Συντονιστής: Geochr

c7p έγραψε:Έγω είχα πει πως θα την κάνω, τουλάχιστον θα προσπαθήσω, αν δεν βρεθεί κάποιος άλλος. Λόγω χρόνου ανακαλώ, μη σας πω πως δεν θα μπορέσω να συνεισφέρω ενεργά στην ομάδα :/.
Απο ότι μου είχε πει ο Κώστας πιο παλιά μπορεί να μας δώσει τον κώδικα για να στήσουμε την engine στο pc μας. Αν θέλεις τον κώδικα στήλ'του mail.
c7p έγραψε:Καλή ιδέα αλλά νομίζω προέχει η αλλαγή της engine. Επίσης πρέπει να υπάρχουν πολύ συγκεκριμένες εργασίες που θα πρέπει να γίνουν, ώστε να μπούν στην διαδικασία άμεσα και να παρακινηθούν σαν μέλη της ομάδας.

filippos.xf έγραψε:
Έλα τώρα, μην απομακρυνθείς εντελώς. Έστω αν δεν συμμετέχεις πρακτικά, τουλάχιστον να αναφέρεις την γνώμη σου.c7p έγραψε:Καλή ιδέα αλλά νομίζω προέχει η αλλαγή της engine. Επίσης πρέπει να υπάρχουν πολύ συγκεκριμένες εργασίες που θα πρέπει να γίνουν, ώστε να μπούν στην διαδικασία άμεσα και να παρακινηθούν σαν μέλη της ομάδας.
Αν βρεθεί άτομο για να κάνει τις συγκεκριμένες αλλαγές, μπορείς εσύ να του αναφέρεις τι ζητάμε;

έγραψε:Hi all,
I've been working on a new theme for help.ubuntu.com. I'm now happy
with the theme itself and have prepared a theme for the Ubuntu 11.10
static docs and the community help wiki.
I'd be very grateful if you could have a look [1] and give feedback
(ideally with patches on the css). We can then adapt the same theme
for use to build the rest of the static part of the website.
[1] http://mdke.org/tmp/help.ubuntu.com/
I'm afraid the css is pretty messy but this is a feature of the theme
which I took it from (lp:ubuntu-website/light-moin-theme). We can
clean it up in due course, but that can be a low priority task.
I've asked the Canonical sysadmins to install the wiki theme as a
non-default theme to the site, so that we can test that.

έγραψε:Καλησπέρα Κωνσταντίνε,
Έχουμε ένα μεγάλο θέμα στην κοινότητα Ubuntu-gr, το οποίο έχει να κάνει με το wiki μας.
Χρειάζεται ανανέωση, σε εμφάνιση, αλλά και σε περιεχόμενο.
Στο περιεχόμενο δεν θα σε χρειαστώ σε κάτι, στην εμφάνιση όμως θα ήθελα λίγο τα "φώτα" σου,
μήπως και μπορείς να βοηθήσεις με τις επαφές σου!!
Ουσιαστικά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το να αλλάξει η εμφάνιση του wiki μας, να ανανεωθεί.
Δυστυχώς όμως δεν έχουμε κάποιο άτομο εύκαιρο στην κοινότητα για να το κάνει, δεν βρήκαμε κάποιον μέχρι στιγμής.
Για να μην χρονοτριβούμε όμως είπα να σου στείλω ένα μήνυμα, μήπως και μπορείς να μας βρεις κάποιον.
Το wiki είναι βασισμένο στην πλατφόρμα MoinMoin.
Πάντως, βρήκαμε τον κώδικα από το θέμα που θα μπει στο επίσημο wiki, και ίσως και του Ιταλικού wiki...
οπότε το άτομο που θα κάνει την αλλαγή δεν θα πρέπει να έχει πολύ δουλειά.
Τσέκαρε viewtopic.php?f=2&t=20061&start=50#p215045
έγραψε:Φιλιππε προωθω το mail στα παιδια του Tech team μας, αν & ειναι κακη εποχη καθως ασχολουνται με το Αγγλοφωνο Osarena και το Askit που θα βγουν σε καποιο διαστημα.
Πιστευω κατι θα πουν.
Η αποψη μου, χωρις να ειμαι ειδικος ειναι ισως η μεταφορα του wiki σε κατι πιο απλο και πιο ευχρηστο για μελλοντικες αλλαγες. Ισως σε μηχανη του WP.