Ανασύσταση Ομάδας Διαχειριστών-Συντονιστών Φόρουμ -εξηγήσεις

...οδηγοί-προτάσεις-ιδέες-σχόλια για το forum, την κοινότητα, το ubuntu

Συντονιστής: Geochr

Re: Ανασύσταση Ομάδας Διαχειριστών-Συντονιστών Φόρουμ -εξηγήσεις

Δημοσίευσηαπό bullgr » 17 Ιουν 2009, 11:30

g00fy έγραψε:Σύγνωμη ρε φίλε, κι εσένα δηλαδή σε νοιάζει μόνο η γνώμη διαχειριστών / συντονιστών;! Η δική μας δηλαδή δε μετράει; Εμείς δε σας εκτιμούμε;

Συγνώμη, σε αυτό έχεις δίκιο, δεν το σκέφτηκα έτσι... Άλλωστε το έχουν αποδείξει πάρα πολλά άτομα αυτό...
Τουλάχιστον να αφαιρεθεί αυτή η γελοιότητα της πρόσβασης στο "Moderators Topic" που δεν έχει πλέον καμία αξία για μας...

headless έγραψε:Να πώ κι εγώ κάτι....με όλο το θάρρος και συμπαθάτε με.
Δεν έχω διαβάσει όλα τα διαγγέλματα,τα logs τα spoilers και τα μανιφέστα που παραθέσατε,είναι ανθρωπίνως αδύνατον.
Όμως κατάλαβα κάτι - το κουράσατε μάγκες,και οι μέν και οι δέ.
Aν υποτεθεί δηλαδή οτι υπάρχουν μέν και δέ,γιατί εγώ νομίζω οτι στο ίδιο στρατόπεδο είμαστε όλοι.
Είστε όλοι ώριμα άτομα με γνώσεις και μεγάλη προσφορά σε τουτο εδώ το forum.
Γιατί κάνετε σαν παιδάκια που τους έκλεψαν το μπιφτέκι τους;
Τί άλλο να γράψω,σας κάνω έκκληση: ΦΤΑΝΕΙ.

Δεν είναι θέμα μπιφτεκιού... Εάν διάβαζες όλα αυτά που αναφέρεις θα έβλεπες ότι θίγονται πρόσωπα και δεν πρέπει να το αφήνουμε έτσι... Οι "έξω από τον χορό" καλά τα λένε (να σταματήσουμε κλπ) αλλά για έλατε στη θέση του Linuxman... Εσείς τι θα κάνατε; Θα το βουλώνατε ή θα ζητούσατε δικαίωση;
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ... HASTA SIEMPRE...
Άβαταρ μέλους
bullgr
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό linuxman » 17 Ιουν 2009, 11:42

Λοιπόν , για να τελειώσει το θέμα , ΖΗΤΩ συγνώμη από όλους στο φόρουμ και από σένα Ηλία θα υπάρχει η όχι συνέχεια του θέματος εξαρτάται από τους υπόλοιπους από μένα τέλος , εκτός και εάν κάποιος έστω και ένας μου ζητήσει κάποια εξήγηση που θα την δώσω .
Συμφωνώ με τον bullgr για να βγούμε από επίτιμα μέλη και να μην έχουμε την δυνατότητα να διαβάσουμε το MODTOPIC δεν υπάρχει λόγος .
Όσο για την υπόλοιποι κοινότητα και χρήστες θα ήθελα να αναφέρω ότι πότε δεν είχα την πρόθεση σε αυτά που έχω κάνει πρόθεση να το παίζω Δικτάτορας και εάν διαβάσετε μία από τις απαντήσεις μου τότε θα δείτε ότι ο έχω αναφέρει .
Τέλος , ζητώ να βγει το nick μου από την ομάδα Επίτιμα μέλη και να φύγει δυνατότητα για το MODTOPIC .
Δεν θα συνεχίσω άλλο εκτός εάν έστω και ένας θα ζητήσει κάποια εξήγηση από μένα .
Οδηγίες προς Νεοεισερχόμενους
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
http://www.greeklug.gr
Άβαταρ μέλους
linuxman
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό bullgr » 17 Ιουν 2009, 11:51

linuxman έγραψε:Τέλος , ζητώ να βγει το nick μου από την ομάδα Επίτιμα μέλη και να φύγει δυνατότητα για το MODTOPIC .
Δεν θα συνεχίσω άλλο εκτός εάν έστω και ένας θα ζητήσει κάποια εξήγηση από μένα .

