clepto έγραψε:μηχανή WP;
wordpress
Συντονιστής: Geochr
filippos.xf έγραψε:edit
Ή μήπως πράγματι ένα wordpress site μπορεί να εξυπηρετεί σαν ένα wiki;
Δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει τέτοια δυνατότητα...
Αναμένουμε για νεότερα από το tech team του osarena.
έγραψε:Φιλιππε, τα παιδια του Team εδω προτεινουν ασυζητητι wordpress wiki.
Οι λογοι, οχι επειδη ειναι το καλυτερο, μα επειδη εχει ευκολια χρησης, ευκολια στησιματος και πληθος μελλοντικων επεκτασεων απλα με widgets.
Την αλλη βδομαδα θα βρεθουμε απο κοντα και μει Τογια (μενουμε κοντα) και θα το συζητησουμε εναλυτικοτερα.
Παντως η καλυτερη λυση ειναι WP. Προφανως θα χρειαστει μια καποια δουλεια μετα το import Του παλιου, μα οσο μου ειπαν τιποτα το τρομερο.
έγραψε:Καλημέρα Κωνσταντίνε! Ελπίζω να είναι όλα καλά με το osarena και την ομάδα σας, γιατί κάτι διάβασα στο google+ ότι έχετε προβλήματα με την βάση σας κτλ. Η δικιά μου τοποθέτηση είναι ότι ασφαλώς δεν θα ήθελα να σας δω να σταματάτε την προσπάθεια που είχατε ξεκινήσει. Με όση βάση κι αν έχετε ή ότι σας έμεινε, λέω να συνεχίσετε γιατί ότι κάνετε σαν ομάδα είναι αξιόλογο.
Όσο για το wiki. Δεν ξέρω αν τελικά ήρθες σε επαφή με τον Κωνσταντίνο. Έχεις νεότερα επί του θέματος; Αν όχι, τότε από την πλευρά μας τι χρειάζεται για να προχωρήσει η μετάβαση σε wordpress wiki; Είναι κάποιος από την ομάδα του osarena που θα μας βοηθήσει σε αυτήν την μετάβαση; Σαφώς θα πρέπει να του δοθεί και η σχετική πρόσβαση στην βάση δεδομένων του wiki που έχουμε τώρα. Πες μου αν είναι κάτι να κάνω εγώ από την πλευρά μου για να συντονίσω την κατάσταση.
Ευχαριστώ
clepto έγραψε:έχουμε τίποτα νεώτερα;
clepto έγραψε:@Φίλιππε είχες επικοινωνία;