Συντονιστής: Geochr

adem1 έγραψε:με την 12.04 αλλά και με την 11.10 ο υπολογιστής μου (της υπογραφής), εντελώς περιέργως πετάει σε σχέση με τα εξπί που είχε όταν μου τον δώσανε. Αυτό το λέω γιατί αναφέρθηκε πως η 12.04 είναι αργή σαν τα γουίντοους.

fkol k4 έγραψε:Αν το ίδιο θέλω να το κάνω από έναν υπολογιστή με Fedora ή RHEL ή Debian, πρέπει να ανοίξω τον browser, να δημιουργήσω 5 φακέλους και να ανεβάσω ένα ένα 100 αρχεία...
Piece of cake...![]()
![]()

Learner έγραψε:Zipαρέ τα σε ένα αρχείο και ανέβασε το μονομιάς. (αν θες να τα μοιραστείς με κάποιον άλλο)
Piece of cake...![]()
Οκ. Καταλαβαίνω το "ελάττωμα" (τα δόντια που είπαμε) . Αν είχε επιλογή Upload Folder , θα ήταν καλύτερα. Αν μας έδινε 100GB αντί για 5 , θα ήταν καλύτερα. Αν δεν υπήρχαν .deb .rpm .jar κλπ .. αλλά π.χ μόνο .deb , για όλες τις διανομές ίσως να ήταν καλύτερα.. κλπ κλπ
Έτσι είναι οι άνθρωποι fkol , όταν τους προσφέρουν κάτι , στην αρχή το εκτιμούν , μετά το κριτικάρουν , έπειτα αρχίζει η γκρίνια..... "θα μπορούσε να είναι καλύτερο - να έχει εκείνο , το άλλο .. κλπ" .
Παρόμοια συμπεριφέρεσαι για το Ubuntu One , όπως συμπεριφέρονται άλλοι για το Unity. Προσπαθείς να το κάνεις καλύτερο , κριτικάροντας το (με καλή πρόθεση) και παραθέτοντας τα "ελαττώματα" που εσύ βλέπεις. Κι εσύ έχεις άλλη επιλογή , την ανέφερες μόνος σου. Dropbox , παρόλα αυτά για το Ubuntu One λες.
Ο καθένας γκρινιάζει γι' αυτό που νομίζει πως αξίζει (να γκρινιάξει). Εσύ το Ubuntu One , άλλοι το Unity , άλλοι τους drivers , Ο Linus το gnome ... κλπ κλπ.
Η γκρίνια δεν είναι απαραίτητα κάτι το κακό. Έκφραση γνώμης είναι - άποψης , με λίγο διαφορετικό τρόπο. Κατά την γνώμη μου , είναι εποικοδομητική , αρκεί να μην ξεφεύγει από τα όρια της καλής πρόθεσης.

έγραψε:Ο καθένας γκρινιάζει γι' αυτό που νομίζει πως αξίζει (να γκρινιάξει). Εσύ το Ubuntu One , άλλοι το Unity , άλλοι τους drivers , Ο Linus το gnome ... κλπ κλπ.
Η γκρίνια δεν είναι απαραίτητα κάτι το κακό. Έκφραση γνώμης είναι - άποψης , με λίγο διαφορετικό τρόπο. Κατά την γνώμη μου , είναι εποικοδομητική , αρκεί να μην ξεφεύγει από τα όρια της καλής πρόθεσης.

fkol k4 έγραψε:
Έχεις όντως;
Αν ναι τί είδους μαγαζί αν επιτρέπεται, γενικά, όχι συγκεκριμένα, απλά να δούμε αν είναι συγκρίσιμη η περίπτωση;

pkt έγραψε:Η ελληνική κοινότητα το μόνο που έκανε ήταν
κατά 99% μεταφράσεις άντε και κανένα patch που και που ή κανένα πρόγραμμα (βλ. "επόπτης") το οποίο όμως
δεν πείραξε κανέναν.