Χαμένη ενότητα, τρίτη πατούσα, κανέλα, μέντα και συντροφιά

...οδηγοί-προτάσεις-ιδέες-σχόλια για το forum, την κοινότητα, το ubuntu

Συντονιστής: Geochr

Re: Χαμένη ενότητα, τρίτη πατούσα, κανέλα, μέντα και συντροφ

Δημοσίευσηαπό simosx » 10 Ιούλ 2012, 11:19

OPanos έγραψε:
Προσπάθησα να περάσω το ubuntu 12.04 αλλά στο πρώτο "unexpected error"

Είναι η επιλογή όπου δίνει τη δυνατότητα να καταγραφεί ένα σφάλμα, όσο αθώο και να είναι.
Σε τέτοιες περιπτώσεις, απλά πατάς να προχωρήσει στην αναφορά και βλέπεις ποιο πρόγραμμα κατέρρευσε.
Με το να στείλεις με αυτό το αυτοματοποιημένο τρόπο την αναφορά σφάλματος, βοηθάς στην ανάπτυξη του Ubuntu.

OPanos έγραψε:στην πρώτη αδυναμία εγκατάστασης του dropbox από το software center

Το έχω εγκατεστημένο (nautilus-dropbox), και δεν είχε κάποιο πρόβλημα.

Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ενημερώνεις ώστε να καταγραφεί και μετά να διορθωθεί.
προσωπικό ιστολόγιο ϗ πλανήτης Ubuntu-gr
Συμβάλετε και εσείς στο ελληνικό βιβλίο Ubuntu!
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Πολύ καλό ┃ Αγγλικών: Πολύ καλό
2 Ubuntu 13.10 saucy 3.11.0-031100rc1-generic 64bit (el_GR.UTF-8, Unity ubuntu)
3 AMD E-450 APU with Radeon HD Graphics ‖ RAM 3555 MiB ‖ Sony Corporation VAIO
4 AMD nee ATI Wrestler [Radeon HD 6320] [1002:9806] {fglrx_pci}
5 eth0: Atheros Inc. AR8151 v2.0 Gigabit Ethernet [1969:1083] (rev c0) ⋮ wlan0: Atheros Inc. AR9285 [168c:002b] (rev 01)
Φτιάξτε και εσείς τη δική σας υπογραφή (παραπάνω κείμενο) αυτόματα με κλικ εδώ!
simosx
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Launchpad: simosx
IRC: simosx
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό eliasps » 10 Ιούλ 2012, 13:31

OPanos έγραψε:και στην πρώτη αδυναμία εγκατάστασης του dropbox από το software center

Off topic:
Για το dropbox υπάρχει και σχετικό bug στο Launchpad, αν εννοείς το πρόβλημα αυτού του νήματος.
Άβαταρ μέλους
eliasps
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: eliasps
IRC: eliasps
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό OPanos » 10 Ιούλ 2012, 23:52

Παίδες,
δεν κατακρίνω καμία διανομή -πως θα μπορούσα άλλωστε- απλά είπα και εγώ την εμπειρία μου -την όποια κιόλας εμπειρία μου- από τις τόσες διανομές που έχω εγκαταστήσει.

Προφανώς πολλοί από εσάς θα έχετε εγκαταστήσει τις 10πλάσιες, και δεν διεκδικώ το αλάνθαστο.

Ε, σε αυτή την -όποια επαναλαμβάνω- εμπειρία μου, έτυχαν αυτά -και άλλα, όπως να πρέπει να επέμβω στο fstab για να δει το ntfs partition και να μπορώ να έχω δικαιώματα r/rw το ubuntu, και κάμποσα ακόμα- τα θέματα.

Γενικά αν ήμουν πρωτάρης -με την έννοια ότι δεν είχα ξαναδεί λειτουργικό linux- δεν θα ήθελα κάποιος να μου προτείνει το ubuntu, θα προτιμούσα να μου προτείνει Mint.

Φυσικά το forum κάνει απίστευτη δουλειά βοηθώντας τους άσχετους σαν εμένα, και αυτό πράγματι είναι κάτι που αντισταθμίζει την "δυστροπία" του Ubuntu. Αλλά και πάλι, γιατί να μην δουλεύουν ΟΛΑ από την αρχή και μόνο σε δικό μου "πείραγμα" να χρειαστώ την βοήθειά σας?

