[Ψηφοφορία] Το θέμα είναι μόνο οι διαχειριστές+συντονιστές;

...οδηγοί-προτάσεις-ιδέες-σχόλια για το forum, την κοινότητα, το ubuntu

Συντονιστής: Geochr

Πιστεύετε ότι η τρέχουσα συζήτηση για την ομάδα διαχείρισης και συντονισμού του φόρουμ αρκεί;

Ναι, πιστεύω ότι η τρέχουσα συζήτηση για τον τρόπο επιλογής των διαχειριστών και συντονιστών του φόρουμ αρκεί. Δεν απαιτείται να συζητηθούν άλλες πτυχές της λειτουργίας του φόρουμ και της κοινότητας στην παρούσα φάση.
6
55%
Όχι, δεν πιστεύω ότι η τρέχουσα συζήτηση για τον τρόπο επιλογής των διαχειριστών και συντονιστών του φόρουμ αρκεί. Απαιτείται να συζητηθούν και άλλες πτυχές της λειτουργίας του φόρουμ και της κοινότητας στην παρούσα φάση.
2
18%
Τίποτε από τα παραπάνω: δημοσιεύω στο παρόν θέμα τις προτάσεις μου.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Δεν ξέρω - δεν απαντώ.
3
27%

Σύνολο ψήφων : 11

[Ψηφοφορία] Το θέμα είναι μόνο οι διαχειριστές+συντονιστές;

Δημοσίευσηαπό greatst » 10 Ιουν 2009, 11:11

Επειδή η άλλη ψηφοφορία που τρέχει αφορά ένα μόνο ζήτημα από αυτά που πρέπει κατά τη γνώμη μου να απασχολούν στην παρούσα φάση την κοινότητα, δημοσιεύω και την παρούσα ψηφοφορία και σας ζητώ να ψηφίσετε και να γράψετε και τη γνώμη σας.
προσωπική ιστοσελίδαgreatst in Launchpad

Γνώσεις ⇛ Linux: Όσο ζω μαθαίνω ┃ Προγραμματισμός: Μια χαρά ┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά

Mac mini (late 2009) (8GB RAM) με OS X 10.11.6 [και Ubuntu 16.04 Server amd64 και άλλες GNU/Linux εικονικές μηχανές με 2GB RAM, 128MB VRAM+3D_acceleration η κάθε μία].
Άβαταρ μέλους
greatst
seniorTUX
seniorTUX

Launchpad: greatst
IRC: greatst
Εκτύπωση

Re: [Ψηφοφορία] Το θέμα είναι μόνο οι διαχειριστές+συντονιστές;

Δημοσίευσηαπό ilpara » 10 Ιουν 2009, 11:29

Να προσθέσω ότι θα ήθελα όσοι ψηφίσουν:
  • Όχι, δεν πιστεύω ότι η τρέχουσα συζήτηση για τον τρόπο επιλογής των διαχειριστών και συντονιστών του φόρουμ αρκεί. Απαιτείται να συζητηθούν και άλλες πτυχές της λειτουργίας του φόρουμ και της κοινότητας στην παρούσα φάση.
  • Τίποτε από τα παραπάνω: δημοσιεύω στο παρόν θέμα τις προτάσεις μου.
να ποστάρουν εδώ συγκεκριμένα ποιες άλλες πτυχές θα ήθελαν να συζητήσουμε για να το πράξουμε (αν το μαντεύαμε θα τις είχαμε ήδη θέσει προς συζήτηση) ;)
*Oδηγίες προς Nεοεισερχόμενους*ΟδηγοίLive chat (IRC)
⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
⇛ Ubuntu 12.04 32bit
⇛ Dell M4300: T7500 (2.2GHZ 4MB) ┃ 2GB ┃ NVIDIA Quadro FX 360M (256MB) ┃ Intel 4965 ┃ 15.4" WUXGA
Άβαταρ μέλους
ilpara
powerTUX
powerTUX

IRC: ilpara
Εκτύπωση

Re: [Ψηφοφορία] Το θέμα είναι μόνο οι διαχειριστές+συντονιστές;

Δημοσίευσηαπό taratatzoum » 10 Ιουν 2009, 13:50

ψήφισα το 2 αλλά δεν έχω χρόνο αυτήν την στιγμή για να τεκμηριώσω την άποψη , επανέρχομαι... :)
Ιστολόγιο
1 Γνώσεις → Linux: Προχωρημένος ┃ Προγραμματισμός: Μέτριος ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Λειτουργικό → Slackware 13.37.0 64-bit (el_GR.utf-8)
3 Προδιαγραφές → CPU: 8x Intel Core i7 CPU Q 740 1.73GHz ‖ RAM 3894 MiB ‖ Dell Inc. - Dell Inc. Inspiron N5010
4 Κάρτες γραφικών: ATI Redwood [Radeon HD 5600 Series] ⎨1002:68c1⎬
5 Δίκτυα: wlan0: Broadcom BCM4313 802.11b/g/n Wireless LAN Controller ⎨14e4:4727⎬ ⋮ eth0: Realtek RTL8101E/RTL8102E PCI Express Fast Ethernet controller ⎨10ec:8136⎬
taratatzoum
daemonTUX
daemonTUX

Launchpad: rizitis
IRC: rizitis or rtz
Εκτύπωση

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Γενικά