Υ.Γ.: Παιδιά χίλια συγνώμη αν το θέμα μου είναι σε λάθος κατηγορία, και συγνώμη αν έχει μπει ξανά παρόμοιο θέμα (που λογικά θα έχει μπει) αλλά έψαξα και δεν βρήκα κάτι... Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Συντονιστής: Geochr

john7gr έγραψε:Η ερώτηση που θέλω να κάνω λοιπών, είναι τι παραπάνω μου προσφέρουν το ubuntu από τα windows; Δηλαδή τι παραπάνω μπορώ να κάνω ώστε να αξιοποιήσω τις δυνατότητες τους; Γιατί μέχρις στιγμής, εκτός του ότι είναι λίγο πιο γρήγορα, δεν έχω παρατηρήσει κάτι διαφορετικό από τα windows...

john7gr έγραψε:Καταρχάς να πω μια καλησπέρα και να χαιρετήσω όλη την κοινότητα που από τα posts που έχω διαβάσει, μου φαίνεται πολύ φιλική και πρόθυμη να βοηθήσει! Είχα windows 7 και αποφάσισα να βάλω παράλληλα και ubuntu, γιατί έχω διαβάσει πολύ θετικά σχόλια και μου φαίνονται πολύ πιο φιλικά... Η ερώτηση που θέλω να κάνω λοιπών, είναι τι παραπάνω μου προσφέρουν το ubuntu από τα windows; Δηλαδή τι παραπάνω μπορώ να κάνω ώστε να αξιοποιήσω τις δυνατότητες τους; Γιατί μέχρις στιγμής, εκτός του ότι είναι λίγο πιο γρήγορα, δεν έχω παρατηρήσει κάτι διαφορετικό από τα windows...
Υ.Γ.: Παιδιά χίλια συγνώμη αν το θέμα μου είναι σε λάθος κατηγορία, και συγνώμη αν έχει μπει ξανά παρόμοιο θέμα (που λογικά θα έχει μπει) αλλά έψαξα και δεν βρήκα κάτι... Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

malos έγραψε:ακόμα και με photoshop