Αλλά αυτή η άποψή μου, δεν σημαίνει ότι είναι και η σωστή για τους υπόλοιπους. :D
Linux: Στο Δημοτικό ┃ Προγραμματισμός: Μπα ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
Laptop :
Arch x64

Intel Core i5-2410M CPU @ 2.30GHz ‖ RAM 3943 MiB ‖ Acer JE70_HR - Acer Aspire 7750G
Catalyst-12.8.1 [AMD Radeon HD 6600M Series] [1002:6741]
Netbook
Arch x64-[XFCE4]
Intel Atom CPU N455 1.66GHz ‖ RAM 983 MiB ‖ Hewlett-Packard 148A - HP Mini 110-3100
Άβαταρ μέλους
OPanos
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό mangelasakis » 11 Ιούλ 2012, 02:01

παιδιά και εγώ έχω παρόμοιους προβληματισμούς και τους έχω εκφράσει μάλιστα προ πολλού. Εξέλιξη δεν λέγεται αυτό που τρέχει καλύτερα μόνο σε καινούργια μηχανήματα αλλά αυτό που τρέχει το ίδιο ικανοποιητικά και σε παλιά προσφέροντας όμως και τις καινούργιες τεχνολογίες για τα καινούργια μηχανήματα. Θα έπρεπε το λειτουργικό σύστημα να προσαρμόζεται στις δυνατότητες του hardware και όχι το αντίθετο Αυτή ναι θα ήταν μία εξέλιξη. Ωστόσο η ατάκα των developers του gnome 3 είναι ότι το gnome 3 γράφτηκε από την αρχή ώστε να είναι πιο εξελίσημο και πιο γρήγορο , και πιο λειτουργικό από ότι το gnome 2. Επίσης με τους νέους πυρήνες kernel έχω δει σημαντική βελτίωση στην ταχύτητα. Έχω ένα παλιό μηχάνημα pentium 3 800 Mhz το οποίο του έχω φορτώσει το debian stable και λειτουργεί ικανοποιητικά. Κάνοντας του αναβάθμιση στο testing που πλέον έχει gnome 3 είδα βελτίωση στην ταχύτητα. Επίσης στο laptop της υπογραφής μου σε κάθε νέα έκδοση γίνεται όλο και πιο γρήγορο και πιο σταθερό ενώ αρχικά με το 9.04 έως και την 11.10 είχα αρκετά προβλήματα. Πλέον με την 12.04 όλα λειτουργούν τέλεια. Στο desktop της υπογραφής μου ολοένα και μου παρουσιάζει κάποια προβληματάκια με την κάρτα γραφικών και μόνο ενώ μέχρι και την 10.10 αν θυμάμαι καλά δούλευαν όλα απροβλημάτιστα.

Το συμπέρασμα μου είναι ότι το linux συνεχίζει να βελτιώνεται απλά αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στους drivers των γραφικών. Το συμπέρασμα αυτό το έχω βγάλει λόγο του λάπτοπ μου που έχει Intel κάρτα γραφικών και ολοένα γίνεται και γρηγορότερο αφού η Intel παρέχει κατά την γνώμη μου την καλύτερη υποστήριξη σε linux και open source drivers. Αν και οι άλλες εταιρίες παρείχαν την ίδια υποστήριξη στις κάρτες γραφικών τότε πιστεύω θα βλέπαμε όλοι μας πολύ μεγάλη βελτίωση στους υπολογιστές μας.

