Ανασύσταση Ομάδας Διαχειριστών-Συντονιστών Φόρουμ -Ψηφοφορία

...οδηγοί-προτάσεις-ιδέες-σχόλια για το forum, την κοινότητα, το ubuntu

Συντονιστής: Geochr

Εγκρίνετε την προτεινόμενη σύνθεση της ομάδας συντονιστών-διαχειριστών του φόρουμ?

Το δημοψήφισμα λήγει στις 17 Ιουν 2009, 23:50

Συμφωνώ με όλα τα προτεινόμενα μέλη.
41
93%
Συμφωνώ με όλα τα προτεινόμενα μέλη, αλλά θα ήθελα να προτείνω και τον εαυτό μου ή άλλο μέλος με το οποίο το έχω διερευνήσει και είναι θετικός.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Διαφωνώ με την συμμετοχή ορισμένων μελών τα οποία αναφέρω (μαζί με τον λόγο της διαφωνίας) σε δημοσίευση μου στο παρόν νήμα.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Διαφωνώ πλήρως και το επεξηγώ σε δημοσίευση μου στο παρόν νήμα.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Διαφωνώ με την συμμετοχή ορισμένων μελών αλλά δεν τα αναφέρω διότι επιθυμώ μυστικότητα της ψήφου που δεν παρέχεται εδώ
3
7%

Σύνολο ψήφων : 44

Re: Ανασύσταση Ομάδας Διαχειριστών-Συντονιστών Φόρουμ -Ψηφοφορία

Δημοσίευσηαπό greatst » 10 Ιουν 2009, 15:55

Εάν θέλετε και να διασφαλίσετε τη μυστικότητα της ψήφου αλλά και να μάθετε τα σχόλια/απόψεις των "απλών" μελών του φόρουμ για εσάς, μπορείτε (οι υποψήφιοι διαχειριστές+συντονιστές) να στήσετε ένα διαφορετικό πληροφοριακό σύστημα όπου θα ψηφίζουμε με βάση το username+password μας στο φόρουμ, αλλά όπου η ψήφος μας για τον κάθε υποψήφιο και τα σχόλια μας θα καταχωρούνται ανώνυμα.

Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να πω ονομαστικά για ποιον/ποιους έχω επιφυλάξεις. Δεν σας προβληματίζει πάντως ότι σχεδόν όλοι ψηφίζουν ότι συμφωνούν με όλα τα μέλη που προτείνετε; Ξαναλέω, δεν είναι διαδικασία αυτή που βάλατε: αυτοί είναι οι υποψήφιοι, ή τους ψηφίζετε όλους, ή εάν διαφωνείτε πρέπει να μας πείτε "φανερά"(!) με ποιους(!!) και γιατί(!!!) διαφωνείτε. Για σκεφτείτε το λίγο! :!: :!: :!:
προσωπική ιστοσελίδαgreatst in Launchpad

Γνώσεις ⇛ Linux: Όσο ζω μαθαίνω ┃ Προγραμματισμός: Μια χαρά ┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά

Mac mini (late 2009) (8GB RAM) με OS X 10.11.6 [και Ubuntu 16.04 Server amd64 και άλλες GNU/Linux εικονικές μηχανές με 2GB RAM, 128MB VRAM+3D_acceleration η κάθε μία].
Άβαταρ μέλους
greatst
seniorTUX
seniorTUX

Launchpad: greatst
IRC: greatst
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό simosx » 10 Ιουν 2009, 16:45

greatst έγραψε:
...
Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να πω ονομαστικά για ποιον/ποιους έχω επιφυλάξεις. Δεν σας προβληματίζει πάντως ότι σχεδόν όλοι ψηφίζουν ότι συμφωνούν με όλα τα μέλη που προτείνετε; Ξαναλέω, δεν είναι διαδικασία αυτή που βάλατε: αυτοί είναι οι υποψήφιοι, ή τους ψηφίζετε όλους, ή εάν διαφωνείτε πρέπει να μας πείτε "φανερά"(!) με ποιους(!!) και γιατί(!!!) διαφωνείτε. Για σκεφτείτε το λίγο! :!: :!: :!:

Είμαστε μια ομάδα μελών που συνεισφέρουμε εθελοντικά, γνωριζόμαστε διαδικτυακά και ελπίζω και προσωπικά μέσω του συνεδρίου δημιουργών σε 10 ημέρες.
Ως ανοιχτή κοινότητα, είναι σημαντικό να μιλάμε ανοιχτά σε τέτοια ζητήματα.
προσωπικό ιστολόγιο ϗ πλανήτης Ubuntu-gr
Συμβάλετε και εσείς στο ελληνικό βιβλίο Ubuntu!
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Πολύ καλό ┃ Αγγλικών: Πολύ καλό
2 Ubuntu 13.10 saucy 3.11.0-031100rc1-generic 64bit (el_GR.UTF-8, Unity ubuntu)
3 AMD E-450 APU with Radeon HD Graphics ‖ RAM 3555 MiB ‖ Sony Corporation VAIO
4 AMD nee ATI Wrestler [Radeon HD 6320] [1002:9806] {fglrx_pci}
5 eth0: Atheros Inc. AR8151 v2.0 Gigabit Ethernet [1969:1083] (rev c0) ⋮ wlan0: Atheros Inc. AR9285 [168c:002b] (rev 01)
Φτιάξτε και εσείς τη δική σας υπογραφή (παραπάνω κείμενο) αυτόματα με κλικ εδώ!
simosx
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Launchpad: simosx
IRC: simosx
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sparus » 10 Ιουν 2009, 18:17

Αν και δεν είμαι ενεργό μέλος της κοινότητας Ubuntu, θαυμάζω τη δουλειά που έχει γίνει στο φόρουμ.
Νομίζω ότι είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς των μέχρι πρότινος διαχειριστών/συντονιστών.
Τώρα, όσον αφορά την επόμενη ομάδα διαχειριστών/συντονιστών.
Καλή η συμμετοχή στο φόρουμ αλλά δεν πρέπει να είναι το απόλυτο κριτήριο. Νομίζω σε τέτοιες θέσεις ο χαρακτήρας παίζει σημαντικότερο ρόλο.
Και τα τρολ έχουν δημοσιεύσεις, δεν κάνουν όμως για συντονιστές.
Δεν γνωρίζω πως έγινε η επιλογή, απλά λέω τι πρέπει να αποφύγετε.

Γι'αυτό θα συμφωνήσω με τον greatst. Νομίζω χρειάζεται και μια ψηφοφορία (κοινή γνώμη να το πω?) συγκεκριμένα για τον κάθε υποψήφιο.
Debian Squeeze (64bit)/ Ubuntu 10.10 (32bit)
AMD Athlon 64 (3200+) / Asus A8N5X / Gainward GeForce 6500 / 2GB DDR
Άβαταρ μέλους
sparus
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό taratatzoum » 10 Ιουν 2009, 18:28

παιδιά, με κάποιο τρόπο πρέπει να αποφασιστούν κάποια πράγματα, μην το κάνουμε τώρα μέγα θέμα, για χαμάληδες ψηφίζουμε και όχι πρόεδρο της δημοκρατίας.
από την στιγμή που όποιος θέλει να προτείνει κάποιον άλλο έχει δικαίωμα να το κάνει και από την στιγμή που πριν δημοσιοποιηθούν τα ονόματα έγινε πρόταση και σε πολλούς άλλους ακόμα μήπως θέλουν να μπουν στην θέση συντονιστή (και αρνήθηκαν όπως εγώ πχ, γιατί να το κρυψωμεν άλλωστε :shock: ) δε νομίζω ότι δεν υπάρχει θέμα.
άλλωστε σε 1 χρόνο εδώ θα ήμαστε πάλι... :mrgreen: αν έχουμε την υγειά μας δηλαδή :sick:

υγ.επίσης δεν βλέπω και τόσο μεγάλη συμμετοχή στις όλες διαδικασίες, τόπικ, κτλ :shifty: οπότε ....piasetoabgokaikoyrefto :think:
Ιστολόγιο
1 Γνώσεις → Linux: Προχωρημένος ┃ Προγραμματισμός: Μέτριος ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Λειτουργικό → Slackware 13.37.0 64-bit (el_GR.utf-8)
3 Προδιαγραφές → CPU: 8x Intel Core i7 CPU Q 740 1.73GHz ‖ RAM 3894 MiB ‖ Dell Inc. - Dell Inc. Inspiron N5010
4 Κάρτες γραφικών: ATI Redwood [Radeon HD 5600 Series] ⎨1002:68c1⎬
5 Δίκτυα: wlan0: Broadcom BCM4313 802.11b/g/n Wireless LAN Controller ⎨14e4:4727⎬ ⋮ eth0: Realtek RTL8101E/RTL8102E PCI Express Fast Ethernet controller ⎨10ec:8136⎬
taratatzoum
daemonTUX
daemonTUX

Launchpad: rizitis
IRC: rizitis or rtz
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό simosx » 10 Ιουν 2009, 18:49

έγραψε:
Διαφωνώ με την συμμετοχή ορισμένων μελών τα οποία αναφέρω (μαζί με τον λόγο της διαφωνίας) σε δημοσίευση μου στο παρόν νήμα.

