια εχει χαβαλε η κοντρα αλλα απο την αλλη χανεται το θεμα που ξεκινησε και αναλωνοται σε χαραχτηρισμους και ειρωνιες χωρις ουσια που αν ηταν σε ενα δωματιο ολοι θα επεφτε ξυλο
με λιγα λογια χρειαζεται λιγη ανοχη στην αλλη αποψη και κατανοηση σε αυτους που δεν ξερουν και ερωτουν για να μαθουν
ΥΓ αλαξαν τα χρωματα στο ubuntu.gr πολυ ωραια ειναι
manjaro - hp pavilion -geforce 7400 -1,73 dualcore
Άβαταρ μέλους
kriti
daemonTUX
daemonTUX

IRC: kriti
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό bullgr » 01 Σεπ 2008, 00:52

Μην ασχολείστε μαζί τους... Και ειδικά για το θέμα της επιστολής προς αυτούς. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να τους δώσετε να καταλάβουν ότι η συμπεριφορά τους σας ενοχλεί και ότι εξυπηρετούνται οι σκοποί τους (όποιοι είναι αυτοί, δεν με ενδιαφέρει να τους μάθω).

Τέτοιου είδους άτομα δεν έχουν θέση στο χώρο του ελεύθερου λογισμικού. Που στο χώρο αυτό πρέπει να έχει κανείς διάθεση προσφοράς με σεμνότητα και ταπεινότητα χωρίς τη προσμονή-απαίτηση προσωπικού κέρδους-όφελους.

Όταν δεν μπορεί κάποιος να τα κατανοήσει αυτά, τότε ότι και να του πείτε δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Απλώς χάνετε τον χρόνο και την ησυχία σας...

Αδιαφορία... Είναι η καλύτερη μέθοδος σε αυτές τις περιπτώσεις.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ... HASTA SIEMPRE...
Άβαταρ μέλους
bullgr
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό vista killer » 01 Σεπ 2008, 01:52

Tελικά νομίζω ότι εκει μέσα έχουν πάθει ομαδική παράκρουση. Οντος δεν αξίζει καν να ασχοληθείς μαζί τους.
Άβαταρ μέλους
vista killer
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Γενικά