Τώρα όσον αφορά το ubuntu σε σύγκριση με άλλα λειτουργικά linux εχω και εγώ παράπονα με το unity όχι επειδή αντιμετωπίζω προβλήματα αλλά επειδή το θεωρώ πάρα πολύ δυσλειτουργικό και άσχημο και επίσης θα ήθελα η εταιρία που διέδωσε τόσο πολύ το linux να συνεχίσει να πορεύεται στα πρότυπα του linux υποστηρίζοντας παραδοσιακά το gnome (και το kde) όπως έκανε τόσα χρόνια και η συνταγή ήταν επιτυχιμένη. Ένας από τους λόγους που το ubuntu έχει γίνει και πιο βαρύ και αντιμετωπίζει πάρα πολλά σοβαρά bugs πιστεύω ότι είναι ο ανταγωνισμός και η προσπάθεια του ubuntu να επιβληθεί και να ανταγωνιστεί το mac os και τα windows της microsoft εισάγωντας ότι πιο καινοτόμο και αδοκίμαστο υπάρχει με ένα σωρό bugs που πάντα του τρώει πάνω από μισό έως και ένα χρόνο μέχρι να γίνει πραγματικά stable και σε πολλές περιπτώσεις αδυνατεί να διορθώσει τα ήδη υπάρχων προβλήματα στις ήδη υπάρχων εκδόσεις οπότε τα διορθώνει στις νέες εκδόσεις που όμως δεν αργούν να έρθουν (κάθε 6 μήνες). Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα πάντα όλες οι καινούργες εκδόσεις του ubuntu είτε είναι LTS είτε όχι να έχουν ένα σωρό bugs και ποτέ καμία διανομή να μην είναι καθαρή και stable στο βαθμό που είναι για παράδειγμα το debian stable.

Επίσης η canonical ότι καινούργιο ενσωματώνει στο ubuntu του αλλάζει στην κυριολεξία τα πάντα σε σχέση με την mainstream έκδοση του. Αυτό γίνεται προφανώς για καλό αλλά έχει και τις επιπτώσεις του τις περισσότερες φορές. Για παράδειγμα το kernel κάθε φορά του αλλάζει τα φώτα. Τον παίρνει σε έκδοση 3.0.0 για παράδειγμα και τον φτάνει σε μία έκδοση 3.0.40 από τις πολλές τροποποιήσεις που του κάνει ενώ άλλες διανομές όπως για παράδειγμα το debian του κάνουν τις ελάχιστες δυνατές και αναγκαίες αλλαγές και πχ. από το 3.0.0 τον φτάνουν στο 3.0.6 το πολύ. Το ίδιο συμβαίνει με το gdm που ξαφνικά στην canonical της ξίνησε και αποφάσισε να το αντικαταστήσει με το lightdm. Δεν λέω στους περισσότερους αρέσει περισσότερο το lightdm αλλά αυτή η κίνηση επέφερε πολλά νέα bugs όπως και η απόφαση να φτιάξει δικό της γραφικό περιβάλλον το unity. Γενικά είμαι πολύ αντίθετος με το γεγονός ότι η κάθε διανομή χαράζει το δικό της δρόμο με δικά της πακέτα αντί να συμβάλουν όλοι μαζί στην βελτίωση των ήδη υπάρχων. Πιστεύω ότι αν όλες οι διανομές υποστήριζαν το gnome-shell για παράδειγμα τότε θα είχε βελτιωθεί πάρα πολύ πιο γρήγορα και θα είχε αναπτυχθεί πολύ περισσότερο. Ωραίο είναι να έχουμε περισσότερες επιλογές αλλά έτσι έχουμε ημιτελής λύσεις. Θα ήταν πιο επικοδομητικό για το linux να επικεντρωθούν όλες οι εταιρίες σε ένα porject...
Spoiler: show
Linux: 5ετής χρήση ┃ Προγραμ: μόνο C προς το παρών ┃ Αγγλικά: Μέτριος προς καλός
Desktop:
Ubuntu gnome 14.04 amd64 - Debian testing amd64
CPU: 4x AMD Phenom II X4 955 ‖ RAM 8000 MiB ‖ Gigabyte GA-MA785GT-UD3H
[Radeon HD 4200] Radeon HD 7750 ⎨1002:9710⎬
RTL8111/8168B PCI ⎨10ec:8168⎬ (rev 02)
Laptop:
Ubuntu gnome 14.04 amd64
4x Intel Core i3 M 330 2.13GHz ‖ RAM 3628 MiB ‖ Sony Corporation VPCEB1J1E
Intel VGA [8086:0046] (rev 02)
eth0: [11ab:4381] (rev 11) ⋮ wlan0: AR9285 [168c:002b] (rev 01)
mangelasakis
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kestes » 11 Ιούλ 2012, 19:56

