XAMPP ή LAMP  Το θέμα επιλύθηκε

...IDE, compilers, κλπ

Συντονιστής: konnn

Re: XAMPP ή LAMP

Δημοσίευσηαπό The_Mentor » 31 Ιαν 2009, 17:02

O Administrator προσπάθησε να σε βοηθήσει. Η εμπειρία του είναι μεγάλη και θέλησε να σου δώσει κάποιες συμβουλές. Αν δεν θέλεις να τις ακολουθήσεις είναι δικαίωμά σου. Δεν υποχρεούμεθα όμως να διαβάζουμε την απρόκλητη επίθεση σου σε αυτόν.

έχεις λάβει μια προειδοποίηση απο εμένα. Το όριό σου είναι 3. ελπίζω την επόμενη φορά να είσαι περισσότερο προσεκτικός.
The_Mentor
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dyrer » 31 Ιαν 2009, 17:10

Όσο για το θέμα επίθεσης δεν νομίζω ότι εκανα, απλά είπα οτι δεν πρέπει να θεωρούμε αντρικό ότι είναι σε πιο low lever, γραμμή εντολών και όχι τις έτοιμες λύσεις όπως το XAMPP.

Ευχαριστώ πολύ
Το WordPress στα Ελληνικά
MegaBlogSite
To Προσωπικό Μου Ιστολόγιο
Άβαταρ μέλους
dyrer
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό The_Mentor » 31 Ιαν 2009, 17:13

ε, τότε μάλλον δεν ξέρεις και να διαβάζεις γιατί αν πρόσεξες ο Admin μίλησε για αντρικό τρόπο!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και όχι εγώ.

Απο την άλλη αν θέλεις να μας χαιρετίσεις τον πλάτανο κάντο σε παρακαλώ. Μη σε κρατάμε...

edit> να έχεις και το κουράγιο να κρατάς τα μηνύματά σου και να μην τα αλλάζεις στο δευτερόλεπτο...
The_Mentor
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dyrer » 31 Ιαν 2009, 17:18

το σκεφτηκα καλυτερα. Δεν αξίζει τον κόπο να μαλώνουμε.
Και ειδα πριν δημοσιευσεις εσύ την απάντηση οτι ο διαχειριστής μίλησε για αντρικά θέματα.
Δεν υπάρχει λόγος να σφαζόμαστε, κάνω λάθος;
MegaBlogSite
Άβαταρ μέλους
dyrer
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό The_Mentor » 31 Ιαν 2009, 17:20

απο εμένα κανένα. Ούτε και υπάρχει πρόβλημα.

θα καθαρίσω το τόπικ απο τα εκτός θέματος μηνύματα και συνεχίζετε...
The_Mentor
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό bullgr » 31 Ιαν 2009, 17:23

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί κολλάνε στις λέξεις...
Αυτό που ήθελα να τονίσω είναι πως είναι καλό κάποιος εάν έχει την δυνατότητα από άποψης εξοπλισμού να προσπαθήσει να στήσει έναν Ubuntu LAMP Server αντί να καταφεύγει σε γρήγορες και πρόχειρες (κατά τη γνώμη μου) λύσεις όπως το Xampp.

Γιατί έτσι το κέρδος είναι διπλό: Και θα μπορεί να δοκιμάζει τις ιστοσελίδες του αλλά θα έχει εμπλουτίσει τις γνώσεις του πάνω στο Ubuntu. Που είναι το κακό δηλαδή σε αυτό που έγραψα; Στη λέξη "αντρικό"; Δηλαδή εάν έγραφα πχ αντί για "αντρικό εργαλείο", έγραφα "ισχυρό εργαλείο" θα πείραζε; Ή να χρησιμοποιούσα αγγλικούς όρους "The hard way"; Θα ήταν πιο κομψό τότε;

Δεν μπορώ να καταλάβω μερικές φορές γιατί μερικοί κολλάνε στις λέξεις και αφήνουν την ουσία... Δηλαδή απ' όλο το post μου έμεινε η εντύπωση της λέξης "αντρικό"... Ποιάνουμε δηλαδή το δέντρο και αφήνουμε το δάσος...

