από xXx » 07 Μάιος 2010, 01:36
Ευχαριστώ όλους για τον κόπο που κάνατε να απαντήσετε.
Ξέρω ότι είμαι εκτός θέματος από εδώ και πέρα, αλλά νομίζω ότι οφείλω να το πω αυτό,
για όσους τυχόν παρακολούθησαν την συζήτηση και έχουν την απορία γιατί όλο αυτό.
Δεσμεύομαι να μην ξαναδημοσιεύσω επί του θέματος στο συγκεκριμένο τόπικ.
Κατ' αρχάς να πω ότι το πρόβλημα λύθηκε, χάρη στις υποδείξεις των παιδιών.
Αυτό που γινότανε λάθος από μέρους μου, ήτανε ότι παλιότερα (8.04 LTS) έβαζα απλό
Ελληνικό πληκτρολόγιο, ενώ οι χαρακτήρες αυτοί θέλανε το Extended για να είναι διαθέσιμοι.
Απο την άλλη, τα τελευταία χρόνια βάζω το Extended (χάρη σε ένα άρθρο που είχε πάρει το μάτι
μου κάπου, το οποίο πρότεινε το Extended για ειδικούς χαρακτήρες, αλλά τελικά ήταν παλιό),
όμως πλέον το Extended δεν περιέχει τους ειδικούς χαρακτήρες, αλλά το απλό Ελληνικό.
Με δυό λόγια, ήτανε μια άτυχη συγκυρία, και κάθε φορά που θυμόμουν το θέμα, και προσπαθούσα
να εισάγω αυτούς τους χαρακτήρες, δεν είχα την σωστή παραλλαγή διάταξης. Και μιας και δεν
μου χρειαζόταν πραγματικά, το άφηνα ως είχε. Σήμερα, με τη βοήθειά σας επιλύθηκε και αυτό!
Ευχαριστώ και πάλι!!!
Να είστε όλοι καλά.
Κυρίως Desktop: MoBo: GA-MA78GM-S2H | CPU: AMD Phenom(tm) II X4 920 2.80 GHz | VGA: NVIDIA Corporation GF119 [GeForce GT 610] | RAM: 3GB DDR2 800 | Audio: Realtek ALC889A (ATI SB) | Audio: NVIDIA Corporation GF119 HDMI | OS: Debian jessie 64bit