Γεια σας μέλη του Ubuntu.gr
Είμαι νέος στο forum σας (μέλος ολίγων ημερών). Με Linux ασχολούμαι από το 2005 ξεκινώντας με Mandrake . Μετά με opensuse (ήταν η πρώτη διανομή που βρήκα λεπτομερέστατο documentation) για περιπου 3 χρόνια. Όταν έγινε η συμφωνία της Novel με την Microsoft το opensuse το πήρε ο διάολος . Απο τότε , αρχές του '10 άρχισα να ψάχνω με ποιά διανομή Linux θα κάνω την δουλειά μου χωρίς προβλήματα. Η Fedora ήταν για ένα χρόνο πολύ καλή μέχρι το τέλος τού Gnome 2. Το Gnome 3 κατα την γνώμη μου δεν κάνει για desktop εργασίας αλλά προσανατολίζεται για χρήση σε συσκευές με οθόνη αφής. Το KDE μοιάζει με Windows γι αυτό δεν με τραβάει. Έτσι σκέφτηκα να δοκιμάσω το Unity στο Laptop.
Συγκρίνοντας τις επιδόσεις του υπολογιστή με Win7 και με Unity δεν μπορώ να καταλάβω ότι υπάρχει κάποια διαφορά στην απόδοση. Ο χρόνος απόκρισης είναι ο ίδιος οι θερμοκρασίες επίσης
ο χρόνος διάρκειας της μπαταρίας ο ίδιος. Ελαφρά καλύτερος είναι ο ήχος στα Win7 αλλά αυτό αντισταθμίζεται με την ελαφρώς καλύτερη απόδοση τών γραφικών στο Unity (με τον κλειστό οδηγό από την AMD). Όμως κατά την γνώμη μου και το Unity έχει φτιαχτεί κυρίως για συσκευές με οθόνη αφής.
Μετά από τόσα χρόνια ενασχόλησης με Linux παρατηρώ τελευταία ότι οι εταιρείες που επιχειρούν πάνω στο Linux βιάζονται και μάλιστα πολύ ιδιαιτέρως μετά από την επιτυχημένη πορεία του Android. Gnome και Unity προσπαθούν να γίνουν το <<Android των tablets>> με δικό τους market place (βλέπε κέρδος) αφήνοντας πίσω τους desktops και notebooks-laptops.
Γηράσκω αεί διδασκώμενος
Desktop : Amd Phenom X 4 BE 550 , Ram 4 Gb , Γραφικά Αti 5450 Χ 2 (crossfire) πανω σε Asrock 770 extreme
Debian 6 Squeeze
Netbook: Acer Aspire AO722 Amd c-60 1.0 Gb X2 με ενσωματωμενη Gpu Ati 6530 , Ram 2 GB WiFi Atheros
Voyager 12.04 dual boot με win7
kestes
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό simosx » 11 Ιούλ 2012, 20:28

kestes έγραψε:Συγκρίνοντας τις επιδόσεις του υπολογιστή με Win7 και με Unity δεν μπορώ να καταλάβω ότι υπάρχει κάποια διαφορά στην απόδοση. Ο χρόνος απόκρισης είναι ο ίδιος οι θερμοκρασίες επίσης
ο χρόνος διάρκειας της μπαταρίας ο ίδιος.

Καλώς ήρθες στο φόρουμ της ελληνικής κοινότητας Ubuntu-gr!

Τυχόν προβλήματα με τις κάρτες γραφικών σχετίζονται με την ραγδαία ανάπτυξη του όλου υποσυστήματος γραφικών, τόσο στον πυρήνα όσο και στο X.Org. Είναι αναπόφευκτο να παρουσιάζονται προβλήματα, και θέλει κάποια προσπάθεια για την επίλυση.

Στην περίπτωσή σου είσαι εντάξει που δούλεψε μια χαρά. Το βέλτιστο είναι να γίνει χρήση του ανοικτού οδηγού, οπότε μιας και δουλεύει το σύστημά σου με τον κλειστό, μπορείς να αναβάλεις τη δοκιμή του ανοιχτού σε μια μελλοντική έκδοση.
5 eth0: Atheros Inc. AR8151 v2.0 Gigabit Ethernet [1969:1083] (rev c0) ⋮ wlan0: Atheros Inc. AR9285 [168c:002b] (rev 01)
simosx
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό akounadis » 11 Ιούλ 2012, 23:34

