Συντονιστές, στο forum μάλλον χρειάζετε επαγρύπνηση.

...οδηγοί-προτάσεις-ιδέες-σχόλια για το forum, την κοινότητα, το ubuntu

Συντονιστής: Geochr

Συντονιστές, στο forum μάλλον χρειάζετε επαγρύπνηση.

Δημοσίευσηαπό sv9cag » 14 Ιούλ 2010, 13:18

Γιάσας

Δεν ξέρω, ίσως κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι τώρα τελευταία στο forum πολλά θέματα είναι προβληματικά από αρκετές απόψεις και νομίζω ότι πρέπει οι συντονιστές να λάβουν κάποια μέτρα.
Δεν θα αναφέρω θέματα και τα προβλήματα τους, όμως κατά την γνώμη μου όλοι μπορούν να δουν ότι κάτι δεν πάει καλά.
Δεν θα προτείνω λύσεις που έχω δει σε άλλα forum για τους παραβάτες όπως αποβολές από το forum μικρής χρονικής διάρκειας κλπ. νομίζω δεν ενδείκνυται για αυτό το forum. Θεωρώ όμως ότι τα ίδια τα μέλη μαζί με τους συντονιστές πρέπει να επιβληθούν, ίσως μη δίνοντας απαντήσεις μέχρι να διορθωθούν τα προβληματικά θέματα και ενημερώνοντας αυτούς που τα έγραψαν για το τι πρέπει να κάνουν.

Ευχαριστώ και ελπίζω στην προσοχή αυτών που γράφουν διάφορα θέματα και ιδίως των νέων στο forum.

Γιώργος - SV9CAG
Γνώσεις ⇛ Linux: μέτρια ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Μέτρια
Λειτουργικό σε Η/Υ ϰ μοντέλο: Ubuntu 12.10 64bit σε NB MIRAGE DC-G 7200
Προδιαγραφές ⇛ intel core 2cpu T7200 @2Ghz│2048Mb │GeForge Go 7400│intel PRO 3945ABG │HDA intel │1280x800
sv9cag
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Re: Συντονιστές, στο forum μάλλον χρειάζετε επαγρύπνηση.

Δημοσίευσηαπό Epirotes » 14 Ιούλ 2010, 15:32

Κατά την ταπεινή μου άποψη γενικόλογες καταγγελίες δεν έχουν νόημα. Θα ήταν προτιμότερο τα θέματα που θεωρείς προβληματικά να τα αναφέρεις πατώντας το τρίγωνο με θαυμαστικό (αναφέρεται αυτή την δημοσίευση) και δηλώνοντας και τους λόγους που τα θεωρείς προβληματικά. ;)
Οδηγίες για νέα μέλη ---- Οδηγοί - How to - Tutorials
1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Ubuntu 16.04 precise 64bit (el_GR.UTF-8), Windows 10
3 Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 8 GB ‖ Gigabyte X48-DS4
4 Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Caicos [Radeon HD 6450] [1002:6779]
5 eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 02)
Άβαταρ μέλους
Epirotes
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Mitsakos » 14 Ιούλ 2010, 16:18

Πρέπει να υπάρχει η αναφορά όπως έγραψε και ο Epirotes για να μπορέσουμε να κρίνουμε τα προβληματικά θέματα και έπειτα συνεννοήσεως να πράξουμε.
Γνώσεις ⇛ Linux: Not bad ┃ Προγραμματισμός: Λίγο┃ Αγγλικά: Πολύ Καλά
Λειτουργικό ⇛ 18.04 LTS x64
Προδιαγραφές ⇛ SONY VAIO VGN-NW21EF & DELL Inspiron 15 Series
>>Οδηγοί-How To-Tutorials<< && >>Οδηγίες προς νεοεισερχόμενους<<
Άβαταρ μέλους
Mitsakos
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sv9cag » 15 Ιούλ 2010, 14:07

