Συντονιστής: Geochr

lalakis έγραψε:Αντιθετα βλεπω μια ανεξηγητη εμμονη σε υπογραφες καθε ειδους που κατα την ταπεινη μου γνωμη δεν προσφερουν το παραμικρο στην σωστη τοποθετηση νεων περιεκτικων ερωτησεων και αναλογων απαντησεων.

έγραψε:Δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις? Ισως να εννοεις οτι θα σου αρεσε να εβαζε ο καθενας οτι θελει, οπως π.χ. εικονες, βιντεο, κλπ. με αυτο ομως το μονο που θα γινοταν ειναι να φορτωσουμε το forum, χωρις λογο!!

lalakis έγραψε:Αντε να το δεχτω για την καρτα γραφικων που λες αν και η σωστη ερωτηση δεν ειναι "ποια καρτα γραφικων εχεις?" αλλα να του πεις ποια εντολη να δωσει στην κονσολα για να δεις ποια καρτα εχει.
lalakis έγραψε:Οπως ειπα και παραπανω πρεπει στην αρχη καθε κατηγοριας και καθε υποκατηγοριας να υπαρχει ενας καταλληλος οδηγος που να δινει αναλυτικες οδηγιες στον αρχαριο και να παραπεμπει σε ενα ολοκληρομενο wiki.Και εδω βρισκεται κατα την γνωμη μου το σημειο που ποναει το φορουμ.Δηλαδη δυο τρια μονιμα νηματα του τυπου "ποια θεματα ταιριαζουν εδω" και "πριν δημοσιευσεις νεο θεμα διαβασε τα παρακατω".Και το βασικοτερο ενα ολοκληρωμενο wiki.Ισως σε ενα δυο χρονια αν διπλασιαστει ο αριθμος των χρηστων να δουμε τετοιες πολυτελειες.
Οπως ξαναειπα ειναι αυτονοητο οτι εχεις ηδη σε αυτα τα νηματα βασικες οδηγιες που εξηγουν καποια βασικα πραγματα περιληπτικά και βασικες εντολες στην κονσολα για να εχει αμεσως ο συντονιστης τις πληροφοριες που χρειαζεται.
lalakis έγραψε:Κανε μια βολτα στο αντιστοιχο αμερικανικο,γερμανικο και γαλλικο φορουμ και θα δεις οτι υπογραφη εχει ουτε το 10% των χρηστων.
lalakis έγραψε:Να ας μην μιλησουμε για τις αχαρακτηριστες φατσουλες που συνοδευουν συνεχως ολα τα ποστ.
lalakis έγραψε:Ισως σε ενα δυο χρονια αν διπλασιαστει ο αριθμος των χρηστων να δουμε τετοιες πολυτελειες.

bullgr έγραψε:Ποτέ δεν χρειάστηκα να ζητήσω βοήθεια από forum (εκτός από 2-3 φορές) γιατί πάντα μα πάντα υπάρχει ήδη η απάντηση κάπου... google is your friend.
| K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |

Unexpected έγραψε:Ένα χαζό που έχει το Όπερα είναι ότι μόλις κλείνεις τον browser και τον ξανα ανοίγεις σε βγάζει στην τελευταία σελίδα που ήσουν πριν το κλείσεις..Mozilla για πάντα κατά την γνώμη μου!!
| K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |

c7p έγραψε:Να ρωτήσω κάτι συμφορουμίτες, μια "γωνιά" περί συμβατότητας και οδηγών υλικού όπως αυτή http://e-pcmag.gr/forum/23091 δεν λείπει από το φόρουμ μας ?
Ξέρω πως ήδη υπάρχει ένα νήμα που αναφέρουμε ποιες είναι οι συμβατές συσκευές αλλά το θέμα είναι πολυσέλιδο και δύσκολα θα βρει κάποιος αυτό που θέλει (και υπάρχει η περίπτωση να μην το βρει)
c7p έγραψε:επίσης δεν υπάρχει τίποτα περί drivers (σε περίπτωση που δεν παρέχονται από την διανομή).