Λοιπον το έψαξα λιγουλάκι και επέστρεψα δριμύτερος... τουτέστιν με πιο συγκεκριμένες απορίες.
Λοιπον αρχικα να ξεκαθαρίσω τι θα ήθελα... θα ήθελα ενα web site με 2-3 σελίδες (σε κάθε menu) και να έχει και forum...
αν δεν γινεται αυτο παιρνω σκετο το forum ok αλλα μετα δεν μπορω να το κάνω site ε??? :/
Διαβασα οτι δεν χρειάζεσαι τρομέρες γνώσεις στην PHP κτλπ καθως η ιδια η εταιρεια απο την οποια θα αγοράσεις το πακετάκι
σου προσφέρει εναν sitebuilder ή φορουμ bulider για να προσθέσεις τις πινελιές σου

δεν εχω προβλημα να πάρω ενα script σε php
και να το παραμετροποιήσω και μετα να το βάλω μεσα απλα επειδη ασχολουμαι με τη C δεν θα ηθελα τωρα να μπλεξω με το web.... τουλαχιστον
οχι from the scratch που λενε.... θα ηθελα ομως να έχει χωρο αυτο που θα αγορασω ωστε να έχει χρηστες μεσα αν χρειαστει.... Οι τιμες ειναι 2-8 ευρω το μήνα??? ή ολο το χρονο??? γιατι εχω μπερδευτει :S
επισης διάβασα πως τα σημαντικοτερα που πρεπει να κοιταξω πριν πάρω καποιο πακετάκι ειναι ->
1. Disk space (το θελω)
2. Ευρος ζώνης BW ( οπωςσδηποτε)
3. Subdomains (δεν με ενοχλει τοσο)
4. FTP access (αν ποτε στειλω δικα μου scripts στον σερβερ που φιλοξενει το σαιτ μου???? )
5. Dedicated IP (αυτο το θελω)
6. Detailed website stats (και αυτο το θελω)
Θενκ ιν αντβάνς ... θελω το πολυ σε ενα μηνα απο τωρα να έχω φτιαξει ας πουμε ενα δικο μου σαιτ με φορουμ
ή εστω ενα φορουμ ... το οποιο δεν θα σκιζει βεβαια απο εμφανιση αλλα θα εχει δυνατοτητες να αναπτυχθει στο μελλον και να αντεξει
καποιους χρηστες μεσα!!!! 500+

Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 σε Dual Boot με Windows 7
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής : Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @3.07Ghz (64bit)
RAM : Kingston 2GB
HDD : Coreshare 500GB
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]