Το ίδιο ισχύει και για μένα...
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ... HASTA SIEMPRE...
Άβαταρ μέλους
bullgr
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ilpara » 17 Ιουν 2009, 13:04

linuxman έγραψε:ΖΗΤΩ συγνώμη από όλους στο φόρουμ και από σένα Ηλία
Και εγώ ζητάω συγνώμη διότι είχαμε διαφωνία επί ουσίας και δεν ήθελα να σε προσβάλλω προσωπικά.

linuxman έγραψε:πότε δεν είχα την πρόθεση σε αυτά που έχω κάνει πρόθεση να το παίζω Δικτάτορας
Λύθηκε και η διαφωνία ουσίας? :!: :)

Δεν κρατάω κακίες και δεν αποδίδω υστεροβουλία ή κακή πρόθεση, και αν δεν αποδίδετε υστεροβουλία και κακή πρόθεση και εσείς σε εμένα θέλω να πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε καλές σχέσεις όπως πριν λίγες μέρες, και επιπλέον αν συμφωνούμε με τους ΚΑΝΟΝΕΣ οργάνωσης-λειτουργίας της ομάδας του φόρουμ δεν συντρέχει οποιοσδήποτε λόγος να μην μπορούμε να συνενοούμαστε είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε.

linuxman έγραψε:Δεν θα συνεχίσω άλλο ...
Το ίδιο ισχύει για εμένα, το δήλωσα ήδη στην προηγούμενη σελίδα (viewtopic.php?f=2&t=5604&start=40#p54631)
*Oδηγίες προς Nεοεισερχόμενους*ΟδηγοίLive chat (IRC)
⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
⇛ Ubuntu 12.04 32bit
⇛ Dell M4300: T7500 (2.2GHZ 4MB) ┃ 2GB ┃ NVIDIA Quadro FX 360M (256MB) ┃ Intel 4965 ┃ 15.4" WUXGA
Άβαταρ μέλους
ilpara
powerTUX
powerTUX

IRC: ilpara
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό vista killer » 17 Ιουν 2009, 13:57

Μήπως το κουράσαμε το θέμα? Δλδ ήαρτον έχουν περάσει τρεις βδομάδες και ακόμα συζητάμε λες και έχει γίνει η καταστροφή του κόσμου. Εντάξει δύο μέλη αποφάσισαν να τα παρατήσουν. Σιγά και το πράγμα.. Οποιος γουστάρει φεύγει όποιος γουστάρει έρχετε. Η κοινότητα είναι ανοιχτή σε όλους και φυσικά όποιος γουστάρει ξαναβάζει winblows και δεν ξανασχολήτε με το spor.
Ας μείνουμε στην ουσία δλδ στην διάδοση του ελευθερου λογισμικού και στην βοήθεια των νέων χρηστών και μην αναλωνόμαστε σε ασύμαντα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
vista killer
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ftso » 17 Ιουν 2009, 16:37

Epirotes έγραψε:Εμένα πάλι αυτό μου ακούγεται άκρως υποκριτικό, δηλ. αφού εν ολίγοις κατηγόρησες τον linuxman για αντιδημοκρατική συμπεριφορά στο τέλος γλείφεις κιόλας. Εντάξει, αυτό σε συμφέρει, αυτό κάνεις, δηλ. ό,τι έγινε έγινε και περασμένα ξεχασμένα και προχωράμε επί της ουσίας παρακάτω.

Καμία απολύτως σχέση. Τον linuxman τον γνωρίζω προσωπικά περισσότερο απο όλους απάντησαν εδώ και δεν έχω καμία ανάγκη να του χαϊδέψω τα αυτιά και να τον γλείψω με την τελευταία πρόταση.
Για τα υπόλοιπα που παρέθεσες δεν έχεις άδικο, απλά τα βλέπεις απο λάθος οπτική γωνία.

Επίσης όπου έγινε αναφορά για τον τρόπο λειτουργίας του ubuntuforums, έχετε υπόψιν ότι αν και κοινοτικό forum, ανήκει σε ένα άτομο και όχι στην canonical ή άμεσα στην κοινότητα του ubuntu.
EDIT: Έχω χάσει επεισόδια. Το φόρουμ δόθηκε στην Canonical πρόπερσι.
Ο owner ήταν αυτός:
http://ubuntuforums.org/member.php?u=1
http://moxiefoxtrot.com/about-me/

Για την άρση του τίτλου των επίτιμων διαφωνώ.
Είναι απόφαση της κοινότητας παμψηφεί μάλιστα (έστω και αν υπάρχει διαφωνία σε προσωπικό επίπεδο, όποιος ψήφισε υπέρ, ψήφισε γιατί αναγνωρίζει το έργο που κάνανε τα παιδιά).
Επίσης η πρόσβαση σε όλες τις ενότητες δεν είναι δυνατότητα των μελών που είναι επίτιμα, αλλά επιλογή τους.

Τέλος θέλω να ζητήσω και εγώ συγνώμη αν πρόσβαλλα κάποιον προσωπικά.

ilpara έγραψε:Δεν κρατάω κακίες και δεν αποδίδω υστεροβουλία ή κακή πρόθεση, και αν δεν αποδίδετε υστεροβουλία και κακή πρόθεση και εσείς σε εμένα θέλω να πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε καλές σχέσεις όπως πριν λίγες μέρες, και επιπλέον αν συμφωνούμε με τους ΚΑΝΟΝΕΣ οργάνωσης-λειτουργίας της ομάδας του φόρουμ δεν συντρέχει οποιοσδήποτε λόγος να μην μπορούμε να συνενοούμαστε είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε.

+1 :)

Και από εμένα τέλος.Πολύ πήγε το όλο θέμα...

Θα παραθέσω κλείνοντας για ακόμη μια φορά την σκ@τόφ@τσ@ (ad-hominem, ελπίζω να μην διαβάζει :mrgreen: ) με το σλόγκαν στα χέρια... :lol:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ftso
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

IRC: ftso
Εκτύπωση

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Γενικά