Μήπως πρέπει τελικά να γράφουμε μονίμως με το "σεις" και με το "σας", ως γαλαζοαίματοι για να μην κολλάνε μερικοί στις λέξεις;

Έλεος πια...
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ... HASTA SIEMPRE...
Άβαταρ μέλους
bullgr
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dyrer » 31 Ιαν 2009, 17:27

Απλά οταν κάποιος είναι νέος στο χώρο, να στείσει ενα σερβερ ειναι πολύ δύσκολα. Το γνωρίζεις μάλλον. Δεν κόλησα πουθενά απλά εχω μια διαφορετική άποψη στο θέμα.
ps
Ωραία η basic του Spectrum ;)
MegaBlogSite
Άβαταρ μέλους
dyrer
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό linuxman » 31 Ιαν 2009, 18:16

Εδώ είσαι τελείως λάθος , όταν κάναμε Παρουσίαση εγκατάστασης Ubuntu Server in http://www.thelug.gr ναι υπήρχαν απορίες άλλα πάνω απο 20 άτομα που ήτανε κατάλαβαν αρκετά καλά τι πρέπει να γίνει για να στήσουν ένα Server στα "γρήγορα" , και ειδικά όταν υπάρχουν τα βήματα απλά τα ακολουθείς και αν κάτι δεν καταλάβεις ρωτάς και ψάχνεις , δεν είναι δύσκολο καθόλου απλά θέλει το μεράκι και μερικά βήματα να κάνεις .
Και αυτό είναι το σωστό μόνο στην περίπτωση που διαθέτεις εξοπλισμό , ναι εάν δεν το έχεις τότε αλλάξει το θέμα , άλλα εάν ναι τότε έτσι πρέπει να γίνει τότε θα καταλάβεις το πως γίνεται σε πραγματικά Server και ποιες είναι δυσκολίες και γιατί κάποια πράγματα είναι διαφορετικά από ότι ήξερα μέχρι τώρα.
Και με ένα εικονικό server on Virtualbox μπορείς να το κάνεις πάλη σαν πραγματικό θα είναι άσχετα εάν τρέχει σαν ένα πρόγραμμα .
Οδηγίες προς Νεοεισερχόμενους
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
http://www.greeklug.gr
Άβαταρ μέλους
linuxman
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό greatst » 31 Ιαν 2009, 18:24

bullgr έγραψε:

...

Εάν είσαι όμως Ubunteros και θέλεις να σέβεσαι τον εαυτό σου, ...

...

Off topic:
αυτό το "Ubunteros" δίνει και μια ... λάτιν διάσταση να υποθέσω? :D
προσωπική ιστοσελίδαgreatst in Launchpad

Γνώσεις ⇛ Linux: Όσο ζω μαθαίνω ┃ Προγραμματισμός: Μια χαρά ┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά

Mac mini (late 2009) (8GB RAM) με OS X 10.11.6 [και Ubuntu 16.04 Server amd64 και άλλες GNU/Linux εικονικές μηχανές με 2GB RAM, 128MB VRAM+3D_acceleration η κάθε μία].
Άβαταρ μέλους
greatst
seniorTUX
seniorTUX

Launchpad: greatst
IRC: greatst
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό weby » 31 Ιαν 2009, 18:52

Α .. καλά και εγώ νόμιζα ότι στο forum του Joomla βγαίνουν μαχαίρια..!!!!
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Ναι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 8.10 32bit σε P4 3.0Ghz
Προδιαγραφές ⇛ 1GB │ CRT 20"
Άβαταρ μέλους
weby
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Εφαρμογές για Ανάπτυξη Λογισμικού