ktogias έγραψε:
nick_gr7 έγραψε:Δηλαδή εάν έχουμε παλιά μηχανήματα δοκιμάζουμε κάτι που είναι διαφορετικό.Τόσα GUI υπάρχουν δεν υπάρχει μόνο το gnome shell ή μόνο unity. ;)
Το netbook το πήρα τον προ-περασμένο Σπτέμβρη. Το pc της τηλεόρασης τρο-περασμένα χριστούγεννα. Είναι και τα 2 λιγότερο από 2 χρόνων... Ο desktop με τον Athlon είναι του 2007... περίπου 5ετία Από πότε παλιόνουν τόσο γρήγορα οι υπολογιστές; Θες να μου πεις ότι το Ubuntu θέλει να με κάνει να αλλάζω κάθε 1,5 - 2 χρόνια υπολογιστή; Ευχαριστώ, δεν θα πάρω αν είναι έτσι... Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που έφυγα από τα windows στα τέλη της δεκαετίας του 90. Θέλω λογισμικό που να είναι αποδοτικό, σε αδύνατο h/w να μπορείς να κάνει 5 δουλειές σαν άνθρωπος και στο πιο τελευταίο και γρήγορο να πετάει και να αφήνει ήσυχη τη cpu για χρήση σε βαριές εφαρμογές που προσομοιώνουν το σύμπαν ή αποκωδικοποιούν το ανθρώπινο DNA, οτιδήποτε τεσπα που μου είναι χρήσιμο... όχι παντως να μου καταναλώνουν 10% και βάλε της cpu απλά για να δείξουν εικονίδια και πλαίσια αναζήτησης.

...άστα να πάνε...έχω επεξεργαστή σε 50 βαθμούς C μέσο όρο και cpu άνετα στο 10% και ανεβαίνει ακάθεκτα.
Με ξαναφέρνεις σε προβληματισμούς που είχα πριν λίγο καιρό, όταν άρχισα να στεριώνω πάνω στην 12.04 με classic.
Τα όσα εξιστόρησες μέχρι στιγμής σε ένα μεγάλο ποσοστό είναι ο καθρέπτης μου απλά με την εμπειρία σου τοποθετούνται στο μυαλό μου τακτοποιημένα.
Κάθε φορά που συναντιέμαι με το laptopaki μου το σκέφτομαι σε μια εποχή που έζησε αβασάνιστα ... 10.04... η Χρυσή Εποχή...:-)
σε 10 δευτερόλεπτα άνοιγε και σε 6 έκλεινε... άπειρος και με καλωσόρισε σε βαθμό που ακόμα δεν πιστεύω. Για αρχή δεν χρειάστηκε να κάνω σχεδόν τίποτα (που λέει ο λόγος για ότι έχω μάθει μέχρι σήμερα). Ξέχασα πραγματικά πως είχα μηχάνημα της Sony και έλεγα πως έχω ubuntu 10.04.
Πίστεψε με Κωνσταντίνε... ναι, πλέον σκέφτομαι για δυνατότερα μηχανήματα και έχω ξενερώσει. Κοιτάω ποια κάρτα γραφικών θα αποδώσει καλύτερα.
Ξανασκέφτομαι την Arch που δοκίμασα για λίγο. Δεν ξέρω, είμαι μπερδεμένος και περιμένω για κάτι καλύτερο...
Intel Core i7-7700HQ CPU @ 2.80GHz ‖ RAM 7617 MiB ‖ Dell Inc. 065C71 - Dell Inc. Inspiron 15 7000 Gaming
Intel Device [8086:591b] {i915} ⋮ nVidia Device [10de:1c8c] {nouveau}
wlp3s0: Intel Wireless 3165 [8086:3165] (rev 79) ⋮ enp2s0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 15)
Συναντήσεις φίλων του Ubuntu-gr σε πόλεις της Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
akounadis
daemonTUX
daemonTUX

Launchpad: akounadis
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό UnKnown96 » 05 Σεπ 2012, 00:01

