clepto έγραψε:να πω κάτι εγώ, δεν ξέρω java αλλά από απλή λογική, μπορεί να είναι και βλακεία...
γιατί δεν ελέγχεις πρώτα για το ένα και τα αποτελέσματα που θα πάρεις μετά με το άλλο;
οχι δε γινεται ετσι, το trigger γινεται μοναδικη φορα στην βαση. Αυτό που λές θα είχε νοημα αν η mysql υποστηριζε τομή ή διαίρεση.
vasster έγραψε:Η ερώτηση σου είναι ασαφής. Δεν μπόρεσα να καταλάβω τι θέλεις να κάνεις. Προσπάθησε ξανά να εκφράσεις το θέμα σου, εν ανάγκη με παραδείγματα.
Επειδή θελω να ελεγξω. 2 πεδία ενός πίνακα ταυτόχρονα, όπως γράφω και στο παράδειγμα (surname='smt' AND mail='smt').Όταν γίνεται έλεγχος σε ενα πεδιο,γενικα. πχ (surname='smt') ή (mail='smt') έχω αποτέλεσμα ,αλλά όχι επιθυμητο.
Αυτο που θέλω να πω είναι ότι για κάποιο τρόπο δεν δέχεται καθόλου για 2 πεδία.Δε πετάει καποιο exception, απλά δε βγάζει καν αποτέλεσμα.
- Κώδικας: Επιλογή όλων
database.readdb_index("select poso from xrewseis where epwnumo='"+human+"' and "
+ "mhnas='"+minas+"'" ,1);
Πραγματικά δε ξέρω κιολας αν είναι υλοποιήσιμο,γιατι σε οτι και αν έψαξα (βιβλια ,google) δεν υπήρχε κάτι παρόμοιο.