Συντονιστής: Geochr

argirisdel έγραψε:και επισης (προαιρετικο) να μου πει τι παραπανω κανει το ubuntu σε σχεση με τα παραθυρα( windows vista.)

argirisdel έγραψε:ακολουθησα τα vids που μου εδωσες καιθελω να κανω κατατμηση σκληρου πριν την εγκατασταση ubuntu.ετσι λοιπον ακολουθησα της οδηγιεσ του βιντεο (http://www.youtube.com/user/kalaitsa#p/u/12/_ZBk0MNXKj8) αλλα στο σημειο 2.17 μου βγαζει οτι εχω διαθεσιμο μονο 133 Mb ενω κανονικα εχο πανο απο 150 gb ...αλλα μου βγαζει το εξησ. (το μεγεθος του διαθεσιμο χωρου συρρικνωσης μπορει να περιοριστει εαν τα στιγμιοτυπα η τα αρχεια σελιδοποιησης ειναι ενεργοποιημενα στον τομο) ..μηπως μπορειτε να με βοηθησετε?ευχαριστω.

argirisdel έγραψε:λοιπον εκανα ανασυγκροτηση του δισκου και απο 133 τωρα εχο 830 (wow!)... μηπως φταει κατι αλλο?πηγα να κανω απο live usb και στο install εκει που διαλεγω να κανω κατι αλλο για να μην διαγραψω τα windows με βγαζει σε κατατμηση σκληρου...μηπως μπορω να το κανω απο εκει τον σκληρο μου?αν και μετα απο 2-3 κλικ κολλαει το ινσταλλ και πρεπει να κλεισω τοον υπολογιστη....

argirisdel έγραψε:το διαβασα και εκεινο το σημειο που λεει για το προβλημα μοθ λεει στο νουμερο 3 τουσ αλλαξω τα φωτα ...τι εννοει ?
να μπω απο λινουξ και να κανω απο εκει κατατμηση?