Ανασύσταση Ομάδας Διαχειριστών-Συντονιστών Φόρουμ -Ψηφοφορία

...οδηγοί-προτάσεις-ιδέες-σχόλια για το forum, την κοινότητα, το ubuntu

Συντονιστής: Geochr

Εγκρίνετε την προτεινόμενη σύνθεση της ομάδας συντονιστών-διαχειριστών του φόρουμ?

Το δημοψήφισμα λήγει στις 17 Ιουν 2009, 23:50

Συμφωνώ με όλα τα προτεινόμενα μέλη.
41
93%
Συμφωνώ με όλα τα προτεινόμενα μέλη, αλλά θα ήθελα να προτείνω και τον εαυτό μου ή άλλο μέλος με το οποίο το έχω διερευνήσει και είναι θετικός.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Διαφωνώ με την συμμετοχή ορισμένων μελών τα οποία αναφέρω (μαζί με τον λόγο της διαφωνίας) σε δημοσίευση μου στο παρόν νήμα.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Διαφωνώ πλήρως και το επεξηγώ σε δημοσίευση μου στο παρόν νήμα.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Διαφωνώ με την συμμετοχή ορισμένων μελών αλλά δεν τα αναφέρω διότι επιθυμώ μυστικότητα της ψήφου που δεν παρέχεται εδώ
3
7%

Σύνολο ψήφων : 44

Re: Ανασύσταση Ομάδας Διαχειριστών-Συντονιστών Φόρουμ -Ψηφοφορία

Δημοσίευσηαπό ilpara » 18 Ιουν 2009, 00:51

@akisp όπως θα διαβάσεις στην αρχική δημοσίευση του παρόντος επί της οποίας έγινε η ψηφοφορία:
ilpara έγραψε:Ο τρόπος οργάνωσης και λειτουργίας της ομάδας διαχειριστών-συντονιστών του φόρουμ περιγράφεται στην υπό εξέλιξη δημόσια συζήτηση ΚΑΝΟΝΕΣ οργάνωσης-λειτουργίας της ομάδας του φόρουμ

και πηγαίνοντας στο ΚΑΝΟΝΕΣ οργάνωσης-λειτουργίας της ομάδας του φόρουμ -το οποίο επίσης τέθηκε σε ψηφοφορία- διαβάζεις:
ilpara έγραψε:Οι διαχειριστές μεριμνούν για τεχνικά θέματα (πλατφόρμα υλοποίησης) που αφορούν την λειτουργία του φόρουμ. Επιπροσθέτως έχουν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν και ως συντονιστές. Αλλαγές που αφορούν θέματα λειτουργίας (π.χ. αλλαγές nickname, επίβλεψη μελών, κλπ) θα συζητούνται πρώτα στην ομάδα και αν είναι σοβαρό θέμα (π.χ. πιθανή διαγραφή μέλους) στην κοινότητα.

...συνεπώς η απορία ή ένσταση σου έχει ήδη απαντηθεί και αποφασισθεί, με πλήρη συνείδηση, πλειοψηφικά από όλα τα μέλη της κοινότητας που ενδιαφέρθηκαν να συμμετάσχουν :)

akisp έγραψε:Εφοσον υπαρχουν εξαιρεσεις που συνδιαζουν ολα τα προσοντα αυτο ειναι το καλυτερο.
δώσε μας την ευχή σου όλοι να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο, θα το προσπαθήσουμε πάντως :D
...και προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι και οι 3 διαχειριστές έχουν εμπειρία και προσωπικότητα κατάλληλη για να ανταποκριθούν και στα καθήκοντα του συντονιστή ;)
*Oδηγίες προς Nεοεισερχόμενους*ΟδηγοίLive chat (IRC)
⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
⇛ Ubuntu 12.04 32bit
⇛ Dell M4300: T7500 (2.2GHZ 4MB) ┃ 2GB ┃ NVIDIA Quadro FX 360M (256MB) ┃ Intel 4965 ┃ 15.4" WUXGA
Άβαταρ μέλους
ilpara
powerTUX
powerTUX

IRC: ilpara
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό akisp » 18 Ιουν 2009, 17:01

ilpara έγραψε:Επιπροσθέτως έχουν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν και ως συντονιστές.

Λαθος μου τοτε, δεν το ειχα διαβασει / προσεξει.
akisp
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό greatst » 18 Ιουν 2009, 22:44

Λοιπόν:

Η διαδικασία που επέλεξε η Ο.Δ.Σ. του φόρουμ για την οριστικοποίηση των μελών από τα οποία θα αποτελείται ολοκληρώθηκε. Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου επί της διαδικασίας όπως τις εξέφρασα τόσο σε δημοσιεύσεις μου στο φόρουμ αλλά και στη σχετική συζήτηση στο irc. Δυστυχώς ακόμη και απλά από τεχνικής άποψης πράγματα (πχ: χωριστή ψηφοφορία για κάθε υποψήφιο) δεν έγιναν. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά για το καλό της κοινότητας και του ΕΛ/ΛΑΚ. Προτείνω λοιπόν να στρωθούμε στη δουλειά όλοι μαζί, όσοι και όσο θέλουμε και μπορούμε.

