DrGreem έγραψε:Θα ήθελα να σας ρωτήσω περί του Ubuntu Store.
Όσοι τυχόν έχουν παραγγείλει, πόσο περίπου καιρό έκαναν τα πράγματα για να σας έρθουν?
Επίσης εμένα για τα μεταφορικά λέει 11 ευρώ (έχω επιλέξει την απλή μεταφορά
Registered Air Mail (Shipping to GR : 0.76 kg(s)): € 11.44 ).
Υπάρχουν όμως και κάποιες άλλες έξτρα χρεώσεις?
Εμένα για τα 2,6 κιλά που ήταν το πακέτο είχε μόνο UPS σαν επιλογή και ήρθε σε μια εβδομάδα ακριβώς (15/9 τα έστειλαν και 22/9 τα παρέλαβα)
Τώρα το Registered Air mail προφανώς φεύγει με το Αγγλικό ταχυδρομείο και είναι κάτι αντίστοιχο με το συστημένο που έχουν τα δικά μας τα ΕΛΤΑ. Βάση της εμπειρίας μου από το ebay μπορώ να πω ότι μπορεί να κάνει από 3 μέχρι και 6 εργάσιμες να φτάσει από την ημέρα που θα το στείλει ο πωλητής (εξαρτάται και από το πού στην Αγγλία βρίσκεται).
Σε περίπτωση εορτών ή αργίων μπορέι να υπάρξει καθυστέρηση.
Επειδή τυχαίνει να περιμένω παραγγελία (για κάτι μελάνια) από Αγγλία με έχουν πληροφορίσει ότι είχαν απεργίες στο ταχυδρομείο και μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις.
Όταν λες κρυφές χρεώσεις τι εννοείς? Στο checkout εκεί που είδες τα μεταφορικά σου δείχνει την τελική τιμή των προϊόντων (μαζί με φπα γιατί είμαστε εντός της ευρωζώνης) και τα μεταφορικά. Δεν έχει κάποια άλλη χρέωση μετά από αυτό. Τελωνείο δεν πληρώνουμε λόγω ευρωζώνης πάλι επειδή τα στέλνουν από Αγγλία.