Στο forum το search_id =newposts δουλέυει σωστά?

...οδηγοί-προτάσεις-ιδέες-σχόλια για το forum, την κοινότητα, το ubuntu

Συντονιστής: Geochr

Στο forum το search_id =newposts δουλέυει σωστά?

Δημοσίευσηαπό sokoban4ever » 27 Απρ 2009, 04:09

Παρατήρησα σήμερα ότι το:
search.php?search_id=newposts
δείχνει :
έγραψε:Καμία κατάλληλη αντιστοιχία δεν βρέθηκε.

Συμβαίνει κάτι με τον server η την php ;
"χάλασε " κάποια php function του ποδαριού μήπως;
Δεν το έχω ξαναδεί αυτό και μου έκανε εντύπωση.
Απλά ρωτάω :P
Θέλουμε και μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη ζωή και όσο θα ζούμε θα προσπαθούμε να την αποκτήσουμε ακόμα και αν πεθάνουμε προσπαθώντας, και αν κάποια στιγμή λιγίσουμε έχουμε το επίπεδο να πούμε κουράστηκα λίγο να ,να ξαποστάσουμε , ώστε να συνεχίσουμε πάλι δυνατοί ξανά.

Μήνυμα με αγάπη και αληλλεγγύη σε όλους τους ανθρώπους από όλους τους λαούς , ιδίως του Ελληνικού.
Άβαταρ μέλους
sokoban4ever
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Re: Στο forum το search_id =newposts δουλέυει σωστά?

Δημοσίευσηαπό Babis_ECE » 27 Απρ 2009, 12:12

Εμένα μια χαρά δουλεύει πάντως.. Σου συνέβη κάθε φορά που πατούσες να δεις τα Νέα Μηνύματα?
Apple MacBook Pro 13.3" Intel i5 2.3GHz (Early 2011)
Άβαταρ μέλους
Babis_ECE
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sokoban4ever » 27 Απρ 2009, 18:52

Babis_ECE έγραψε:Εμένα μια χαρά δουλεύει πάντως.. Σου συνέβη κάθε φορά που πατούσες να δεις τα Νέα Μηνύματα?

Βασικά συνέβη κατά τις 3 τα ξημερώματα.
Μετά αυτό το post βέβαια μου το εμφάνισε ...
Φαίνεται μάλλον κατά τις 3 η ώρα σταματάει να ανακοινώνει τις προηγούμενης μέρας τα post ως καινούργια.
Θέλουμε και μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη ζωή και όσο θα ζούμε θα προσπαθούμε να την αποκτήσουμε ακόμα και αν πεθάνουμε προσπαθώντας, και αν κάποια στιγμή λιγίσουμε έχουμε το επίπεδο να πούμε κουράστηκα λίγο να ,να ξαποστάσουμε , ώστε να συνεχίσουμε πάλι δυνατοί ξανά.

Μήνυμα με αγάπη και αληλλεγγύη σε όλους τους ανθρώπους από όλους τους λαούς , ιδίως του Ελληνικού.
Άβαταρ μέλους
sokoban4ever
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sudobash » 27 Απρ 2009, 19:12

sokoban4ever έγραψε:Βασικά συνέβη κατά τις 3 τα ξημερώματα.
Μετά αυτό το post βέβαια μου το εμφάνισε ...
Φαίνεται μάλλον κατά τις 3 η ώρα σταματάει να ανακοινώνει τις προηγούμενης μέρας τα post ως καινούργια.

Δεν έχει να κάνει με την αλλαγή της ημέρας καθώς αν έχεις μέρες να μπεις, σου εμφανίζει νέες δημοσιεύσεις και από προηγούμενες ημέρες.

Κοιτάζοντας λίγο τον κώδικα του phpBB, στην αναζήτηση νέων δημοσιεύσεων έχει, μεταξύ άλλων, σαν κριτήριο των αποτελεσμάτων το ότι ο χρόνος που έγινε η δημοσίευση πρέπε να είναι μεταγενέστερη από την τελευταία επίσκεψη του χρήστη. Οπότε ίσως να έκανες λίγο χρόνο να μπεις στο forum από την τελευταία σου επίσκεψη και κατά τη διάρκεια αυτή να μην έγινε κάποια νέα δημοσίευση και γι'αυτό να σου πέταξε το μήνυμα αυτό.
Ubuntu 9.10 32bit | 2 x Intel Core 2 Duo T5500 @ 1.66GHz | 2GB DDR2 RAM | Intel 950 Graphics
Richard Stallman wrote the compiler God used. The Big Bang was the Universe's first segfault.
Άβαταρ μέλους
sudobash
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sokoban4ever » 27 Απρ 2009, 20:11

Όντως είχα κάνει login logout (ξαναεπισκέφτηκα το forum) ...
Thanks nice to know :P

Άβαταρ μέλους
sokoban4ever
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Επιστροφή στο Γενικά