Προσωπικά ασχολούμαι με το ΕΛ/ΛΑΚ αφιλοκερδώς: ΔΕΝ παίρνω χρήματα με κανέναν τρόπο για την ενασχόληση μου αυτή. Καθόλου χρήματα. Μηδέν (0) ευρώ. Γιατί το διευκρινίζω; Επειδή για να ασχολούμαι χρειάζομαι θετικό κλίμα. Εάν αυτό το θετικό κλίμα δεν υπάρξει, θα ασχοληθώ (φυσικά!) με το ΕΛ/ΛΑΚ αλλά θα πάψω να δραστηριοποιούμαι στο φόρουμ. Όπως άλλωστε ειπώθηκε από πολλούς, η κοινότητα δεν είναι μόνο το φόρουμ. Προσωπικά ασχολούμαι και με το περιοδικό (αρθρογράφησα στο τελευταίο τεύχος), καθώς και με μεταφράσεις (είμαι στην ομάδα μεταφραστών του Ubuntu για την ελληνική γλώσσα). Λίγο καιρό βέβαια (κάποιους μήνες τώρα), αλλά δίνω ένα μεγάλο τμήμα του ελεύθερου χρόνου μου. Ο οποίος είναι περιορισμένος και πολύτιμος (όπως φαντάζομαι και ο δικός σας). Για το σκοπό αυτό ζητώ θετικό κλίμα και θετική διάθεση από όλους!

Καλή τύχη σε όλους μας λοιπόν για τη συνέχεια της ενασχόλησης μας με το ΕΛ/ΛΑΚ και καλό καλοκαίρι.

greatst
προσωπική ιστοσελίδαgreatst in Launchpad

Γνώσεις ⇛ Linux: Όσο ζω μαθαίνω ┃ Προγραμματισμός: Μια χαρά ┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά

Mac mini (late 2009) (8GB RAM) με OS X 10.11.6 [και Ubuntu 16.04 Server amd64 και άλλες GNU/Linux εικονικές μηχανές με 2GB RAM, 128MB VRAM+3D_acceleration η κάθε μία].
Άβαταρ μέλους
greatst
seniorTUX
seniorTUX

Launchpad: greatst
IRC: greatst
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό atermon » 24 Ιουν 2009, 16:43

Θα ήθελα να προτείνω επίσης τους @Dimitris και @headless ως συντονιστές του φόρουμ, αν φυσικά και οι ίδιοι το επιθυμούν. Κατέληξα στην πρόταση αυτή διότι εκτίμησα το ήθος και ύφος των δημοσιεύσεών τους.
<Οδηγίες προς νεοεισερχόμενους> | <Οδηγοί χρήσης>
DEBIAN "Sid" 32bit σε Sony VAIO VGN-FE11S
Intel T2400(1,83 GHz) │ 2GB DDR2 │ NVIDIA GeForce Go 7400 │Intel 3945ABG │Intel 82801G(ICH7 Family) │ TFT 15.4" WXGA
Άβαταρ μέλους
atermon
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό logari81 » 24 Ιουν 2009, 17:14

Φώτη (atermon) πολύ λογική η παρατηρησή σου. Τους έχουμε ρωτήσει και τους δυο και δεν μπορούν να μας βοηθησουν στην παρούσα φαση. Για τον Dimitris που ειναι προσωπικός μου φίλος, μπορω να πω πως έχει καποια τρεξίματα με την διατριβή του, στο μελλον πιθανον να μπορεσει να αποδεχθει μια ανάλογη πρόταση. Παντως όποιος εχει καποια αλλη προταση, καλό ειναι να την καταθέσει για να διαμορφώνουμε ιδεες για την επόμενη ανασύσταση ασχέτως αν αυτήν θα ειναι σε 6 μηνες ή 1 χρόνο.
http://opensourceecology.org/

Λειτουργικό: Ubuntu 10.04 lucid 64-bitΠροδιαγραφές: 4x Intel Core i5 CPU M 450 2.40GHz ‖ RAM 3696 MiB ‖ Lenovo KL3 - LENOVO IdeaPad Y560
Κάρτα γραφικών: ATI Device [1002:68c0]Ασύρματο: wlan0: Atheros Inc. AR928X Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:002a] (rev 01)
logari81
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Γενικά