Στη ψηφοφορία αναφέρει το παραπάνω μήνυμα για την τρίτη επιλογή.
Αν δεν είμαστε σε θέση να συμπληρώσουμε τους παραπάνω ψήφους με τις αντίστοιχες δημοσιεύσεις, τότε δεν βλέπω (προσωπικά) να αξιοποιούνται οι ψήφοι αυτοί.

Θα με προβλημάτιζε αν υπήρχαν μέλη στο φόρουμ που να μη θέλουν να αναφέρουν δημόσια και ελεύθερα κάποια τυχόν διαφωνία σε τέτοια ζητήματα.
Θέλουμε να έχουμε ένα θετικό και εποικοδομητικό κλίμα, και αν υπάρχουν ζητήματα, να τα συζητούμε.
προσωπικό ιστολόγιο ϗ πλανήτης Ubuntu-gr
Συμβάλετε και εσείς στο ελληνικό βιβλίο Ubuntu!
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Πολύ καλό ┃ Αγγλικών: Πολύ καλό
2 Ubuntu 13.10 saucy 3.11.0-031100rc1-generic 64bit (el_GR.UTF-8, Unity ubuntu)
3 AMD E-450 APU with Radeon HD Graphics ‖ RAM 3555 MiB ‖ Sony Corporation VAIO
4 AMD nee ATI Wrestler [Radeon HD 6320] [1002:9806] {fglrx_pci}
5 eth0: Atheros Inc. AR8151 v2.0 Gigabit Ethernet [1969:1083] (rev c0) ⋮ wlan0: Atheros Inc. AR9285 [168c:002b] (rev 01)
Φτιάξτε και εσείς τη δική σας υπογραφή (παραπάνω κείμενο) αυτόματα με κλικ εδώ!
simosx
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Launchpad: simosx
IRC: simosx
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ilpara » 10 Ιουν 2009, 21:27

greatst έγραψε:Εάν θέλετε και να διασφαλίσετε τη μυστικότητα της ψήφου αλλά και να μάθετε τα σχόλια/απόψεις των "απλών" μελών του φόρουμ για εσάς, μπορείτε (οι υποψήφιοι διαχειριστές+συντονιστές) να στήσετε ένα διαφορετικό πληροφοριακό σύστημα όπου θα ψηφίζουμε με βάση το username+password μας στο φόρουμ, αλλά όπου η ψήφος μας για τον κάθε υποψήφιο και τα σχόλια μας θα καταχωρούνται ανώνυμα.

Σύμφωνα με τους ΚΑΝΟΝΕΣ οργάνωσης-λειτουργίας της ομάδας του φόρουμ και όπως αναφέρουμε στην πρώτη δημοσίευση
ilpara έγραψε:=> Tην Πεμπτη 11/6/09 στις 23:00 στο #ubuntu-gr-meetings (IRC) θα συζητηθούν τυχόν ιδέες-προτάσεις-απορίες. Ασφαλώς μπορείτε να ποστάρετε και στο παρόν νήμα.
συνεπώς ή ένσταση/πρόταση του greatst μπορεί να συζητηθεί εκεί και να ληφθεί η σχετική απόφαση (μάλιστα αν κάποιος έχει και τεχνική λύση να προτείνει θα είναι χρήσιμο).

Έως ότου συζητηθεί το θέμα αναλυτικά και ληφθεί απόφαση, πρόσθεσα την επιλογή:
«Διαφωνώ με την συμμετοχή ορισμένων μελών αλλά δεν τα αναφέρω διότι επιθυμώ μυστικότητα της ψήφου που δεν παρέχεται εδώ»

Προσωπικά διαφωνώ με την μυστικότητα / ανωνυμία και συμφωνώ με τα παιδιά που αναφέρουν ότι σε μια κοινότητα σαν την δική μας πρέπει να εκφράζουμε ακόμα και την διαφωνία μας ή την κριτική ανοιχτά και επώνυμα (με nickname), καθώς και να δεχόμαστε οποιαδήποτε κριτική ή διαφωνία και να προσπαθούμε να το συζητάμε και να βελτιωνόμαστε. Η ανωνυμία / μυστικότητα δεν συνεισφέρει σε αυτή την κατεύθυνση, πλην όσων διστάζουν να εκφράσουν την γνώμη τους από φόβο μήπως χαλάσουν οι σχέσεις τους με αυτόν/αυτούς που κριτικάρουν. Προσωπικά θα προσπαθήσω να υπερασπίσω κάθε μέλος που τυχόν δεχτεί επίθεση ή αρνητικότητα απλά επειδή άσκησε κριτική ή διαφωνία. Είμαι υπέρ της ανοιχτής συζήτησης :)
*Oδηγίες προς Nεοεισερχόμενους*ΟδηγοίLive chat (IRC)
⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
⇛ Ubuntu 12.04 32bit
⇛ Dell M4300: T7500 (2.2GHZ 4MB) ┃ 2GB ┃ NVIDIA Quadro FX 360M (256MB) ┃ Intel 4965 ┃ 15.4" WUXGA
Άβαταρ μέλους
ilpara
powerTUX
powerTUX

