Λίγη βοήθεια σε C (please)  Το θέμα επιλύθηκε

...IDE, compilers, κλπ

Συντονιστής: konnn

Re: Λίγη βοήθεια σε C (please)

Δημοσίευσηαπό giannisperrakis » 10 Ιαν 2011, 22:40

@ant_0611 Το πρόβλημα υπήρχε απο πριν βάλω το κενό. οπότε δεν είναι αυτό. Διάβασα τους δείκτες τα Xmas αλλά όταν έκανα την άσκηση δεν μου ήρθαν στο μυαλό γιατί είχαμε κάνει κάτι παρόμοιο στο ΤΕΙ χωρίς...
@PaNick ε κάτι μπορεί να μου ή σου ξέφυγε στο copy-paste εμένα εκτελείτε, έχω warnings για σύγκριση string με char αλλά τίποτα άλλο
Σωστό αλλά το θεώρησα περιττό να αρχικοποιήσω το trigwno καθώς όταν πλέον χρησιμοποιηθούν αυτά που έχει μέσα, έχουν ήδη διαβαστεί από το πληκτρολόγιο, θα το διορθώσω . Thanx, που μου έδειξες το ερωτηματικό... είναι η 3η-4η φορά που κάνω το ίδιο περίπου λάθος :D Δεν νομίζω να θέλει οπωσδήποτε δείκτες, του έστειλα mail... Σε αυτό με τους λογικούς τελεστές έχεις πάλι δίκιο αν και τώρα παρατήρησα το λάθος...
@konn με τις άλλες γλώσσες δεν ασχολούμαι πλέον, μόνο C... Το βιβλίο είναι πολύ αναλυτικό σε βαθμό εκνευριστικό και μπαίνει σε περιττές λεπτομέρειες. Κάποια στιγμή όταν έχω χρόνο θα κάτσω να το διαβάσω αλλά προς το παρόν προτιμώ να διαβάζω από τις σημειώσεις μου και τα αρχεία από τις διαλέξεις και τα εργαστήρια που μας δίνει ο καθηγητής μέσω e-class...
@pc_magas Σωστά, ποτέ δεν ξέρεις(Άσχετο το ότι δεν το βλέπω, but who knows)
Let's get back to work...
Γνώσεις ⇛ Linux: μπόλικες ┃ Προγραμματισμός: Ναι | Αγγλικά: Άριστα
Λειτουργικά: Ubuntu 12.10 & Win8 (λόγω της σχολής) σε Sony Vaio VPCW12J1E
Προδιαγραφές ⇛ Intel Atom N280 │ 1GB RAM │ Intel Mobility 945GME Express│ 1333x768
Άβαταρ μέλους
giannisperrakis
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: Λίγη βοήθεια σε C (please)  Το θέμα επιλύθηκε

Δημοσίευσηαπό PaNick » 10 Ιαν 2011, 22:52

Γιάννη, κάτι που ξέχασα να σου πω και είναι το πιο σημαντικό: καλώς ήρθες στον υπέροχο κόσμο του προγραμματισμού και της δημιουργίας απ΄ το τίποτα του σωρού κώδικα, συντεταγμένων προγραμμάτων με συγκεκριμένο input και output :-)

Η γλώσσα που διάλεξες είναι η βίβλος του προγραμματισμού και απ΄ αυτές που θα σου ανοίξουν τις περισσότερες πόρτες στο μέλλον. Καλό κουράγιο και καλή επιτυχία στην εργασία σου!

ΥΓ: το RTFM πήγαινε στο ότι δεν ξέρεις ακόμη τη σύνταξη των printf(), scanf() και πας να τις χρησιμοποιήσεις, χωρίς να έχεις διαβάσει :geek: ολόκληρο και κατά γράμμα το manual τους!
PaNick
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό giannisperrakis » 11 Ιαν 2011, 00:16

Χίλια ευχαριστώ για την βοήθεια :!: Καλό βράδυ, καλή χρονιά και καλώς σας βρήκα :!: :!: :!: :)
Προδιαγραφές ⇛ Intel Atom N280 │ 1GB RAM │ Intel Mobility 945GME Express│ 1333x768
Άβαταρ μέλους
giannisperrakis
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό pc_magas » 11 Ιαν 2011, 11:09

@giannisperrakis
Off topic:
Τει Λαμίας Πας?
My blog|Κυπριακή Κοινότητα Ελευθέρου Λογισμικού Λογισμικού ανοικτού Κώδικα
Γνώσεις Linux:Ποτέ αρκετές|Προγραμματισμός: Php, javascript, nodejs, python, bash |Aγγλικά:Καλά
Οι υπολογιστές μου:
Spoiler: show
Ubuntu 16.04 64 bit σεIntel(R) Pentium(R) CPU G4400 @ 3.30GHz, 16Gib Ram, 500Gib Hard Disk, και κάρτα γραφικών Nvidia Geforce GT610
Lubuntu 14.04 σε Dell Inspiron mini 10(1010) intel Atom Z500 1Gb ram και gma500 (εδώθη σε άλλον)
Kubuntu 16.04 Lenovo G70 Intel i5 Nvidia Grapgics Card, Intel Graphics card (έχει 2) με Nouveau, 16Gb RAM, 126GB SSD Σκληρό Δίσκο
Άβαταρ μέλους
pc_magas
powerTUX
powerTUX

Launchpad: pc_magas
IRC: pc_magas
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό giannisperrakis » 11 Ιαν 2011, 18:36

Off topic:
Όχι, δεν το είχα στο μηχανογραφικό μου.
Στον Άγιο Νικόλαο είμαι, στο Τμήμα επιχειρηματικου σχεδιασμού και πληροφοριακών συστημάτων.
Άβαταρ μέλους
giannisperrakis
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Εφαρμογές για Ανάπτυξη Λογισμικού