Η θεματολογία σε πρώτη φαση καθορίζεται απο τον/τους ιδιοκτήτες - εμπνευστές του site. Αν το θέμα είναι street μηχανές, και οι ιδιοκτήτες - εμπνευστές του, θέλουν να ανταλλάσσουν απόψεις κλπ μόνο σχετικές με αυτό το θέμα, καταχωρίσεις σχετικά με την Αννούλα απέναντι που έχει ωραία μπαλκόνια θα πρέπει να διαγραφούν, είτε απο τους ιδιοκτήτες - εμπνευστές, είτε απο εθελοντές είτε απο μισθωτούς. Οι κανόνες καθορίζονται απο τους πρώτους.
Όταν η ιδιοκτησία δεν έχει την έννοια που επικρατεί στις καπιταλιστικές κοινωνίες (αυτες που ζούμε) και Ίσως μπορεί να ισχύσει σε μια κοινότητα, τότε οι κανόνες καθορίζονται είτε απο την ίδια την κοινότητα μέσω δημοκρατικών διαδικασιων, είτε μεσω ψυχολογικής ή σωματικής βίας, είτε απο τον πιο "μαγκα", είτε μέσω Θείας παρεμβάσεως, είτε ... δεν υπάρχουν κανόνες καθόλου και όποις πρόλαβε, τον Κύριο είδε. Μέχρι να καταρρεύσει το σύμπαν - server.
Ακόμα δεν έχω καταλάβει την διαφορά που δίνει η "επίσημη" με την "ανεπίσημη" ταμπέλα.
Αναφορές σε τρίτα άτομα είναι κάπως παρακινδυνευμένες. Το θέμα είναι πολύ μεγάλο και δε θα ήθελα να επεκταθώ. +δεν έχω ξε κάθαρη άποψη = αναρωτιέμαι
Οσον αφορά την επικοινωνία των μελών σε φυσικό επίπεδο είναι άλλο ενα μεγάλο θέμα, αλλα πιστεύω πως συναντήσεις μελών σε παρόμοια forum όπως αυτό, ειναι οκ. Αναφέρομαι κυρίως για ανήλικα άτομα.
πχ. Σε μια όμορφη πόλη μιας λιγο μακρινής χώρας, σε συγκεντρώσεις άγνωστων ατόμων, δρούσαν μέλη παρα-θρησκευτικών οργανώσεων, με απώτερο σκοπό, τα γνωστα.
Μου φαίνεται πως η κουβέντα ξεφεύγει, οπότε λέω να μην επεκταθώ άλλο.
Ξαναλέω για να μην παρεξηγηθώ οτι αυτο δεν έχει να κάνει με συναντήσεις μελών του παρόντος forum. Δεν έχω έρθει αλλα κρίνω απο αυτό που βλέπω.
Είμαι αρκετά μακρια 250χλμ απο Αθήνα + σε λίγο μπαίνω φαντάρος. Θα "ανέβω" λιγο πριν για να δω τους δικούς. Αν γίνει τότε (συγκεκριμένη ημερομηνία απο τη δική μου μεριά δεν υπάρχει) το επόμενο release party θα το προσπαθήσω.