IRC: ilpara
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό greatst » 10 Ιουν 2009, 21:56

Ας μην αποπροσανατολίζουμε τη συζήτηση: η τρέχουσα διαδικασία μπορεί να είναι όλα όσα λέτε, αλλά σκεφθείτε μήπως δεν είναι δημοκρατική.
προσωπική ιστοσελίδαgreatst in Launchpad

Γνώσεις ⇛ Linux: Όσο ζω μαθαίνω ┃ Προγραμματισμός: Μια χαρά ┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά

Mac mini (late 2009) (8GB RAM) με OS X 10.11.6 [και Ubuntu 16.04 Server amd64 και άλλες GNU/Linux εικονικές μηχανές με 2GB RAM, 128MB VRAM+3D_acceleration η κάθε μία].
Άβαταρ μέλους
greatst
seniorTUX
seniorTUX

Launchpad: greatst
IRC: greatst
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ilpara » 10 Ιουν 2009, 21:56

ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΜΗΔΕΝΗΣΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 10-6-09 ΒΡΑΔΥ :(
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ
:!:
⇛ Ubuntu 12.04 32bit
⇛ Dell M4300: T7500 (2.2GHZ 4MB) ┃ 2GB ┃ NVIDIA Quadro FX 360M (256MB) ┃ Intel 4965 ┃ 15.4" WUXGA
Άβαταρ μέλους
ilpara
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ilpara » 11 Ιουν 2009, 21:28

ilpara έγραψε:=> Tην Πεμπτη 11/6/09 στις 23:00 στο #ubuntu-gr-meetings (IRC) θα συζητηθούν τυχόν ιδέες-προτάσεις-απορίες. Ασφαλώς μπορείτε να ποστάρετε και στο παρόν νήμα.

Θυμίζω ότι σε 1,5 ώρα είναι η συνάντηση στο #ubuntu-gr-meetings
⇛ Ubuntu 12.04 32bit
Άβαταρ μέλους
ilpara
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό malos » 11 Ιουν 2009, 21:47

rizitis έγραψε:παιδιά, με κάποιο τρόπο πρέπει να αποφασιστούν κάποια πράγματα, μην το κάνουμε τώρα μέγα θέμα, για χαμάληδες ψηφίζουμε και όχι πρόεδρο της δημοκρατίας.
από την στιγμή που όποιος θέλει να προτείνει κάποιον άλλο έχει δικαίωμα να το κάνει και από την στιγμή που πριν δημοσιοποιηθούν τα ονόματα έγινε πρόταση και σε πολλούς άλλους ακόμα μήπως θέλουν να μπουν στην θέση συντονιστή (και αρνήθηκαν όπως εγώ πχ, γιατί να το κρυψωμεν άλλωστε :shock: ) δε νομίζω ότι δεν υπάρχει θέμα.
άλλωστε σε 1 χρόνο εδώ θα ήμαστε πάλι... :mrgreen: αν έχουμε την υγειά μας δηλαδή :sick:

υγ.επίσης δεν βλέπω και τόσο μεγάλη συμμετοχή στις όλες διαδικασίες, τόπικ, κτλ :shifty: οπότε ....piasetoabgokaikoyrefto :think:

Γιατί αρνήθηκες ρε παληκάρι. Σε έχω παρακολουθήσει και μπορείς να δώσεις πολλά στην κοινότητα ! ;)

Ας είναι !

Εγώ σας ψηφίζω ως έχει η πρόταση καθώς δεν γνωρίζω κάποιον προσωπικά και καθώς πιστεύω ότι όλοι είστε ικανοί.
Ήδη μέχρι τώρα τα ονόματά σας έχουν παίξει πολύ και το φόρουμ έχει πάει καλά.

Αυτά !
Επεξεργαστής: AMD Ryzen 9 5900x
Μνήμη Gskill 16gb (2X8gb), 3200 mh, CL 14
Μητρική: Asrock X570 phantom gaming X
Τροφοδοτικό: Corsair 850 platinum
Δίσκος: SSD Corsair MP600 (1 TB)
Άβαταρ μέλους
malos
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο