Σχετικά με την κεντρική ιστοσελίδα της κοινότητας Ubuntu-gr

...οδηγοί-προτάσεις-ιδέες-σχόλια για το forum, την κοινότητα, το ubuntu

Συντονιστής: Geochr

Re: Σχετικά με την κεντρική ιστοσελίδα της κοινότητας Ubuntu

Δημοσίευσηαπό bserem » 26 Μάιος 2010, 19:38

Nisok έγραψε:Είναι δυνατόν να μπορούμε να προσθέτουμε σχόλια?
Είτε στην ομάδα, είτε στην φωτό.

done!

το RSS μπορεί να δουλέψει με τους περιορισμούς που είπα, μέχρι να με ενημερώσετε αν το θέλετε δεν κάνω προσπάθειες

όσο για την μπάρα δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις, δεν πρέπει να έχει να κάνει με τις δικιές μου αλλάγες
bserem
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dtrzG » 26 Μάιος 2010, 21:19

ΓΙα καποιο λογο μου εμφανιζοταν ακομη και μετα τη συνδεση μου στο φορουμ.Παρολα αυτα,οταν δεν ειμαι συνδεδεμενος,βλεπω οτι καλυπτει το συνδεσμο που ανεφερα! Δεν κατηγορησα κανεναν απλα το αναφερω .. ;) ΓΙα λογους ταχτυτητας παραθετω screenshot απο τον Φιλιππο για να καταλαβεις ακριβως τι εννοω : http://img179.imageshack.us/img179/4092/ubuntugrforummozillafir.png
while ( ! ( succeed = try() ) );
Άβαταρ μέλους
dtrzG
Ubuntistas
Ubuntistas

IRC: dtrzG
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό jennie » 26 Μάιος 2010, 22:41

dtrzG έγραψε:ΓΙα καποιο λογο μου εμφανιζοταν ακομη και μετα τη συνδεση μου στο φορουμ.Παρολα αυτα,οταν δεν ειμαι συνδεδεμενος,βλεπω οτι καλυπτει το συνδεσμο που ανεφερα! Δεν κατηγορησα κανεναν απλα το αναφερω .. ;) ΓΙα λογους ταχτυτητας παραθετω screenshot απο τον Φιλιππο για να καταλαβεις ακριβως τι εννοω : http://img179.imageshack.us/img179/4092/ubuntugrforummozillafir.png

Μιλάς για το φόρουμ, ενώ η ανακοίνωση αφορούσε την ιστοσελίδα.
Πάντως, και εμένα με ενοχλεί η συνεχής παρουσία αυτής της μπάρας όταν δεν έχω κάνει σύνδεση.
1 Γνώσεις Linux: Μέτριες ┃ Προγραμματισμού: Ελάχιστες ┃ Αγγλικών: Εξαιρετικές
2 Ubuntu 12.04 LTS σε όλους τους υπολογιστές της οικογένειάς μου
Άβαταρ μέλους
jennie
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dtrzG » 27 Μάιος 2010, 00:16

Ακριβως Τζενη.Μιλαω για εδω και οχι για την κεντρικη σελιδα.Απλα δε μπορουσα να βρω το καταλληλο θεμα και θεωρησα σωστο να το αναφερω εδω ! :angel:
while ( ! ( succeed = try() ) );
Άβαταρ μέλους
dtrzG
Ubuntistas
Ubuntistas

IRC: dtrzG
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό bserem » 01 Ιουν 2010, 09:58

χμμμ... δεν ξέρω τι είναι αυτό δυστυχώς (και δεν το βλέπω κιόλλας, ίσως λόγο browser)

φαντάζομαι ότι όσοι διαχειρίζονται το φόρουμ θα το λύσουν

θα περιμένω νεώτερα για ότι αφορά την κεντρική (αλλάγες, προσθέσεις κτλ)
bserem
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό c7p » 03 Ιούλ 2010, 22:33

Καλησπέρα, εδώ και περίπου ένα μήνα έχω ολοκληρώσει την επέκταση της σελίδας "Τι είναι το Ubuntu;" και έστειλα τα κατάλληλα αρχεία στον ktogias με τον οποίο είχα επικοινωνήσει. Του έχω στείλει εδώ και καιρό τα αρχεία αλλά δεν έχω πάρει κάποια απάντηση, προφανώς δεν θα είδε το μήνυμα. Παρακαλώ όποιος διαχειριστής διαβάζει το μήνυμα να επικοινωνήσει μαζί μου.
Άβαταρ μέλους
c7p
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ktogias » 04 Ιούλ 2010, 17:54

c7p έγραψε:Καλησπέρα, εδώ και περίπου ένα μήνα έχω ολοκληρώσει την επέκταση της σελίδας "Τι είναι το Ubuntu;" και έστειλα τα κατάλληλα αρχεία στον ktogias με τον οποίο είχα επικοινωνήσει. Του έχω στείλει εδώ και καιρό τα αρχεία αλλά δεν έχω πάρει κάποια απάντηση, προφανώς δεν θα είδε το μήνυμα. Παρακαλώ όποιος διαχειριστής διαβάζει το μήνυμα να επικοινωνήσει μαζί μου.

Καλησπέρα c7p. Έχω δει το μηνυμά σου, αλλά λόγω μεγάλου φορτου τον τελευταίο μήνα δεν έχω προλάβει ακόμα να δω και να ανεβάσω τη σελίδα. Καλά έκανες και το ανέφερες εδώ το θέμα, γιατί το είχα σχεδόν ξεχάσει. Αν κάποιος άλλος από αυτούς που έχουν πρόσβαση διαχειρηστή στο site μας μπορεί να ασχοληθεί πιο άμεσα να του προωθήσουμε τα αρχεία. Διαφορετικά, θα ανεβάσω τη σελίδα μόλις καταφέρω να ξεκλέψω λίγο χρόνο (ελπίζω κάποια στιγμή το επόμενο ΣΚ).
ktogias
dudeTUX
dudeTUX

IRC: ktogias
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό filippos.xf » 04 Ιούλ 2010, 20:08

Καλησπέρα!
c7p έγραψε:Καλησπέρα, εδώ και περίπου ένα μήνα έχω ολοκληρώσει την επέκταση της σελίδας "Τι είναι το Ubuntu;"

@c7p φίλε όταν λες την επέκταση της σελίδας, εννοείς απλά το κείμενο έτσι;
Το μόνο που θα αλλάξει είναι το κείμενο, σωστά;
Αν ναι, τότε μπορείς να στείλεις το κείμενο σε μένα και να το ανεβάσω.
Αν όχι, τότε θα δω αν μπορώ να υλοποιήσω ότι χρειάζεται και θα πράξω ανάλογα.
filippos.xf
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ktogias » 16 Ιούλ 2010, 20:18

Αργοπορημένος βρήκα επιτέλους χρόνο να ανεβάσω τη σελίδα στο site μας: http://ubuntu-gr.org/content/%CF%84%CE% ... %BF-ubuntu

Θεώρησα σωστό να κάνω μικρές αλλαγές στο κείμενο του c7p στην παράγραφο ασφάλεια ώστε να μην είμαστε απόλυτοι ότι δεν υπάρχουν ιοί για ubuntu ή να δίνουμε την εντύπωση ότι αποκλείεται εντελώς να προσβληθεί ένα σύστημα linux από κακόβουλο λογισμικό, μια και ξέρω από την εμπειρία μου ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει: "Απόλυτα ασφαλής υπολογιστής είναι αυτός που είναι εκτός δικτύου, σβηστός, και θαμμένος 10 μέτρα κάτω από τη γή. Και πάλι δεν είμαι σίγουρος." έχει πει ένας μεγάλος ειδικός στην ασφάλεια H/Y που δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή το όνομά του. Στο ίδιο πνεύμα άλλαξα λίγο και την πρόταση για το firewall ώστε να φαίνεται ότι αν κάποιος χρειάζεται αυξημένη ασφάλεια υπάρχουν firewall και άλλες εφαρμογές ασφάλειας στο ubuntu και μάλιστα εντελώς δωρεάν.

c7p αν έχεις κάποια αντίρρηση στα παραπάνω ή αν κάποιος σκεφτεί κάποια περαιτέρω
βελτίωση ας το πει εδώ να το βελτιώσουμε.

Συγχαρητήρια c7p για την πολύ καλή δουλειά!!!
ktogias
dudeTUX
dudeTUX

IRC: ktogias
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό jim137 » 16 Ιούλ 2010, 20:22

ktogias έγραψε:Αργοπορημένος βρήκα επιτέλους χρόνο να ανεβάσω τη σελίδα στο site μας: http://ubuntu-gr.org/content/τι-είναι-το-ubuntu

!

Η σελίδα δε βρέθηκε
Η ζητούμενη σελίδα δεν ήταν δυνατόν να βρεθεί. :?: :?:
Spoiler: show
Γνώσεις ⇛GNU/Linux: Καλό ┃ Προγραμματισμός: Μέτριος┃ Αγγλικά: Σκράπας
Ubuntu 12.04 (el_GR.UTF-8),
Intel Atom CPU D525 1.80GHz ‖ RAM 3945 MiB ‖ Intel D525MW -
Intel N10 Family Integrated Graphics Controller [8086:a001] (rev 02)
eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 06)
Άβαταρ μέλους
jim137
daemonTUX
daemonTUX

IRC: jim137
Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Γενικά