Αναβάθμιση (όταν έρθει η ώρα) σε 10.04

...οδηγοί-προτάσεις-ιδέες-σχόλια για το forum, την κοινότητα, το ubuntu

Συντονιστής: Geochr

Αναβάθμιση (όταν έρθει η ώρα) σε 10.04

Δημοσίευσηαπό quantis » 17 Δεκ 2009, 23:32

Καλησπέρα,

Θέλω να ρωτήσω το εξής: Όταν με το καλό γύρω στο Μάιο είναι ώριμος ο καιρός να πέσει από το δέντρο της Canonical το φρούτο του 10.04, θα βγει στο 8.04 που έχω τώρα αυτόματη ειδοποίηση για ενημέρωση από το Synaptic; :?

Εαν αποφασίσω να κάνω ενημέρωση το Ubuntu 8.04 που έχω τώρα, θα μου αλλάξει προφανώς τα φώτα και δε θα ξέρω που παν τα τέσσερα. :?

Επίσης, ο σκύλος μου ο Billy είναι πια ένας γέρος ποιμενικός και μαζί του γέρασε και ο ποιμενικός Athlon XP 2600+ στα 1.9GHz με 1.5GB RAM αλλά πρόσφατη τοποθετημένη nVIDIA (αθόρυβη).

Επίσης μια ερώτηση τεχνικού περιεχομένου αν ξέρει κανείς ας απαντήσει: Το τροφοδοτικό (τελικά μάλλον αυτό είναι και όχι το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή), ανεβοκατεβάζει ταχύτητες και με πιάνει ίλιγγος. Μου προτείνετε να βάλω UPS;

Ευχαριστώ πολύ
Εικόνα
quantis
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: Αναβάθμιση (όταν έρθει η ώρα) σε 10.04

Δημοσίευσηαπό giormatsis » 17 Δεκ 2009, 23:59

quantis έγραψε:Καλησπέρα,

Θέλω να ρωτήσω το εξής: Όταν με το καλό γύρω στο Μάιο είναι ώριμος ο καιρός να πέσει από το δέντρο της Canonical το φρούτο του 10.04, θα βγει στο 8.04 που έχω τώρα αυτόματη ειδοποίηση για ενημέρωση από το Synaptic; :?

Εαν αποφασίσω να κάνω ενημέρωση το Ubuntu 8.04 που έχω τώρα, θα μου αλλάξει προφανώς τα φώτα και δε θα ξέρω που παν τα τέσσερα. :?

Επίσης, ο σκύλος μου ο Billy είναι πια ένας γέρος ποιμενικός και μαζί του γέρασε και ο ποιμενικός Athlon XP 2600+ στα 1.9GHz με 1.5GB RAM αλλά πρόσφατη τοποθετημένη nVIDIA (αθόρυβη).

Επίσης μια ερώτηση τεχνικού περιεχομένου αν ξέρει κανείς ας απαντήσει: Το τροφοδοτικό (τελικά μάλλον αυτό είναι και όχι το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή), ανεβοκατεβάζει ταχύτητες και με πιάνει ίλιγγος. Μου προτείνετε να βάλω UPS;

Ευχαριστώ πολύ

Μην αγχώνεσαι απο τώρα μόλις έρθει εκείνη η ώρα εδώ θα είμαστε να το δούμε . :lol:
όσο για το τροφοδοτικό ετοιμάσου να το αλλάξεις.άλλα πριν προσπάθησε να το καθαρίσεις θα του δώσει λίγο χρόνο ζωής ακόμα :thumbup:
"Any society that would give up a little liberty to gain a little security will deserve neither and lose both."
Επίπεδο Γνώσεων: Linux: /Μέτριο / Προγραμματισμός: Όχι/ Αγγλικά: Καλά/
Compaq nc6120 512 Ram Ubuntu 10.4
Άβαταρ μέλους
giormatsis
dudeTUX
dudeTUX

IRC: giormatsis
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό vista killer » 18 Δεκ 2009, 15:15

Αν νομίζει ότι το τροφοδοτικό είναι έτοιμο να αφήσει αυτό τον μάταιο κόσμο τότε πάρε ένα άλλο. Θα δώσει ζωή στον υπολογιστή σου. Οσό για την αναβάθμιση θα σου πρότεινα να περιμένεις τουλάχιστον ένα μήνα αφού κυκλοφορήσει η 10.04. Είναι δύσκολες οι αναβαθμίσεις από lts σε lts και δεν πετυχένουν πάντα.
Άβαταρ μέλους
vista killer
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό giormatsis » 18 Δεκ 2009, 15:52

vista killer έγραψε:Αν νομίζει ότι το τροφοδοτικό είναι έτοιμο να αφήσει αυτό τον μάταιο κόσμο τότε πάρε ένα άλλο. Θα δώσει ζωή στον υπολογιστή σου. Οσό για την αναβάθμιση θα σου πρότεινα να περιμένεις τουλάχιστον ένα μήνα αφού κυκλοφορήσει η 10.04. Είναι δύσκολες οι αναβαθμίσεις από lts σε lts και δεν πετυχένουν πάντα.

Άν δουλεύει όπως μου δουλευει η Α1 τώρα πιστεύω οτι δέν θα υπαρξει κανένα πρόβλημα. :thumbup:
Κάθισε στο πι σι λες και έχω κανονική έκδοση είναι απίστευτο. :lol:
Με καθαρή εγκατάσταση όμως ;)
Aπο lts σε lts είναι σίγουρα δύσκολα τα πράγματα αλλά στο λίνουξ όλα γίνονται. :mrgreen:
"Any society that would give up a little liberty to gain a little security will deserve neither and lose both."
Επίπεδο Γνώσεων: Linux: /Μέτριο / Προγραμματισμός: Όχι/ Αγγλικά: Καλά/
Compaq nc6120 512 Ram Ubuntu 10.4
Άβαταρ μέλους
giormatsis
dudeTUX
dudeTUX

IRC: giormatsis
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό mrjack » 18 Δεκ 2009, 16:07

giormatsis έγραψε:
Aπο lts σε lts είναι σίγουρα δύσκολα τα πράγματα ...

Και γενικοτερα, σε καθε εκδοση διανομης.
Άβαταρ μέλους
mrjack
seniorTUX
seniorTUX

IRC: mrjack
Εκτύπωση

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Γενικά