από align » 10 Σεπ 2008, 02:23
@vista killer ,νομιζω οτι τα πραγματα ειναι λιγο μπερδεμενα.
το insomnia δε το παρακολουθω,αλλα σιγουρα στο adslgr κατι περιεργο γινεται.
κριμα γιατι θα μπορουσε να ηταν απο τα καλυτερα ελληνικα site για το λινουξ.
απο εκει και περα οι λογοι που ασχολειται κανεις με κατι-με ενα λογισμικο στην προκειμενη περιπτωση ,μπορει να ειναι διαφοροι και μη αναμενομενοι.
στη τελικη ειναι ενα λειτουργικο-οχι απλα ομως ενα λειτουργικο γιατι του εχουν προσδωσει αλλες διαστασεις.
οποτε δεν νομιζω οτι πρεπει να προσπαθει κανεις να αλλαξει τον αλλον.
προτεινει καποια πραγματα ,λεει την αποψη του και αυτο ειναι ολο.
απο εκει και περα μπερδευεται το πραγμα και δεν αξιζει.
δε σε ξερω ,αλλα βλεπω να εχεις μεγαλη προσφορα.
κοντρες στο λινουξ βλεπω να γινονται,αλλα χαζες μου φαινονται.
υπαρχει φανατισμος.λαθος για μενα.
ακομη και η εχθροτητα απεναντι στα win λαθος ειναι,το να εχουμε πολλες επιλογες ειναι σπουδαιο,αλλα υπαρχει μισος αναμεσα στα λειτουργικα και μοιραιο αυτο στις διαφορες διανομες.
ας ακολουθει ο καθενας το δρομο που θελει.τοσο κακο ειναι?
βασικα αυτο που θελω να πω οτι ασχολουμενος με τετοιες καταστασεις φθειρεις τον εαυτο σου και δεν αξιζει κατι τετοιο.
εδω υπαρχει ενα φορουμ,πρωτοπορο κατα την αποψη μου σε καποια θεματα.
μοιραια ολο και περισσοτεροι θα το ανακαλυπτουν και αιτια ειναι ατομα σαν και εσενα που βοηθουν.
ολα τα αλλα γηπεδα ,τηλεπαραθυρα κτλ οποιος τα θελει τα βρισκει αλλου.
εδω γινεται δουλεια και αυτο εχει σημασια,αν καποιοι αλλοι θελουν να αναλωνονται σε οτιδηποτε αλλο ,αστους οχι τιποτα αλλο ,για να μη χαλιεσαι χωρις λογο.
ο καθενας εξαλλου (και για τα λειτουργικα ακομη)αργα η γρηγορα φαινεται τι ειναι και αυτο ισχυει για ολους,ασχετως τι λεγεται η διαδιδουν.
οσον αφορα τους παλιους,θα επρεπε να σκεφτουν μηπως εχουν μια αντιληψη που δεν επρεπε,αυτο εχω να πω.
αρχαριος στο linux