Δημιουργία Web Site απο έτοιμες πλατφόρμες

...IDE, compilers, κλπ

Συντονιστής: konnn

Re: Δημιουργία Web Site απο έτοιμες πλατφόρμες

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 28 Φεβ 2012, 21:12

Εννοουνται αυτα.... το domain ειναι το Α και το Ω ... η εμφάνιση σχεδον στα παντα παιζει καθοριστικο ρολο.
Ας μην κοροιδευομαστε , το ονομα που θα πρεπει να βρεις θα πρεπει να ειναι ωραιο - μικρο - περιεκτικο και να ειναι και μνημονικο !!! Δεν εχω προβλημα να προσθεσω δικα μου σκριπτς σε php μεσα στο σαιτ μετα
απλα ξερεις να κατσω να το φτιαξω απο το 0 δεν προκειται.... :/ θελω πανω απο 1 χρονο... τελοςπαντων επειδη φευγω και
φανταρος σε 2 μηνες δεν ξερω κατα ποσο αξιζει να αγορασω ενα domain για 2 χρονια.... και αν θελει αναβαθμισεις και εχω να παρω αδεια
καιροοο??? ποιος θα του τις κανει???? :P το σκεφτομαι και αυτο να σου πω την αληθεια.

Ποια η γνωμη σου?

p.s Φανταζομαι ακομη και αν αγορασω χωρο και στην αρχη βαλω ενα φορουμ εφοσον αυτος ο χωρος ειναι δικος μου δεν μπορω μετα να καταργησω το φορουμ και να προσθεσω στον ιδιο κατι αλλο ας πουμε?
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 σε Dual Boot με Windows 7
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής : Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @3.07Ghz (64bit)
RAM : Kingston 2GB
HDD : Coreshare 500GB
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

IRC: Star_Light
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Αποστόλης » 28 Φεβ 2012, 21:39

Ναι, εφόσον δεν δημιουργείς θέματα σχετικά με την ασφάλεια ή το performance του server μπορείς να βάλεις ότι γουστάρεις στο χώρο σου. Τον πληρώνεις ούτως ή άλλως.
Οι μόνοι περιορισμοί που μπορεί να προκύψουν έχουν να κάνουν με το αν η τεχνολογία του server υποστηρίζει αυτό που θέλεις να κάνεις.

Πάμε και στο θέμα.
Προσωπική μου άποψη είναι οτι αν θέλεις να κάνεις οτιδήποτε επαγγελματικό (ψιλό/ημί/καθαρά επαγγελματικό) μην το κάνεις.
Στρατός και "κανονική" ζωή σπάνια συνδυάζονται. Αν είσαι το 5% που μπορεί να τα συνδυάσει ok.
Αλλιώς άστο. Πεταμένα λεφτά. Και πιθανώς γνωριμίες και ευκαιρίες που όχι απλώς τις έχασες αλλά τις έκαψες. Ακόμα χειρότερα...
Φαντάσου να πας να κάνεις κάτι καλό και να φανείς αναξιόπιστος και αφερέγγυος επειδή ο επιλοχίας ζοχαδιάστηκε πρωϊνιάτικα και δεν σε αφήνει να κάτσεις μισή ώρα στο laptop.
Αντε μετά να αποδείξεις στον πελάτη (ή "πελάτη") οτι δεν είσαι ελέφαντας.

Αν πάλι το κάνεις για το κέφι σου, ok.
Γιατί όχι.
Οτι και όποτε γουστάρεις κάνεις.
Γνώσεις ⇛ Linux:Μέτριο┃ Προγραμματισμός:Ναι ┃ Αγγλικά: Αρκετά Καλά
Λειτουργικό ⇛ Arch Linux 64bit ┃ Ubuntu Studio 10.4 64bit
Προδιαγραφές ⇛ HP Pavillion dv7 1199ev ┃ Intel 2 Core Duo T 9400, 2.53 Ghz ┃ 4GB ┃ NVIDIA GeForce 9600M GT ┃ Intel 82801I (ICH9 Family) HD Audio ┃ TFT 17" 1440x900
Αποστόλης
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 28 Φεβ 2012, 22:52

Δεν ειναι ακριβως κατι επαγγελματικο... βασικα δεν ειναι καθολου κατι επαγγελματικο.
Απλα θέλω να φτιάξω ένα ωραιο μέρος ωστε να μαζευόμαστε τα φιλαράκια και να κάνουμε το κέφι
και την πλάκα μας. Ηδη έχω ένα groupaki δικο μου στο facebook .
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 29 Φεβ 2012, 01:10

Βρηκα αυτο εδω

http://www.1host.gr/web-hosting/

Πως σου φαινεται???? Έχει και site builder μεσα λεει !
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Αποστόλης » 29 Φεβ 2012, 11:29

Τι να σου πω.
Απ' έξω όλα καλά φαίνονται...
Και την εταιρεία δεν την έχω ακούσει.
Πάντως οι τιμές καλές είναι.
Γνώσεις ⇛ Linux:Μέτριο┃ Προγραμματισμός:Ναι ┃ Αγγλικά: Αρκετά Καλά
Λειτουργικό ⇛ Arch Linux 64bit ┃ Ubuntu Studio 10.4 64bit
Προδιαγραφές ⇛ HP Pavillion dv7 1199ev ┃ Intel 2 Core Duo T 9400, 2.53 Ghz ┃ 4GB ┃ NVIDIA GeForce 9600M GT ┃ Intel 82801I (ICH9 Family) HD Audio ┃ TFT 17" 1440x900
Αποστόλης
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 29 Φεβ 2012, 17:01

Αποστόλης έγραψε:Τι να σου πω.

Kοιταξε επειδη ηθελα να τους ρωτησω κατι συγκεκριμενο δοκιμασα
να παρω τηλεφωνο στο τηλ. κεντρο που αναγράφει στην κορυφη της σελιδας πανω πανω...
10-17.00 ειναι οι ωρες τους απο οσο ειδα και παροτι πηρα 2-3 φορες τηλεφωνο κανεις δεν απαντησε...
αυτο δεν μ αρεσε ομολογω γιατι μεσα στο σαιτ λεει για 24ωρη εξυπηρετηση ακομη και στις 4 το χάραμα!!!!!
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό 1host » 01 Μαρ 2012, 01:08

Star_Light έγραψε:
Αποστόλης έγραψε:Τι να σου πω.

Kοιταξε επειδη ηθελα να τους ρωτησω κατι συγκεκριμενο δοκιμασα
να παρω τηλεφωνο στο τηλ. κεντρο που αναγράφει στην κορυφη της σελιδας πανω πανω...
10-17.00 ειναι οι ωρες τους απο οσο ειδα και παροτι πηρα 2-3 φορες τηλεφωνο κανεις δεν απαντησε...
αυτο δεν μ αρεσε ομολογω γιατι μεσα στο σαιτ λεει για 24ωρη εξυπηρετηση ακομη και στις 4 το χάραμα!!!!!

Καλησπέρα σας,

Το τηλεφωνικό κέντρο(2310444211 / 2312134678) λειτουργεί 10:00-17:00 - Δευτέρα-Παρασκευή. Ίσως να υπήρχαν γραμμές γι'αυτό να μη μπορέσατε να πιάσετε γραμμη . Μπορείτε να μας στείλετε email στο sales@1host.gr για οτιδήποτε απορίες έχετε , ή , ακόμα καλύτερα, καλέστε στο 2310444211 αύριο , ώστε να μιλήσουμε μαζί(Αλέξανδρος) για οτιδήποτε χρειάζεστε. Αν θέλετε, στείλτε μου με pm το email/κινήτο σας ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

/////
Στο pc master τεύχος Μαρτίου πάντως, υπάρχει ένα how to άρθρο για δημιουργία website μέσα από τα εργαλεία της εταιρείας μας(sitebuilder + softaculous)
Μπορείτε να το διαβάσετε και να φτιάξετε δωρεάν την ιστοσελίδα σας!
1host
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 01 Μαρ 2012, 02:50

1host έγραψε:

Καλησπέρα σας,

Το τηλεφωνικό κέντρο(2310444211 / 2312134678) λειτουργεί 10:00-17:00 - Δευτέρα-Παρασκευή. Ίσως να υπήρχαν γραμμές γι'αυτό να μη μπορέσατε να πιάσετε γραμμη . Μπορείτε να μας στείλετε email στο sales@1host.gr για οτιδήποτε απορίες έχετε , ή , ακόμα καλύτερα, καλέστε στο 2310444211 αύριο , ώστε να μιλήσουμε μαζί(Αλέξανδρος) για οτιδήποτε χρειάζεστε. Αν θέλετε, στείλτε μου με pm το email/κινήτο σας ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

/////
Στο pc master τεύχος Μαρτίου πάντως, υπάρχει ένα how to άρθρο για δημιουργία website μέσα από τα εργαλεία της εταιρείας μας(sitebuilder + softaculous)
Μπορείτε να το διαβάσετε και να φτιάξετε δωρεάν την ιστοσελίδα σας!

Γεια σου φιλε Αλέξανδρε. Θα ξανακαλέσω ισως αύριο γιατι έχω δωρεάν στα υπεραστικά απο το σταθερό μου.
Εμενα με ενδιαφερει επισης αν μεσα σε αυτα τα εργαλεια παρέχεται και η δυνατοτητα να βάλω καποιο φορουμ στην
ιστοσελιδα μου.

Ευχαριστω εκ των προτερων.
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό 1host » 02 Μαρ 2012, 19:22

Ναι παρέχεται όπως και blog/cms κτλ :-)

Εαν χρειαστείς κάποια βοήθεια στην εγκατάσταση, υπάρχει και η 24ωρη υποστήριξη στο my.1host.gr

Καλό σας απόγευμα!
1host
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 02 Μαρ 2012, 19:25

1host έγραψε:Ναι παρέχεται όπως και blog/cms κτλ :-)

Εαν χρειαστείς κάποια βοήθεια στην εγκατάσταση, υπάρχει και η 24ωρη υποστήριξη στο my.1host.gr

Καλό σας απόγευμα!

Δηλαδη παρέχεται και σαιτ και φορουμ μεσα σε αυτο ετσι?
οκ. Θα τα πουμε . Ευχαριστω
Star_Light
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Εφαρμογές για Ανάπτυξη Λογισμικού