Γειά σας, είμαι νέος στο forum και στην χρήση Linux, (dualboot)
και η 1η μου εμπειρία/εντύπωση είναι άριστη, τόσο που σκέφτομαι στο μέλλον να παρατήσω τα Windows.
Όμως, με το που μπήκα στον κόσμο του Linux, άρχισαν τα προβλήματα, πριν προλάβω να το χαρώ...
Ομολογώ ότι έμεινα έκπληκτος από την προσπάθεια για επίλυση του προβλήματος που έλαβα από το forum ήταν άμεση και υπομονετική και παραδειγματική.
Αλλά !
Πιστεύω πως σε περιπτώσεις δύσκολων προβλημάτων και χρονοβόρων,
όπου η επίλυση ενός προβλήματος απαιτεί τον καθοδηγητή του forum και τον βοηθούμενο χρήστη να είναι αρκετή ώρα μπροστά στο pc,
πιστεύω πως θα έπρεπε να υπάρχει μια συνεννόηση ανάμεσα στους 2 τους, διότι...πέρα από τον κόσμο του Linux,
υπάρχει και ο πραγματικός, όπου και καθοδηγητής του forum, αλλά και ο χρήστης που λαμβάνει την βοήθεια,
έχουν υποχρεώσεις και δουλειές ο καθένας τους, και αν δεν υπάρχει συνεννόηση μεταξύ τους,
μπορεί ο ένας π.χ. να περιμένει τον άλλο για να συνεργαστούν, αλλά ο άλλος να μην μπορεί,
και έτσι να χάνεται πολύτιμος χρόνος για αυτόν που περιμένει, γιατί και αυτός έχει δουλειές να κάνει,
και ...
Πιστεύω να ήμουν κατανοητός, το ανέφερα με ύφος καλής πρόθεσης, σαν να συζητούσα ήρεμα με έναν φίλο μου,
και χωρίς να θέλω να πω κάτι άλλο.
Φιλικά
Μακης