Γιάσας

Συγνώμη για την καθυστέρηση απάντησης αλλά τελευταία μόνο από την εργασία μου βλέπω το forum και χθες Τετάρτη ήταν βέβαια κλειστά το απόγευμα οπότε η απάντηση ανεβλήθη για σήμερα.
Δεν αναφέρομαι σε τίποτα υβριστικά ή θέματα με βαριά παραπτώματα που οπωσδήποτε θα έπρεπε όποιος τα βλέπει να παρεμβαίνει άμεσα αλλά σε θέματα με απαράδεκτη ορθογραφία, με τα γνωστά greekglish, με ακαταλαβίστικους τίτλους, ή τίτλους του τύπου "ΠΡΟΒΛΗΜΑΑΑΑΑ" κλπ. όπου θα πρέπει ανεξάρτητα από το αν το έχουμε πει χίλιες φορές να συνεχίσουμε να το επαναλαμβάνουμε σε όλους και ιδίως στους νέους, να γράφουν στα Ελληνικά εκτός και αν το θέμα αφορά αδυναμία σ' αυτό ακριβώς το θέμα, να βάλουν όλοι κάποιο online λεξικό ώστε να διορθώνουν τα μηνύματα τους βάζοντας και τον ανάλογο σύνδεσμο για το "howto" που νομίζω ότι υπάρχει, να αναφέρουν στο τίτλο το πρόβλημα που έχουν και όχι να γράφουν άσχετα πράγματα που μόνο εντυπώσεις μπορεί να προκαλούν χωρίς να καταλαβαίνει αυτός που διαβάζει τον τίτλο τι θέλουν κλπ.

Τέτοια θέματα είδα αρκετά τελευταία και γι αυτό και έγραψα αυτό το θέμα, απ' ότι είδα όμως αρκετά έχουν διορθωθεί.

Σε αυτό αναφέρομαι και νομίζω ότι αυτό αφορά όλα τα μέλη του forum και όχι μόνο τους συντονιστές άσχετα από το ότι αναφέρθηκα σε αυτούς στο τίτλο.

Ευχαριστώ

Γιώργος - sv9cag
Γνώσεις ⇛ Linux: μέτρια ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Μέτρια
Λειτουργικό σε Η/Υ ϰ μοντέλο: Ubuntu 12.10 64bit σε NB MIRAGE DC-G 7200
Προδιαγραφές ⇛ intel core 2cpu T7200 @2Ghz│2048Mb │GeForge Go 7400│intel PRO 3945ABG │HDA intel │1280x800
sv9cag
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό linuxovios » 16 Ιούλ 2010, 08:53

Βοήθα την κατάσταση και κάνε report ή ενημέρωνε με pm τους "παραβάτες".
Γνώσεις ⇛ Linux: Πολύ καλές ┃ Προγραμματισμός: Καλό επίπεδο ┃ Αγγλικά: Καλά

Linux Mint 19.2 σε custom made pc
Προδιαγραφές ⇛ AMD Ryzen 5 1600@3.9GHz2x8GB Corsair Vengeance LPX 3000 MHz DDR4Asus GeForce GTX 1050Audio: Realtek ALC1220Dell U2412 @ 1920x1200
Άβαταρ μέλους
linuxovios
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Mitsakos » 16 Ιούλ 2010, 15:09

Πολλοί από τους νεοεισερχόμενους ενημερώνονται άμεσα για τους κανονισμούς και το τρόπο δημιουργίας νέου θέματος.
Το θέμα είναι πόσοι από αυτούς σέβονται την ενημέρωση αυτή και διορθώνουν τα τυχόν λάθη. Δεν μπορούμε όπως και να διαγράφουμε ή να κλειδώνουμε κάποιο θέμα με "περίεργο" τίτλο ή greeklish κτλ την ώρα που κάποιος έχει μια ανάγκη για βοήθεια...
Απλά κάνουμε τις επισημάνσεις μας.
Γνώσεις ⇛ Linux: Not bad ┃ Προγραμματισμός: Λίγο┃ Αγγλικά: Πολύ Καλά
Λειτουργικό ⇛ 18.04 LTS x64
Προδιαγραφές ⇛ SONY VAIO VGN-NW21EF & DELL Inspiron 15 Series
>>Οδηγοί-How To-Tutorials<< && >>Οδηγίες προς νεοεισερχόμενους<<
Άβαταρ μέλους
Mitsakos
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Επιστροφή στο Γενικά