Συντονιστής: konnn

M.Jackson έγραψε:Σωστα ολα αυτα αλλα τωρα προσεξα οτι μονο την HTML διχνει και οχι τον php κωδικα.
Qdata έγραψε:
EDIT:
Τώρα θυμήθηκα κάτι άλλο που είχα κάνει!Δεν ξέρω αν ο κώδικά σου είναι σε HTML αλλά υπάρχει τρόπος για να μην μπορεί κάποιος να κάνει δεξί κλικ στο site σου!Απλά θα προσθέσεις στο head σου:
- Κώδικας: Επιλογή όλων
<script type="text/javascript">
<!--
//Disable right click script
var message="Sorry, right-click has been disabled";
///////////////////////////////////
function clickIE() {if (document.all) {(message);return false;}}
function clickNS(e) {if
(document.layers||(document.getElementById&&!document.all)) {
if (e.which==2||e.which==3) {(message);return false;}}}
if (document.layers)
{document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN);document.onmousedown=clickNS;}
else{document.onmouseup=clickNS;document.oncontextmenu=clickIE;}
document.oncontextmenu=new Function("return false")
// -->
</script>

Star_Light έγραψε:συνάδελφε Qdata Javascript ειναι αυτο ε? (κατα 99%) .
Star_Light έγραψε:φιλε M.Jackson ψάξε και για τα SSI (Server side includes) τα οποια σε βοηθάνε να τοποθετείς δυναμικά πληροφορίες στην ιστοσελίδα σου.
Τα SSI ειναι χρήσιμα για να περιλαμβάνουν ενα κοινο κομματι κωδικα για ολο το site πχ ενα menu πλοήγησης.

.

Star_Light έγραψε:οχι δεν εχει σχέση με την οδηγια include της php (αν καταλαβα καλα τι με ρωτας και αν θυμαμαι και καλα η include ειναι για να περιλαμβανεις αρχεια στον κωδικα σου?) ... με php εχω να ασχοληθω καιρο. Παρολαυτα ισως το SSI ενσωματωνεται μεσα σε php script δεν ειμαι σιγουρος. Οι εντολες στα SSI παιζουν καπως ετσι
http://en.wikipedia.org/wiki/Server_Side_Includes

linuxs έγραψε:Καλησπέρα,
θα ήθελα να ρωτήσω αν στον φάκελο public_html βλαλουμε ένα index.html και index.php αρχείο, πιο απο τα δύο θα δείχνει(θα ενεργοποιηθεί)
DirectoryIndex index.php
Qdata έγραψε:Star_Light έγραψε:οχι δεν εχει σχέση με την οδηγια include της php (αν καταλαβα καλα τι με ρωτας και αν θυμαμαι και καλα η include ειναι για να περιλαμβανεις αρχεια στον κωδικα σου?) ... με php εχω να ασχοληθω καιρο. Παρολαυτα ισως το SSI ενσωματωνεται μεσα σε php script δεν ειμαι σιγουρος. Οι εντολες στα SSI παιζουν καπως ετσι
http://en.wikipedia.org/wiki/Server_Side_Includes
Ευχαριστώ.Είναι λίγο μπέρδεμα αλλά δεν το ψάχνω γιατί δεν ενδιαφέρομαι να κλειδώσω τον HTML κώδικά μου.