Εγώ προσωπικά πιστεύω πως πέρα του γραφικού περιβάλλοντος φταίει και το ίδιο το Ubuntu. Για παράδειγμα ας πάρουμε μια σύγκριση αυτού με το Arch, στην εκκίνηση βλέπεις το Arch να έχει φορτώσει ενώ το Ubuntu να θέλει άλλο τόσο, παρόλα αυτά δεν είναι όλο το φταίξιμο δικό του διότι και μία σύγκριση με το Debian δεν είναι και πολλή καλύτερη... Ακόμα και έτσι όμως φαίνεται ότι είναι κακό-φτιαγμένη σαν διανομή, και φαίνεται ακόμα χειρότερα όταν διανομές που βασίστηκαν πάνω στο ίδιο το Ubuntu είναι πιο γρήγορες του (όπως π.χ Mint) για τον κύριο λόγο ότι ήξεραν να κάνουν την συγκεκριμένη δουλειά κατά κάποιο τρόπο πιο σωστά... Δεν κρίνω το Ubuntu αλλά δεν το χρησιμοποιώ κιόλας από την έκδοση 11.04. Κατά την άποψη μου υπάρχουν ακόμα διανομές που όντως κάνουν την δουλειά σωστά, για να μην πω τέλεια. Συγκεκριμένα εγώ χρησιμοποιώ το Arch (δεν είναι τυχαίο το παράδειγμα που έδωσα για τον χρόνο εκκίνησης) μαζί με XFCE για να γλιτώσω την αγγαρεία να φορτώσω πάνω openbox και να το στίσω. Συγκεκριμένα με XFCE το Arch καταναλώνει 79-80 ΜΒ RAM μετά την εκκίνηση (το είδα από task manager).
Άβαταρ μέλους
UnKnown96
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό simosx » 05 Σεπ 2012, 17:57

UnKnown96 έγραψε:Για παράδειγμα ας πάρουμε μια σύγκριση αυτού με το Arch, στην εκκίνηση βλέπεις το Arch να έχει φορτώσει ενώ το Ubuntu να θέλει άλλο τόσο, παρόλα αυτά δεν είναι όλο το φταίξιμο δικό του διότι και μία σύγκριση με το Debian δεν είναι και πολλή καλύτερη...

Η ταχύτητα φόρτωσης του λειτουργικού εξαρτάται από τον υπολογιστή και τις συσκευές του.
Είναι εφικτό να βελτιστοποιήσεις την εκκίνηση με το να κόψεις με το χέρι μια σειρά από υπηρεσίες.
Το Ubuntu είναι λειτουργικό για χρήση από όλους, οπότε φορτώνει υπηρεσίες όπως για εκτύπωση, κτλ.
Αν έχεις όρεξη, μπορείς με το bootchart να δεις αν κάτι πάει στραβά στην εγκατάστασή σου και να το κόψεις.
Σε μένα έπαιρνε ώρα να ξεκινήσει και διαπίστωσα ότι η υπηρεσία tvheadend (την εγκαθιστάς ξεχωριστά) σάρωνε για διαθέσιμα κανάλια σε κάθε εκκίνηση. Ήταν πρόβλημα στο tvheadend.

Πράγματι, με ένα πιο απλό διαχειριστή παραθύρων θα έχεις και χαμηλότερη κατανάλωση πόρων. Αν έχεις π.χ. πάνω από 1GB RAM, τότε δε χρειάζεται να ασχοληθείς με ζητήματα στη μνήμη, διότι σε κάθε περίπτωση αρκεί η μνήμη, ακόμα και αν χρησιμοποιεί αρκετή μνήμη.
Για το XFCE, αν γίνει μεγαλύτερη ανάπτυξη ώστε να είναι πιο χρηστικό από τους τελικούς χρήστες, τότε θα μπορέσει να έχει θέση στην επιφάνεια εργασίας.
simosx
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό UnKnown96 » 05 Σεπ 2012, 18:27

Να σημειώσω πως όταν έκανα την σύγκριση το Arch ήταν ρυθμισμένο να φορτώνει οτιδήποτε χρειάζομαι από ένα Desktop, δεν ήταν το Arch μετά από την εγκατάσταση του ξερό... Επίσης διαφωνώ στο θέμα του XFCE, πιστεύω πως ήδη έχει μια καλή θέση στην επιφάνεια εργασίας μετά την αποτυχία του Gnome 3 και του Unity με τον σκληρότερο αντίπαλο να είναι το KDE...
Άβαταρ μέλους
UnKnown96
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικά