Γιατί σκεπτικός? ... να το συνεχίσουμε ?
Συντονιστής: Geochr

ilpara έγραψε: Μετά την αντίδραση ο bullgr ζήτησε να γίνει απλό μέλος και ο linuxman το έπραξε και προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση προς τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας συντονισμού, δηλαδή προς τους ftso, simosx, nikosal, ilpara, sudobash, logari81, puppet master, όπου δεν συμπεριλαμβάνεται ο The_Mentor ο οποίος εικάζουμε ότι ήταν γνώστης του γεγονότος
ftso έγραψε:
Στο ubuntu-gr είμαστε , όχι στο ubuntuforums.org
Δεν αναγκάζει κανείς κανέναν να επιλύσει μόνος του προβλήματα εσωτερικής φύσεως.
Αυτά λύνονται με την συμβολή όλων δημοκρατικά.
ilpara έγραψε:
Η συντριπτική πλειοψηφία των μελών της κοινότητας που γνωρίζαμε τα ανωτέρω γεγονότα κρίναμε ότι ο linuxman έκανε ένα τεράστιο λάθος να προσπαθήσει αντιδημοκρατικά να επιβάλλει την αρχή τους ενός σε μια δημοκρατική κοινότητα. Συλλογιστήκαμε όμως ότι όλοι οι άνθρωποι κάνουμε λάθη και δεδομένης της τεράστιας προσφοράς του linuxman στην κοινότητα κρίναμε ότι το σωστό ήταν να μην τον εκθέσουμε περαιτέρω δημοσιοποιώντας στο ευρύ κοινό αυτή την μαύρη σελίδα για το ελεύθερο λογισμικό και αποφασίσαμε να τον προστατέψουμε. Σε αυτό το πλαίσιο προσπαθήσαμε να προχωρήσουμε μπροστά, να ξεχάσουμε τα γεγονότα, και του αποδώσαμε τον τίτλο του επίτιμου μέλους. Ακόμα και όταν ο linuxman ζήτησε τα ρέστα για να προστατέψει την τιμή του (θράσος ή αγνωμοσύνη άραγε(;) ...δεδομένων των όσων είχαν προηγηθεί εκ μέρους του και της προσπάθειας όλων μας να τον προστατέψουμε), προσωπικά προτίμησα από το να τον εκθέσω να εκτεθώ εγώ αναλαμβάνοντας την ευθύνη για λάθος που όπως πλέον (μετά τα πραγματικά γεγονότα) αντιλαμβάνεστε δεν ήταν λάθος:ilpara έγραψε:Είναι λάθος μου που εξέφρασα δημόσια υπόθεση, διότι σε αντίθεση με τα γεγονότα τα οποία ελέγχονται αντικειμενικά ως προς το αν πραγματικά συνέβησαν δια μαρτύρων και αποδείξεων, οι υποθέσεις μπορούν να ελεγχθούν μόνο ως προς την λογική ορθότητα τους και συνεπώς υποκειμενικά. Το λάθος μου ήταν διπλό αφού η παράθεση της συγκεκριμένης υπόθεσης εκ' μέρους μου θίγει δύο ανθρώπους (linuxman & mentor) επί προσωπικού, και αυτό σε μια περίπτωση όπου, αφενός, το διακύβευμα (βλ. τίτλος επί τιμής) δεν είναι κρίσιμο για την λειτουργία της κοινότητας, και κατά την οποία περίπτωση, αφετέρου, δεν έχω πρόθεση (δεν θα ήταν προς όφελος της κοινότητας και διακεκριμένων μελών της να αναγκαστώ να το πράξω) να παραθέσω δημοσίως στοιχεία που ενδεχομένως να μετέτρεπαν την υπόθεση σε ήδη γεγονός. Είναι προφανές ότι εκφράστηκα επιπόλαια, δεν θα ήθελα να συνεχιστεί η συζήτηση και επαναλαμβάνω ότι ήταν διπλό λάθος μου.
ilpara έγραψε:
και του αποδώσαμε τον τίτλο του επίτιμου μέλους
Τι θες να πεις με αυτό ?ilpara έγραψε:
θράσος ή αγνωμοσύνη άραγε ;
ilpara έγραψε:
να παραθέσω δημοσίως στοιχεία που ενδεχομένως να μετέτρεπαν την υπόθεση σε ήδη γεγονός.

ftso έγραψε:linuxman έγραψε:1η Απόφασή μου σαν Administrator είναι ο ορισμός του The_Mentor ως Υπερ-Συντονιστή (Super Moderator) για να με βοηθήσει στα καθήκοντά μου. Η εμπειρία του απο την διαχείριση / συντονισμό forums και χρηστών για πολλά χρόνια, αποτελεί απόδειξη ικανότητας.
Νομίζω πως εδώ δεν κατάλαβες ποια είναι τα καθήκοντα ενός διαχειριστή, ειδικά ενός κοινοτικού φόρουμ.
foul
ftso έγραψε:linuxman έγραψε:Ο λόγος της απόφασης αυτής είναι ο ολοένα αυξανόμενος όγκος του φόρουμ τόσο απο πλευράς χρηστών όσο και απο πλευράς ποιοτικών πόστς αλλά και θεμάτων διαχείρισης.
Άρα το φόρουμ απαιτεί περισσότερους συντονιστές και διαχειριστές και όχι έναν Υπερ-συντονιστή...
offside
ftso έγραψε:linuxman έγραψε:Και όπως γίνεται σε όλα τα μεγάλα φόρουμ, ο administrator δεν επιτρέπεται να επιλύει προβλήματα εσωτερικής φύσεως εφόσον αυτό πρέπει να γίνεται από των Υπερ-Συντονιστή του.
Στο ubuntu-gr είμαστε , όχι στο ubuntuforums.
Δεν αναγκάζει κανείς κανέναν να επιλύσει μόνος του προβλήματα εσωτερικής φύσεως.
Αυτά λύνονται με την συμβολή όλων δημοκρατικά.
offside
ftso έγραψε:linuxman έγραψε:Ο Υπερ Συντονιστής τίθεται σαν επικεφαλής τις Ομάδας Συντονιστών, αναφέρεται μόνο σε εμένα, και δρα με την πλήρη υποστήριξή μου στην λύση και διαχείριση των εσωτερικών θεμάτων πάσης φύσεως.
Στο επίπεδο της διαχείρισης του forum και των λειτουργικών αναγκών θα περνούν όλα απο τα χέρια μου - μετά απο απόφαση βέβαια που θα λαμβάνεται απο όλους μας. Επίσης θα είμαι και ο τελικός ρυθμιστής σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει και δεν μπορεί να διευθετηθεί μεταξύ των συντονιστών ή του Υπερ-Συντονιστή.
Παρακαλώ όλους σας να σεβαστείτε την Ιεραρχία του forum και ευελπιστώ στην συνεργασία σας.
Οι αποφάσεις μου ως Administrator θα λαμβάνονται πάντα με γνώμονα το καλό του forum και της κοινότητας.
![]()
Επ ωμου -αρμ!! Παρουσιαστε - αρμ!!! Πραμ παραμ πραμ παραμ...
Penalty
ftso έγραψε:linuxman έγραψε:Σας ευχαριστώ.
Διατάξτε![/spoiler]
ftso έγραψε:linuxman έγραψε:Και τώρα εάν κοινότητα του φόρουμ και τα μέλη τις θα κρίνουν ότι έπραξα λάθος και δεν αξίζω να είμαι σαν Επίτιμο μέλος τις ,να βγει βαθμός που μου δόθηκε.
@linuxman, η πλειοψηφία που ψήφισε υπέρ στο να γίνεις επίτιμο μέλος το έκανε εν γνώση του κειμένου και των καταστάσεων.![]()
ftso έγραψε:linuxman έγραψε:Υ.Γ. Πότε δεν είχα λειτουργήσει με την προσωπική προβολή άλλα πάντα με γνώμονα το καλό του φόρουμ και βοήθεια που μπορώ να προσφέρω στους νέους χρήστες .
Νομίζω πως όλοι το πιστεύουν αυτό για εσένα. Εξάλλου φαίνεται κιόλας...![]()
Συνέχισε έτσι και προσπάθησε να κρατάς την ουσία για τον λόγο που είμαστε όλοι εδώ σε αυτό το φόρουμ και όχι αυτά που μας κολλάνε στα ίδια και μας κάνουν να κοιτούμε το δέντρο χάνοντας το δάσος...

Σαφώς και είμαι υπέρμαχος της δημοκρατικής λειτουργίας του φόρουμ! Ξεκάθαρα! Και σαφώς δεν δέχομαι φασιστικά διαγγέλματα (βλ. spoiler παραπάνω) όπως αυτό που έκανες την Κυριακή 31 Μαΐου 2009 προς την υπόλοιπη ομάδα διαχείρισης-συντονισμού όταν και επιχείρησες κυριολεκτικό πραξικόπημα στο φόρουμ! Ξεκάθαρα!linuxman έγραψε:τι θες να δείξεις σε όλο το φόρουμ πόσο καλός και δημοκρατικός είσαι ?
http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=2&t=5604&start=40#p54631

bullgr έγραψε:Το "Επίτιμο Μέλος" πρέπει να είναι κοινά αποδεκτό από όλους... Αλλά τα τελευταία γεγονότα δεν το επιτρέπουν αυτό. Υπάρχουν πλέον αντιπάθειες μεταξύ των "Επίτιμων" και των διαχειριστών/συντονιστών.